ea-fecioara el gemeni
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
28 Iun 2005, 18:420 0prietena mea are o problema!! stiti ceva despre combinatia?? ea a citit in mai multe reviste ca e "nu e bine"..so daca stiti ceva va rog eu raspundeti-mi..multi pupici
Andreea -
30 Iun 2005, 11:24da in scoala generala aveam multi colegi in z gemenii, si o colega Cristina in fecioara. A fost prietena mult timp cu un tip Damian care era in gemenii, toti scriau pe tabla Cristina+Damian deci stia toata scoala. Apoi ala a plecat cu parintii in alt cartier departe si s-a mutat si de la scoala, si alt tip in gemenii o cauta f insistent. la zodii din cate stiu eu e atractie fizica f mare (zodii in cuadratura). Nu stiu la idei dar fiind zodii instabile ambele cedeaza fiecare si ambilor le place sa vorbeasca f mult.Eu cred ca merge destul de bine.
-
30 Iun 2005, 11:27gemenii cu fecioara au 2 chestii in comun: ambele zodii instabile si ambele semne de inteligenta. In plus fiind in cuadratura rel fizica tr sa fie f buna. In rest vezi si tu, mai spune-ne daca s-au potrivit sau nu...
-
1 Iul 2005, 13:27multumesc mult..imi pare rau ca ti-am raspuns asa tarziu dar eu nu am net acasa si scriu de la iubitul meu..mersi frumos..ea a auzit peste tot ca nu se potrivesc deloc...dar oricum sunt de ceva impreuna..de 3-4 ani
Înapoi la: Forum » Astrologie