barbatii varsatori
-
0 0Salut dragele mele Eve,
E cineva aici care a avut o relatie cu un varsator? Cum sunt? Eu sunt gemeni (cu ascendent in berbec). Stiu ca nu tine numai de zodii, dar unele lucruri se potrivesc. -
si eu sunt geamana si am o relatie cu un varsator...
e foarte palpitanta relatia,ne certam si ne intepam tot timpul,dar peste toate astea sau chiar din cauza lor, ne iubim la nebunie!trebuie doar sa "ai putintica rabdare"...stiu k e greu,crede-ma!!dar cu timpul o inveti si p-asta,k doar suntem fete inteligente,nu-i asa?
-
da, sunt de acord si aici... si asta nu tine de zodie. nu mai poti avea incredere in nimeni. fie ca e varsator sau orice alta zodie, poate sa-ti faca niste faze... oricum, am observat ca merge chestia cu indiferenta. dupa cum va spuneam, eu sunt geamana si am si eu nevoie de spatiu si independenta (uneori chiar prea multa
). iar el e destul de atent, insa nu exagerat de curtenitor. chiar radeam cu o prietena, ca in zilele in care nu ne vedem, ma suna seara sa-mi "dea raportul" - sa-mi spuna ce a facut sau ce va face, sau sa vada poate mai e o sansa sa ne intalnim. sunt constienta de faptul ca se va schimba cu timpul, dar poate exista vreo metoda sa-l fac sa nu se schimbe...