Despre barbatii Scorpion

•  
    • 432 mesaje
    25 Iun 2005, 18:20
    0 0
    Cum sunt ?
  •  
    • 451 mesaje
    27 Iun 2005, 09:01
    0 0
    Dificili.
  •  
    • 234 mesaje
    27 Iun 2005, 12:02
    1 0
    eu cred ca sunt ascunsi, prefacuti, isi urmaresc numai interesul lor si f f egoisti. In plus sunt afemeiati si increzuti, vor sa faca pe grozavii desi nu au cu ce.
  •  
    • 54 mesaje
    27 Iun 2005, 12:19
    0 0
    sunt ambitiosi, luptatori, isi ating orice scop, oricat de greu. se dedica deopotriva familiei si carierei. sunt orgoliosi.
  •  
    • 122 mesaje
    28 Iun 2005, 12:07
    0 0
    Sunt dificili, e adevarat.
    Unii dintre ei pot avea sentimente profunde de iubire pentru cineva. Dar acea fata trebuie sa fie " perfecta" in viziunea lor. Daca se indragostesc sunt fideli si iubitori. Isi gasesc destul de greu pe cineva cu care sa aiba o relatie, de aceea umbla din floare in floare.
  •  
    • 481 mesaje
    28 Iun 2005, 12:56
    0 0
    un barbat scorpion este tot ce ti-ai fi putut dori vreodata.Sunt foarte dedicati relatiei de cuplu si sunt foarte familisti.un barbat scorpion nu o sa insele niciodata dc nu are motive si dc fata stie cum sa se poarte cu el.odata indragostit,iubeste cu pasiune si este in stare de orice pentru persoana iubita.tot universul lui se va invarti in jurul unei persoanei iubite.este secretos daca nu sti sa-l faci sa-ti spuna tot.ii plac banii si este in stare de orice pentru a-i obtine.sunt persoane care iubesc luxul si se pregatesc inca din tinerete pentru o viata fara lipsuri.uraste minciuna si nu suporta sa nu iti dai cu parerea atunci cand are nevoie.este special!
  •  
    • 3 mesaje
    30 Oct 2008, 20:50
    0 0
    prietenul meu este scorpion si este foarte atent cu mine ma pune pe primul loc, este tandru si este foarte pasional, nu are inhibitii si este gata sa incerce orice este nou , pt el este important ca persoana de langa el sa se simta bine . ce pot spune este un barbat minunat.
  •  
    • 72 mesaje
    30 Oct 2008, 23:28
    0 0
    Sotul meu este scorpion.Este un om deosebit,care m-a iubit si ma iubeste enorm.Cu toate ca este sofer pe tir(stiu ce-o sa spuneti),este fff fidel si foarte devotat familiei.Este un tata excelent,care sa- implicat enom,atat cat a putut,in cresterea fetitei noastre.Imi aduc si acum aminte,cum faceam cu schimbul la leganatul pe picioare,noaptea,la fiert si racit biberoane,in toiul verii,chiar dak venea acasa frant de oboseala.Nu e zi in care sa nu-mi spuna ca ne iubeste,este o fire foarte calma,si face tot posibilul ca noua sa nu ne lipseasca nimic.Pentru mine,barbatul,sotul,si tatal scorpion este barbatul ideal,atata timp cat seamana cu sotul meu.
  •  
    • 59 mesaje
    13 Nov 2008, 21:42
    0 0
    sunt ideali..iubesc cu pasiune..pana in clipa in care simt k i-ai mintit cu ceva..sa te tii atunci
  •  
    • 111 mesaje
    13 Nov 2008, 22:33
    0 0
    primul meu prieten era scorpion...m a iubit enorm dar nu ne am casatori asa a fost sa fie ne intalneam la un an..doi..fiecare am avut copii si ne am vazut de viata noastra fara alte implicatii...eu am o familie fericita...avum un an si ceva bomba,divorteaza...concluzia pacat mare pacat de copii e adevarat mari ,de familie...de anii si viata trecuta...dar ce gandesc eu de cate ori ne intalneam imi spunea ce bine este ce mult castiga ( si este adevarat) ce doamna a facut o pe sotia lui cu femeie in casa etc...si se tot lauda...eu consider ca f mult conteaza femeia eu cu barbatul acela puteam face f multe ...alta l a facut un snob ...un laudaros si au ratat viata , educatia copiilor...deci conteaza ce vrei tu de fapt de la un barbat scorpion si ce fel de fire esti !!!
  •  
    imo
    • 29 mesaje
    13 Nov 2008, 22:38
    0 0
    lacat la usa...aer cu portzia...scene de gelozie si posesiv. huh...acum respir sper sa nu aveti parte de un asa specimen! pupici
  •  
    • 1737 mesaje
    14 Nov 2008, 09:21
    0 0
    mincinos, perfid, pervers (nu in pat, acolo era semipotent), razbunator

nu stiu cum sunt altii, eu, asa am cunoscut unul (scorpion cu ascendent scorpion)
  •  
    • 4 mesaje
    14 Nov 2008, 20:44
    1 0
    scorpionii sunt egoisi se gandesc sa le fie numai lor bine
  •  
    • 121 mesaje
    14 Nov 2008, 21:46
    0 0
    Asa e, sunt plini de defectele mai sus enumerate....
  •  
    • 4 mesaje
    15 Nov 2008, 22:08
    0 0
    Nu-i intereseaza decat persoana lor
  •  
    • 21507 mesaje
    15 Nov 2008, 22:24
    0 0
    da,isi vad strict de interesul lor
  •  
    • 59 mesaje
    16 Nov 2008, 17:56
    0 0
    asa este..au toate aceste defecte..razbunatori,egoisti,sufocanti cu gelozia lor..au insa si parti bune..doar k se descopera mai greu in fatza unei persoane..cum a spus si o alta eva trebuie sa fi fata ideala in viziunea lui si atunci e totul bine..oricum sunt extrem de dificili tr sa-i cunosti ff bine k sa rezisti langa ei...eu una incerc sa stau cat mai departe pt k te termina psihic..sunt si zodie de foc..foc cu apa hmmm
  •  
    • 8403 mesaje
    17 Nov 2008, 22:39
    0 0
    falsi