Eu sint sagatator!
-
0 0Ce zodii aveti fetelor? Si cu cine va potriviti cel mai bine (intr-adevar, si nu neaparat ce se scrie in horoscop)?!
-
eu capricorn; si am constatat ca intotdeauna m-am inteles excelent cu taurii, fecioarele, scorpionii si cu racii (am ascendentul in rac). Culmea, cu toata incapatanarea proverbiala a capricornilor, ma inteleg bine si cu leii.
Si am o antipatie imediata fata de pesti. (scuze pestoaicelor!
Daca o persoana mi-a fost antipatica din prima...sunt mari sanse ca ea sa fie peste! Asa s-a intamplat... -
Sint .... sagetatoare...de decembrie.Ma inteleg bine cu toti mai putin cu "femeile rac".Ma enervez foarte repede..dar tot asa de repede imi trece.Foarte iubareata,pun totul la suflet,ador"barbatii berbeci"...etc.Sint semn de foc ,deci sint apriga la minie dar si in dragoste.Tot ce fac ,fac cu pasiune!!
Continuarea in episodul urmator!!
Astept vesti si de la alte sagetatoare. -
bleulady si tiana,
Spuneti-mi daca aveti probleme de comunicare cu taurii?
Mie mi se pare ca, daca nu cedez eu, ei nu o vor face...
Dar momente de descurajare adanca aveti?
S-ar putea sa nu aiba nici o legatura cu zodiile, dar mi se intampla destul de des sa nu am incredere in nimeni desi nu arat acest lucru si reusesc sa fiu condescendenta cu toata lumea.
Va dau dreptate la faza cu pasiunea.Ori ard la intensitate maxima, ori nu ma mai aprind. -
Sagetatoarelor, ce zodii sunt partenerii vostri? Si eu sunt sagetatoare de decembrie si fostul meu sot e balanta. E foarte arogant, foarte gelos si posesiv si in afara de asta nu accepta sa-l contrazici. In orice discutie numai el trebuie sa aiba dreptate. Are si parti bune, recunosc, e darnic si sufletist, nu bea si nu e afemeiat. In sfarsit, as vrea sa stiu cum va intelegeti cu barbatii rac. Stiu ca sunt sufletisti si romantici, dar si tipicari si pisalogi. Incerc sa am o relatie cu un rac si vreau sa-l cunosc mai bine, macar prin prisma experientelor voastre.
-
eu sunt sagetatoare in decembrie si sunt cu un berbec.
La mine totul e ok , dar uneori sunt si depresiva si depind mult de sentimentele celorlati , traiesc pentru a face oamenii fericiti dar de cele mai multe ori o cam dau cu bita in balta.
Pina nu demult credeam ca sunt noroc ca sunt in zodia aceasta , acum sunt putin cam deprimata , am cam iesit sifonata din ultimile experiente de viata si cred ca suntem o zodie tare sensibila si suntem adesea vulnerabile
alexandra
eu traiesc cu un berbec...suntem impreuna de 5 ani si pentru mine este superb.
Am cunoscut si alti berbecii si pot sa spun ca ce ma atrage pe mine la ei este faptul ca sunt foarte foarte haiosi , pontosi ( cel putin cei pe care ii stiu eu )
Au simtul umorului , stiu sa se distreze si nu sunt egoisti o fac pentru toti.
Sunt incapatinati , dar si usor de controlat , si in final daca esti abila reusesti sa faci lucrurile asa cum vrei tu , nu trebuie sa ii dai prea multe informatii.
oricum eu sper sa gasesti berbecul respectiv la fel de haios si de serios in relatie cum l-am gasit si eu pe al meu. ( sunt seriosi in relatii zic eu
alexandra
http://girlpower.e-pagina.ro/forums/