va-ti dat in carti?

•  
    • 53 mesaje
    13 Iun 2005, 18:28
    0 0
    Ce credeti, este un lucru rau sa-ti dai in carti?
    Vi s-a intamplat sa traiti intocmai cum vi s-a ghicit?
  •  
    • 31 mesaje
    13 Iun 2005, 20:19
    0 0
    da, dar nu s-a adeverit, in schimb exista preotii care ghicesc ( cei de la manastiri), desigur sunt rari,
    Era un preot la Lunca Corbului ( nu stiu exact) ,a murit, care i-a ghicit unei rude , ce vreau sa spun e ca totul s-a adeverit.
  •  
    • 31 mesaje
    13 Iun 2005, 20:27
    0 0
    eu odata m-am spovedit la o manastire si m-a intrebat daca mi-am ghicit in cafea, etc.,m-a certat , a spus ca in momentul acela poate muri un om, nu stiu de ce , nu am intrebat!
  •  
    • 53 mesaje
    13 Iun 2005, 20:54
    0 0
    Cum exista si preoti care ghicesc? N-am mai pomenit asa ceva!
  •  
    • 31 mesaje
    13 Iun 2005, 20:59
    0 0
    nu ghicesc in carti sau cafea , stiu , vad , habar nu am , sunt putini cred , in general cei fff batrani si sunt cei care au trait o viata la manastire, au un har.( sper sa intelegi ce vreau sa spun)
  •  
    • 53 mesaje
    13 Iun 2005, 21:09
    0 0
    mai cunosti vreun preot in viata care mi-ar putea spune si mie cate ceva?
  •  
    • 25 mesaje
    22 Iun 2005, 16:04
    0 0
    Salut ,

Din cate am inteles , de la batrani, un preot iti poate "Deschide cartea", dar asta nu o fac mereu si pentru oricine , dar nu orice preot iti deschide cartea, doar cei care duc o viata cat mai departe de lume ( gen Manastiri cat mai departe de cararea oamenilor ) ... am mai inteles ca e pacat mare sa iti deschida cartea si ca se deschide doar in cazuri extreme ( gen : mi-am pierdut copilul si vreau sa stiu unde e ).... Asa ca nu se va pune pe ghicit orice preot ...