INCOMPATIBILITATE?...BA NU!!!
-
0 0Evelor,va propun sa postam aici asa zise combinatzii de zodii incompatibile din punct de vedere astrologic care,insa,s-au dovedit a fi mai mult decat compatibile in realitatea fiecaruia.
Incep eu?...ok....eu:rac-el:leu-desi horoscopul nu ne da nici o sansa ne-am inteles ff bine! -
da asa e, trebuie facuta astrograma pt ca eu de ex sunt in rac (1 iulie) dar nu mi se potriveste ac zodie nici pe sfert. Zicea ca imi place istoria si ma gandesc la trecut..nici vorba, istoria mi s-a parut exact pierdere de timp ce a fost s-a dus si nu conteaza decat ce va fi, ma gandesc numai la viitor nici macar la prezent, mai zicea ca as avea rabdare si perseverenta, de fapt sunt exact opusul...sau indirecta si diplomata -si aici sunt exact opusul, pot sa mai continui: racul se bazeaza f mult pe ajutor din jur, eu nu suport sa depind de nimeni la absolut nimic, iar din cate am remarcat eu cel mai bine dintre toate zodiile ma inteleg aproape perfect cu balanta si berbecul. Si la mare distanta si cu varsatorul, leul, fecioara, gemenii, sagetarorul cam pe acelasi loc astea din urma iar la incompatib. totala e clar taurul si scorpionul. Iar sotul meu e in balanta si nu e o nimereala pt ca numai de balante am fost inconjurata desigur fara sa stiu ca ar fi in balanta dar dupa un timp recunosti comportamentul...deci cam asta e...trebuie astrograma completa...si pe langa ascendent conteaza pt fete in ce zodie pica luna la nastere.
-
daca iti place trecutul inseamna ca ai luna in rac, nu conteaza ce zodie esti... si poti avea alte planete plasate in alte zodii... nu conteaza atat zodia cat si celelalte planete in ce semne sunt plasate... trebuie sa-ti faci o astrograma si apoi sa o interpretezi. iti recomand site-ul astroinfo.ro-vei afla multe acolo... eu zic sa listezi si apoi sa studiezi cu astrograma in fata... ai sa vezi ca ti se va potrivi... sau cauta cartea lui gabi mihailovici numita... pasaport pentru planeta pamant... nu mai stiu inceputul... dar am vazut-o... este reeditata... citeste si vei afla mai multe decat crezi... si cred ca o sa-ti placa...