v-ati uitat la tvr1 aseara?

•  
    • 666 mesaje
    10 Iun 2005, 11:42
    0 0
    Mai fetelor am fost ingrozita de ce am vazut aseara la tvr1.Nu mai stiu exact cum se numea emisiunea dar erau abordate mai multe subiecte ,printre care si unul legat de asa-zisele blesteme.
    Subiectul a tot fost discutat, stiu dar aseara a fost intervievata o tipa care era inginer si ceva bioterapeut parca,care avusese personal asemenea experienta daca pot s-o numesc asa.
    Ea s-a mai folosit de un exemplu din viata ei ca sa fie si mai credibila,si anume;spunea ca a avut o prietena care era casatorita si se iubea f. tare cu sotul ei .Dupa ceva timp ,nu-l mai suporta si il paraseste pt. un altul care era total nepotrivit ei.Tipa era alta persoana ,gandea altfel ,ma rog ...tot tacamul.....
    Inginera respectiva spune ca la un moment dat cand cei doi erau unul linga celalalt si el a pus mana pe ea ,aura ei s-a evaporat ,a disparut pur si simpu.Ceea ce din punctul ei de vedere ca bio-energo-terapeut era ingrozitor.Tipei i-a mers din ce in ce mai rau ,s-a imbolnavit si dupa un an cu acest barbat .....a murit...!!!!!!!
    Va dati seama ce socata am fost !!!!!
    Intre timp mai aratau si imagini cu vrajitoarele ,,noastre autohtone" care spuneau ca intr-adevar sant multe persoane care vin la ele si le cer sa blesteme pe cineva anume ,s.a.m.d si spuneau si cum ...ca ti se ridica parul...
    Pana la urma mai rau m-a derutat .....acum chiar nu mai stiu ce sa cred..... oare chiar exista oameni care sant in stare sa faca asa ceva ????Ce fel se pot numi ei ....???
  •  
    • 2292 mesaje
    10 Iun 2005, 12:07
    0 0
    Marty, imi esti draga si citesc cu interes postarile tale...Sa inteleg ca te-ai convins ca exista farmece, blesteme???
    Iata ce spuneai cum doua zile :"Ma oboseste psihic subiectul asta si am alergie de cate ori aud cuvantul ,,farmece".
    Cred ca e doar un mod de a gasi pe cineva vinovat de ,,ghinionul" care a pus stapanire pe noi.
    E mai usor sa zici :,,am farmece,mi s-a facut ceva " ,decat sa accepti realitatea si sa ridici fruntea sus si sa mergi mai departe....
    Daca as crede cu tarie in asa ceva pai as innebuni ,noaptea cand imi pocneste frigiderul ,televizorul ,calculatorul ,mobila,etc,etc.....baaa ...uneori mi se pare ca ,,aud si voci" si mai vad si umbre prin casa ..
    May fetelor.....maturizati-va .....exista ..,,da" sau exista ,,nu" .
    Vrei sa crezi in asa ceva .....ok,nu faci altceva decat sa ti le induci ..
    Ignorandu-le ele vor trece neobservate ......"
    Crezi ca pot trece neobservate???
    Sincer...eu nu cred si shtii de ce? Pentru ca de mai bine de doi ani mie imi merge ingrozitor pe aproape toate planurile...pentru ca acum o saptamana mama a fost la casa de la tara si la coltul casei a gasit o oala de pamant cu o gramada mizerii (seminte de mei, de mac si piciorushe de pui mortzi!)
    Nu poti trece peste toate astea fara sa iti pui intrebari "Cine este persoana care ma urmareste si mai mult...DE CE IMI VREA RAUL?"
  •  
    • 666 mesaje
    10 Iun 2005, 15:48
    0 0
    Eram sigura ca o sa ma luatzi de ,,peruca" si o sa dati cu mine de pamant dar aici se vorbea de blesteme analizate in plan stiintific ,dandu-se nishte explicatii care pareau logice in felul lor si f. asemanatoare cu cele pe care eu vreau sa le ignor pt. a-mi face un bine de fapt.
    Pai, mai fratzioare mie imi bubuie toata casa maai ales noaptea, cand zici ca se trage cu arma .
    Am pus-o pe seama unor fenomene naturale ,cum ar fii dilatarea si contractarea anumitor obiecte ......si de aici zgomotele..
    Nu mai stiu ce sa cred ,pe bune daca nu ......
    Eu am evitat sa ,,vad" semenle tocmai pt. a ramane intreaga si sa nu o iau razna.Pt. ca nu ma vad in postura de a merge pe la vreo ,,magiciana" de-asta care sa ma abureasca si sa ma tapeze de bani.Cazuri sant destule .Cu una am incercat si eu dar era batrana si romanca si nu facea rau, doar ghicea in cafea si descanta daca era cazul.....dar nici un efect.......de-aia am si renuntat,sa mai cred...
    Catalina,zi-mi mai multe ....poate inteleg si eu ceva pana la urma.......te pup
  •  
    • 666 mesaje
    11 Iun 2005, 10:56
    0 0
    No_ua.....help!!!!!!!!
  •  
    • 2292 mesaje
    14 Iun 2005, 12:48
    0 0
    Scuze, de abia acum mi-am adus aminte de acest subiect
    Marty...daca vrei putem vb. pe messg. Scrie-mi un mesaj la cata_t_@hotmail.com
  •  
    • 257 mesaje
    15 Iun 2005, 11:35
    0 0
    marty, daca stai aproape de o sosea circulata e normal sa-ti bubuie casa...din cauza utilajelor de tonaj greu care circula noaptea.
    o alta cauza poate fi vechimea cladirii si oricum, orice cladire se aseaza, se misca, se calibreaza samd.
    lemnul trosneste tot timpul, ziua nu-ti dai seama din cauza zgomotelor, si multe aparate electrice scot zgomote "ciudate" (frigiderul meu, de ex., uneori ai senzatia ca se rostogolesc bolovani in el)
    chestia cu blestemele... nu ma incumet sa comentez acum, as avea prea multe de zis contra si n-am timp.
  •  
    • 666 mesaje
    17 Iun 2005, 14:53
    0 0
    Catalina,ti-am trimis mesaj dar nu stiu daca a ajuns .Anunta-ma te rog.te pup