Vrajile pentru a fi inebunit dupa cineva

•  
    • 451 mesaje
    6 Iun 2005, 09:38
    0 0
    Eu am o prietena care s-a casatorit prin aranjament prin intermediul viitoarei soacre. Nu se inteleg de loc. Sotul e o caricatura de om, nu doar fizic. Pare a fi nebun caci din orice il apuca si incepe sa urle. Cu ocazia unui scandal soacra a spus ca ea le-a facut sa se casatoreasca si ca ea le va face sa se desparta. Sotul e o caricatura de om ca fizic si e imposibil caci nu suporta nimic. Prietena mea, desi are studii superioare, nu-i iese deloc din vorba si nu face absolut nimic care nu-i permis de sot. Daca sotul vrea ca prietena mea sa stea in cap, ea va sta in cap caci nu poate sa-i spuna NU. Au cativa ani de casnicie. Mai nou locuiesc separat caci cu el nu se mai poate locui. Prietena mea se priveaza de totul si traieste in mizerie pentru a intretine o caricatura de sot care nu face nimic. Desi locuiesc separat acum, prietena mea nu-i iese din vorba.
    Dupa mine i s-au facut vraji sa fie orbita de acest barbat. As vrea s-o ajut dar nu stiu cum.
  •  
    • 1928 mesaje
    6 Iun 2005, 09:48
    0 0
    mah fata, poate ca prietena ta e atat de disperata sa fie si ea maritata incat sta si inghite tot rahatul... tu n-ai auzit ca alea de sunt abtute de sot pleaca greu de langa bataushi? sunt batute si stalcite si tot acasa se intorc de la spital...doar, doar, pana la urma ii vin mintile la cap la tembel. eu cred ca prietena ta, cu toate facultatile ei, e o proasta. fara supareare. cat despre vraji... sunt o scuza comoda pentru aia slabi de inger.
  •  
    • 451 mesaje
    6 Iun 2005, 09:59
    0 0
    Cu ocazia unui scandal soacra a spus ca ea le-a facut sa se casatoreasca.
  •  
    • 1928 mesaje
    6 Iun 2005, 10:06
    0 0
    bine mai, daca tu asa crezi... e mai usor sa zici ca soacra-i vrajitoare decat ca prietena ta e o persoana slaba care mananca de bunavioie rahat. sau poate ca are ea interesele ei sa stea cu ala...
  •  
    • 451 mesaje
    6 Iun 2005, 11:34
    0 0
    Exista vraji care te fac sa fi nebun si orbit dupa cineva. Nu va recomand asta deoarece e un pacat de moarte si cand relatia se termina, se termina. Nu mai e loc nici de buna ziua.
    Cineva din familia mea a fost controlat si orbit ani de zile de o persoana cu care n-are nimic in comun si nimic de discutat. Persoana din familia mea a plecat la lucru in strainatate. A inceput sa vada mai clar de cand nu i se mai pune nimic in cafea.
  •  
    • 1928 mesaje
    6 Iun 2005, 11:50
    0 0
    mah...inseamna ca ceva ceva tot avea in comun si gaseau subiecte de discutie daca au baut cafeaua ani de zile impreuna, nu?
  •  
    • 3354 mesaje
    15 Iun 2005, 10:28
    0 0
    eu cred ca exista femei masochiste, de aceea nu pleaca de langa batausi. cred ca ele simt chiar o anumita savoare. n-ati auzit de complexul "mucenicul"? sau cam asa ceva citeam undeva... sunt persoane care numai asa simt ca traiesc.. si altceva... cred ca avem printre noi prea multi schizofrenici nediagnosticati... sau maniaci sexuali -care te bat dupa ce faci sex cu ei, asa ca daca oamenii se simt bine asa ce aveti cu ei... doarscuipati in san sa nu se intample si la voi vreodata... si mai ales... nu incercati sa judecati pe nimeni... mai ales daca sunteti foarte tinere si nu aveti la activ decat o singura relatie sau nici aia... mai cititi si voi, ca nu se stie ce apare mai tarziu sau ce va rezerva destinul... nu va uitati la din dragoste, ati vazut-o ieri pe prostuta aia care nu stia bine nici cum o cheama... sfatul meu e sa mai cresteti si dupa aia sa vorbiti ... si sa nu dea dumnezeu sa cunoasteti pe cineva agresiv... aveti mare grija de voi si va pup... corina.