cununii legate
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
4 Iun 2005, 13:280 0ce inseamna "cununii legate"?
inseamna strict ca nu te potzi casatori, sau e ceva mai vast, in sensul ca nu te potzi apropia in nici un fel de cineva de sex opus?
o cunoshtintza, careia i s-a spus ca are cununuiile legate, nu numai ca nu s-a casatorit, deshi are vreo 50 de ani, dar nici macar nu simtzea atractzie fatza de femei, (asta nu insemna ca e hom
, dar nu se apropia de ele, pentru ca nu voia. femeile il placeau, unele erau chiar insistente, dar el le respingea.
mie mi s-a spus ca am cununii legate, dar nu shtiu ce sa cred, pentru ca pe mine intotdeauna m-au placut baietzii - shi eu pe unii dintre ei - am avut relatzii frumoase, etc.
am shi in prezent o relatzie shi merge ok. -
4 Iun 2005, 19:18hai, mah, termina cu prostiile...
cred ca cel putin o data in viata fiecare femeie aude de la vreo "cunostinta priceputa" ca vai-vai, are cununiile legate... de una care se marita si dupa o vreme divorteaza (ca o bate barbatu' sau ca e betiv, sau ca o inseala) nu mai zice nimeni ca i s-au facut mosmoande - se zice doar: "vai, saraca, a incercat, da' daca a dat peste un nenorocit... a divortat, e si normal!"
cat despre tipul ala de 50 de ani care nu s-a insurat - ce, mah, nu mai poate omu' sa-si traiasca viata altfel decat ceilalti, ca, gata: ori i s-au facut vraji, ori e ceva in neregula cu el??? -
6 Iun 2005, 09:41lol, mai eu stiu pe-un nene, cred ca are vreo 60 de ani si nu s-a insurat niciodata, nu pentru ca n-ar fi avut ocazia, ci pentru ca parintii lui n-au vrut-o pe o tipa pe care el o iubea si cu care ar fi vrut omul sa se casatoreasca. asa ca tipul pur si simplu nu s-a mai casatorit in veci. ajunsese masa sa nu mai stie ce sa faca doar doar s-o casatori baietul odata...si-a muri baba si el tot nu s-a insurat. si omul gospodar, cu casoaie, masina, tot ce vrei...
Înapoi la: Forum » Astrologie