farmece? ajutor!!!

•  
    • 32 mesaje
    4 Iun 2005, 13:06
    0 0
    aveam vreo 7-8 ani shi am petrecut o saptamana la bunicii mei la tzara. la scurt timp dupa ce am revenit acasa bunica mi-a anuntzat parintzii ca am uitat acolo o pereche de pijamale. tata s-a dus la tzara sa mi-o aduca, iar bunica i-a dat pijamalele mele impachetate intr-o hartie alba. acasa mama a desfacut pachetul shi a vazut cum pijamalele erau practic pline de excremente, care pareau a fi umane. o prietena a sfatuit-o sa faca Chanel pe ele, iar mama asha a facut shi le-a aruncat.

dupa mai multzi ani, bunica mea a murit. am fost shi eu la inmormantare. acolo, in timp ce faceam pregatiri, am ridicat de pe masa o farfurie cu coliva shi sub ea era o poza cu mine.

nu shtiu exact ce inseamna toate astea.

nu am in general probleme in viatza:
    am terminat o facultate shi am o slujba bine platita,
    nu mi s-au intamplat niciodata lucruri rele - accidente, eshecuri, etc,
    in familie ma intzeleg bine cu parintzii,
    am avut mereu o situatzie materiala excelenta,
    am multzi prieteni,
    sunt foarte dragutza shi cam totzi baietzii ma plac,
    am avut cateva relatzii, dar daca s-au terminat, s-au terminat ca asha am vrut eu - nu am fost niciodata parasita,
    pe scurt - am obtzinut aproape totul fara eforturi prea mari.

acum am un prieten pe care il iubesc mult shi mi-e frica sa nu il pierd.

am fost de curand la o bioenergeticiana shi mi-a zis ca am cununiile legate, dar nu prea am incredere in ea, deci nu o sa ma mai duc la shedintzele ei.

vreau sa imi zicetzi shi mie ce parere avetzi despre ce v-am povestit.
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Iun 2005, 19:26
    0 0
    cum o cheama pe "bioenergeticiana" aia?

Si nu-ti mai face, bre, tot feluri de ganduri cand iti zice cineva o tampenie... ITI MERGE BINE, DA? Pai si???

In cine crezi mai mult? In vorbele unor oameni de calitate indoielnica sau in dovezile pe care le ai in modul cel mai concret, zi de zi, de la Cel de Sus?

Nu-i mai lasa pe unii si altii sa iti slabeasca credinta in Dumnezeu.
  •  
    • 150 mesaje
    4 Iun 2005, 21:08
    0 0
    Te poti duce sa vorbesti cu un preot, daca chiar te framanta acest lucru. Si lasa bioenergeticienii...

Numai bine!
  •  
    • 3354 mesaje
    14 Iun 2005, 10:21
    0 0
    eu nu cred foarte mult in bioenergeticieni de ocazie... oricum, ei cauta naivi ca sa traiasca ei bine... du-te la biserica, roaga-te si nu mai crede in toate prostiile... daca iti merg toate bine... as zice sa pui o poza de-a ta intr-o carte de rugaciuni... o sa-ti ajute... oricum mai bine sa mergi pe calea bisericii decat pe altele... un sfat prietenesc... eu m-am casatorit tarziu... am avut foarte multe probleme in general... dar nimeni nu-t poate spune ca se datoreaza unui fapt sau altuia... ai incredere in tine si in dumnezeu... el exista si ne asculta... corina.