vis
-
0 0Noaptea trecuta am visat pisici: trei negre si una gri ft inchis;mergeau in sir indian-nu mai stiu daca inaintea mea sau dupa mine.Am avut senzatia ca una dintre ele trece peste umarul meu si m-am trezit speriata de moarte!N-am mai putut sa adorm dupa asta.
Ce ar putea insemna? -
uita ce scrie la "pisica" :
prea multa fantezie, cateodata, nu esti rational; vezi o pisica:tradare; pisica manioasa: o legatura agitata; pisica neagra: atentie la persoanele rauvoitoare; prinzi o pisica: atentie la hoti; esti muscat de o pisica: te vei indragisti fara sa vrei; hranesti o pisica: iubesti pe cineva care nu te merita; omori o pisica: pasiune; pisica torcand: o dragoste impartasita; pisica domestica: independenta, autonomie; pisica salbatica: independenta ta se transforma, adesea in agresivitate.
Imi dau seama ca asta nu te prea ajuta, dar doar atat am gasit. -
Am avut nu demult 4 vise pe care le-am interpretat negativ.Nu mai am carte de visuri si de aceea va intreb pe voi ce inseamna:
1)2 avioane imense care ma speriau ingrozitor;
2)un balaur care urmarea lumea ingrozita, de care fugeam cu totii si care scotea flacari;
3)cutremur puternic in bloc;
4) 2 paianjeni:unul mic si unul mare care a sarit la mine,dar m-am ferit.Astept raspunsuri... -
apropo vise cu pisici...am avut shi eu un vis(printre mai multe de acest gen).l-am vsat acum 3 ani, pe atunci stateam la parinti care stau la un bloc pe la etajul 8 shi in fata blocului,de pe balcon se vad numai case...asta sa va ajute..deci visul era cam asa..se facea ca ploase atat de tare incat apa a urcat pana pe la etajul 7, shi din spatele blocului parca se aruncau cu "bombe" pana in departare, care provocau valuri uriase.eu eram pe balcon shi cand venea valul inchideam geamul(am balconul inchis) shi cum trecea valul cum il deschideam..shi uite asa m-am jucat eu de mai multe ori asa pana cand venise la un moment dat o "bomba" din partea din fata a blocului shi atunci ma trezisem in sufragerie, unde era un brad de craciun..shi "bomba"care tocmai era trimisa ,imi intra prin perete fara sa-l sparga, pur shi simplu sa treaca prin el..shi langa mine au aparut 2 pisici,..una alba shi alta neagra..shi ce-a neagra mi-a vorbit shi mi-a zis ca totul va fi mai bine....cam asta a fost. ce a semnificat? de repetat ca visul l-am avut acum 3 ani, deci nu are nici o legatura cu ploile din ultima vreme...astept raspunsuri:*
-
pisica inseamna tradare,de un anumit fel,ori in dragoste ,ori un secret ,la care tineti mult o sa fie dezvaluit si va afecteaza mult,ori prieteni mincinosi.
cu toate ca pare negativ ,pe de-o parte va arata in cine sa nu mai aveti incredere .o sa vedeti foarte curand cine va sunt tradatorii.
o sa aveti ochi de pisica,si o sa vedeti in noaptea in care era increderea voastra.
chiar sunt curioasa,deoarece visul vostru a fost demult,poate va amintiti ,daca a fost asa -
Sincer nu mai stiu exact perioada in care am avut visul shi apoi dupa aceea in scurt timp sa vad rezultatul visului...apropo de tradare...mai mult am vazut ca dupa o perioada de 6 luni- un an..mi s-a indeplinit ce-a mai arzatoare dorinta din perioada aia.Initial m-am gandit ca asta ar fi shi o rezolvare la visul meu...dar nu stiu ce sa cred...dupa cum s-a scris mai sus, apropo de pisica neagra=bine...am asociat-o cu aia....daca nu...chiar nu imi aduc aminte de tradari grele sau care sa ma fi marcat...mai astept variante la tot visul...pupicei la toata lumea :*
-
din cate stiu eu ,in interpretare populara asta inseamna pisica,iar visul cu pisici,se implineste in cel mult o saptamana,poate chiar a 2-ua zi.
poate succesul dorintei tale poti sa-l pui mai bine pe baza ferestrei pe care o inchideai,ceea ce inseamna pericol evitat sau a bradului de craciun,care inseamna constanta si bucurie.
eu va dau interpretari vechi ,din popor,daca vreti interpretari pozitive ,visati fetelor(
)
ahar plin sau spart,sac plin,curcubeu,cocosat,cioban,lacrimi,fazan,ingeri,etc.
si trebuie sa mai tinem cont ca nu toate visele sunt premonitorii sau au vreun mesaj anume.de multe ori lucreaza numai subconstientul nostru