Evelor,exista carti care au facut k ceva sa se schimbe in viata cititoriilor lor...fiecare din noi a fost,poate,marcata de o carte pe care a citit-o.In cazul meu a fost "Puterea extraordinara a subconstientului"....pt voi? pupici
subscriu...Lazarev.nu sunt obsedata de cartile lui dar cine le-a citit stie ce spun...
eu consider ca o carte isi merita banii daca am reusit sa retin macar o propozitie din ea care sa ma ajute in autoeducatie si nu numai...dar Lazarev m-a cam buimacit...prea e logic in ceea ce spune...
Sa nu radeti de mine..... mie mi-a placut fffff mult Paolo Coelho......Diavolul si Domnisoara Prym......nu e la nivelul lui Lazarev dar am ramas cu un sentiment....placut dupa ce l-am citit! I l-am povestit si fiului meu de 12 ani! Asta e o carte mai recenta pt ca au mai fost si aletele. Monica
panseluta as putea spune ca ai citit ceva daca ai ajuns sa afirmi ca ai citit deja clasicii (adica pe toti?). pun pariu (apropos de pictura) ca habar nu ai cine e caravaggio..dar stii cine e picasso (ca doar este cool nu?). just kidding..stiu ca stii cine e caravaggio
copilas nu fii scortos de la varsta asta...e mult prea devreme ai sa-ti dai seama mai tarziu (sper) ca a face parada de ceva nu "da bine" decat pt. o anumita categorie de oameni