viitorul....
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
23 Mai 2005, 18:070 0am, o intrebare: daca stim viitorul apropiat ni-l putem schimba? OF, am o decizie de luat si nu stiu cum e mai bine sa fac. Trebuie sa aleg
a ori ba si nu stiu cum e mai bine. E cineva clarvazatoare pe aici, sau care ghiceste in cafea, s.a. ...? Sunt total derutata ... SI E CUMPLIT SA ALEG! -
23 Mai 2005, 20:05este greu sa iei o decizie importanta dar mai bine ca sufletul tau nu te poate indruma nimeni.
daca iti ghiceste cineva si zice fa asa sau asa...daca nu iese bine capeti ura si furie pe aceasta persoana iar daca iese ok ...o vei ridica in slavi.nici o varianta nu e buna caci cel care te dirijeaza mereu e Dumnezeu.Asculta ce iti spune sufletul.
Bafta si Dumnezeu sa te aiba in paza. -
24 Mai 2005, 07:25Elle,lasa-te in baza Divinitatii purifica-ti sufletul si totul iti va fi spre binele tau.Multa iubire!!!!
-
24 Mai 2005, 11:29Mersi de sfaturi fetelor, o sa incerc sa ma hotarasc singura, hard mission, dar asta e. va pupic.
-
14 Iun 2005, 10:26sa-ti spun cum fac eu... ma rog ca dumnezeu sa-mi dea un semn sa-mi arate calea... numai ca trebuie sa fii foarte atenta la tot ce ti se intampla... si o discutie auzita intamplator si cinevape care nu-l cunosti care vine si-ti spune nu stiu ce-orice poate fi un semn... incearca si mai scrie sa vedem cum a iesit...
Înapoi la: Forum » Astrologie