eu scorpion+el fecioara???
-
0 0Am cautat pe forum si nu am gasit nimic referitor la aceasta relatzie. Am vazut ca sunt muuulte scorpiutze pe aici. A avut vreuna dintre voi o relatzie cu un barbat fecioara? Cum a fost?
-
Prima mea iubire a fost fecioara.Nu vreau sa te sperii, dar n-a mers deloc. Este exact opusul scorpionului.E foarte interiorizat, dificil ca si caracter are tot timpul ceva de comentat, e foarte negativist, nu e o fire vesela etc....In schimb, sunt foarte fideli.Nu te speria cunosc vreo doua cupluri de genul asta care au casnicii fericite de 20-25 ani.Depinde acum si de noroc.
-
Cam asa e, primul nu se uita
Noi suntem de 3 luni impreuna (azi implinite) si totul e perfect, incredibil. Pana acum n-avusesem nici o treaba cu barbatzii din zodia asta, nici macar nu m-au atras...aveam vesnic diverse povesti cu leii si scorpionii.
Esti o dragutza ca mi-ai rasp din nou. Tu cati ani ai, dc nu-s indiscreta? -
Fetelor...eu am o MARE problema!! Sunt casatorita, dar, m/am indragoastit rau de tot de un baiat "fecioara" cu 6ani mai mic.Ne-am iubit 7luni,dar el vrea sa oprim relatia.Nu am fost amanti...ne-am iubit rau de tot...vroiam sa dau divort de sot pt el. Dar dintr-o data s-a racit. El zice ca a luat hotararea asta ca sa nu mai sufar eu...si ca el ma va iubi toata viata lui.. OF!!! Ce ma fac? plang de 2sapatamani si nu-mi trece...
-
Hola fetelor!
Si eu sunt o scorpiutza si cu ceva timp in urma am avut un pr. in zodia fecioarei. Si tot ce pot sa spun...JALEEEEE! E adevarat ca n`a fost prima dragoste si nici n-am investit prea multe sentimente,dar asta din cauza felului lui de a fi. L-as putea caracteriza asa: exagerat de sensibil, plangea si se plangea din orice maruntaie, slab dpdv sufletesc, mereu ii tuna si-i fulgera, prea inchis in sine, si lista poate continua.
Eu, care sunt la polul opus, mi-as fi dorit un tip DE CARACTER(!!!!) , cu o personalitate de fier, care sa ma domine, caci daca se intampla invers, ma plictisesc repede ( scorpiutzele stiu de ce
)Iar feciorul asta era de-a dreptul plictisitor in viziunea mea. Draga mea, nu vreau sa te descurajez sau sa te dezamagesc, dar daca vrei o parere sincer iti spun ca barbatzii din aceasta zodie, pe care i-am cunoscut eu sunt o apa si-un pamant. -
Karenina...esti o tipa super! in primul rand ca tot ce ai spus este adevarat, dar la inceput...pana sa observi toate *defectele* de care vorbesti la feciori
poti fi indragostita orbeste tocmai de sensibilitatea pe care o are, de felul in care se daruieste...
Si pt ca noi suntem...sa zicem puternice, poate ca avem nevoie de un suflet cald, caruia sa stii ca ii pasa de tine.
Ca sa inchid subiectul...totusi nu uitati ca exista un zodiac chinezesc, iar trasaturile pe care ti le da fiecare zodie de acolo, influenteaza ff mult zodiacul european.
Mie mi-a mai trecut un pic...
-
Mey mey nu-mi vine sa cred ce citesc. Sa nu te lasi influentata de vreo parere de aici.Fiecare baiat e diferit in felul lui chit ca e fecioara,leu,berbec etc. Prietenul meu e fecioara si credema e super, nu vreau nimic de la viata.PRietenele mele "super" au avut grija sa-mi umple capul cu prosti care binenteles nu sunt adevarate.E un dulce, un afectiv, fidel etc. mai ma enerveaza el cateodata dar acum pe bune daca nu va certati din cand in cand ce relatie e asta?! Am cunoscut o gramada de baieti dar nici unul ca el, e unic si nu l-as schimba cu nimic in lume.Il iubesc si mai mult mai ales ca ma pune pe primul loc intotdeauna.Good luck sper sa ai norocul meu