SUNTEM CEEA CE GANDIM

•  
    • 552 mesaje
    22 Mai 2005, 15:16
    0 0
    Am citit de curand o carte de parapsihologie in care era expus urmatorul principiu:ceea ce suntem si ceea ce ni se intampla este rezultetul gandurilor noastre intretinute constant,in mod constient sau nu.
    Cu alte cuvinte,ne gandim mereu ca nu putem face asta sau ailalta,suntem tematori,anxiosi,panicati...toate au efect asupra destinului nostru si se pare k mai devreme sau mai tarziu se vor proiecta pe ecranul vietii noastre...
    Ce parere aveti?
    pupici
  •  
    • 1478 mesaje
    22 Mai 2005, 15:44
    0 0
    e vorba de autosugestie care este f daunatoare daca gandim in sens negativ.
  •  
    • 982 mesaje
    22 Mai 2005, 19:09
    0 0
    Probabil ca am citit si eu ceva de genul asta si sa stii ca chiar mi s-a parut veridic ceea ce se spunea acolo.
    Ereu exemplificate boli si tipuri de comportament asociate cu acele boli. Citindu-le mi-am dat seama cat de groaznic iti pot influenta starea organismului. Inclusiv bolile de ochi, astigmatismul, miopia, hipermetropia sunt semne ale unei tipologii comportamentale.
    Din pacate nu mai am cartea... tu ce carte ai citit?
  •  
    • 400 mesaje
    23 Mai 2005, 15:34
    0 0
    io stiam ca esti ceea ce bei... uare aia din MISA adica ce-or fi saracii???
  •  
    • 3354 mesaje
    15 Iun 2005, 10:33
    0 0
    da cred ca e vorba de puterea extraoridinara a subconstientului tau... e buna si eu cred in ea... eu dupa ce am citit am inceput sa aplic si mi s-a schimbat viata ... mai bine zis... a inceput sa se schimbe...e atat de greu sa lucrezi cu propria persoana... voi ati incercat vreodata...????
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Iun 2005, 13:39
    0 0
    cocteau, apropo de urinoterapie: n-a inventat-o MISA

Era recomandata si de renumitul valeriu popa.

Pentru edificare, vezi:
    http://www.vindecare.go.ro/terapie/urinoterapia.htm
  •  
    • 218 mesaje
    16 Iun 2005, 10:32
    0 0
    gandirea pozitiva ne ajuta mult , dar nu determina 100% ceea ce ni se intampla . multi oameni optimisti au avut "mici ghinioane" si fiecare pesimist se poate lauda ca viata i-a oferit si surprize placute. eu cred ca fiecare primeste ce merita si bune si rele :cunosc cazuri de optimisti , plini de ei care ar calca pe altii pentru a-si consolida pozitia . nu gandeste negativ , doar pozitiv-fac aia , reusesc aia si se lauda cu ele .
    am citit ce ati scris despre reclama "esti ceea ce bei" si asa este :corpul nostru contine multa apa , apa pe care o bei , dar eu am citit alta , tot la o apa minerala "esti ceea ce faci" si ma gandeam ca daca azi fac mamaliga , sunt o mamaliga ?
  •  
    • 2831 mesaje
    16 Iun 2005, 13:14
    0 0
    Subconstientul nostru este o mare necunoscuta, un potential extraordinar pe care din pacate nu stim cum sa-l folosim. Am citit si eu cartea si am aplicat tehnicile de relaxare si intrare in contact cu subconstientul, pana la incercarea de influentare a acestuia. Functioneaza insa nu intotdeauna si e nevoie de o putere de concentrare fantastica. Cu toate astea recunosc ca in cazurile in care experimentele mi-au reusit rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase!
  •  
    • 2173 mesaje
    16 Iun 2005, 14:04
    0 0
    Am observat pe forum destul de multe adolescente indragostite lulea de cate unu' care nu le baga in seama. Daca se gandesc intens (si pozitiv ) la tipul in cauza, oare aspiratiile lor se indeplinesc? Nu de alta, dar am avea mai putine lacrimi si strigate de ajutor pe la rubrica "dragoste", ceea ce ne-ar imbunatati starea de spirit (si implicit starea de sanatate) tuturor, nu-i asa?
  •  
    • 25 mesaje
    16 Iun 2005, 14:33
    0 0
    Rossana imi poti spune si mie despre ce carte e vorba?
    multumesc anticipat
  •  
    • 552 mesaje
    16 Iun 2005, 21:15
    0 0
    Cartea se numeste "Puterea Extraordinara A Subconstientului Tau" este scrisa de Joseph Murphy, editura DECENEU
  •  
    • 25 mesaje
    16 Iun 2005, 21:41
    0 0
    multumesc mult! incerc sa fac rost de ea
  •  
    • 4132 mesaje
    16 Iun 2005, 21:50
    0 0
    Cartea este buna si foarte educativa,sint de acord cu ideea ca numai o gindire pozitiva nu este suficient.
    Munca ,tenacitatea (si altele)plus gindirea pozitiva fac uneori minuni.
    Cred ca cei care calca peste cadavre,nu se pot numi oameni cu o gindire pozitiva ci profitori sau cum vreti voi (nu imi vine in minte momentan alt cuvint)
  •  
    • 2173 mesaje
    17 Iun 2005, 08:24
    0 0
    Iti sugerez cuvanatul "canalii" .
  •  
    • 4132 mesaje
    17 Iun 2005, 09:14
    0 0
    Ai dreptate ,canalii este cuvintul cel mai potrivit, doamneee citi mai cunosc si eu din astia,si nu stiu cum se face ca le merge si nu se mai opresc
  •  
    • 4132 mesaje
    18 Iun 2005, 15:48
    0 0
    ameicanul William James a apus:,,Cea mai mare descoperire a generatiei mele este faptul ca oamenii isi pot schimba viata daca isi schimba felul de a gindi,Sinteti ceea ce ginditi.Asa ca,debarasati-va de toate gindurile vechi,obosite si uzate.Umpleti-va mintea cu ginduri creatoare proaspete,de credinta iubire si bunatate.Daca faceti asta,va puteti schimba intradevar viata,ginditi pozitiv"
  •  
    • 270 mesaje
    18 Iun 2005, 17:01
    0 0
    ...si ca o completare la ceea ce a zis macedonia, un profesor englez, cu care am facut un curs la un moment dat, spunea: "If you think you can, and if you think you can't, you probably will." Mie mi s-a parut excelenta aceasta remarca (nu stiu daca venea de la el sau o zisese altcineva inainte, dar asta e irelevant).