Case Bantuite
-
0 0Concret, a trecut cineva dintre voi printr-o asemenea experientza?
Trebuie sa recunosc ca mi-ash dori sa-mi petrec cateva nopti intr-o locatie cu "spiridushi", sunt fascinata de subiect, imi place paranormalul shi incerc sa ma documentez in legatura cu subiectul.e un fel de hobby, mai altfel al meu.Am citit shi Hashdeu despre spiritism shi mi-a placut tare mult, poate imi impartashiti shi mie unele din poveshtile voastre!
Va pupicesc!
) -
Dar hai povesteshte-mi te rog......
Sunt foarte atrasa de ocult, intr-adevar, shi chiar unul din visele mele "de senzatzii tari", este sa-mi petrec noaptea intr-o casa bantuita, sau vreun castel ceva..."ey dream on" parca aud ca spunetzi, dar asta e ....na!!!!!
Ppupici, shi pls pls pls. poveshteshte-mi!!!
-
lol....fetele, banuiesc ca aveti inima tare rau. eu m-as speria rau de tot sa stiu ca e o fantoma langa mine... cand a murit bunica-mea m-am dus in camera in care era ea sa iau niste farfurii dintr-un bufet, si mi s-a parut c-o aud zicandu-mi pe nume... bai am tras o frica de numa numa...si doar era bunica-mea nu vreo fantoma oarecare!
-
Nu stiu ce ash face eu concret, dar totushi eu nu cred ca m-as speria>Cand a murit un bunic de-al meu, intr-una din zilele de priveghi s-a intanplat sa raman singura in camera respectiva,, shi pot sa spun ca n-am avut nici o treaba.Daca va zic ce-am facut, o sa ma credeti "loca", dar totushi ma risc.Ce-am facut: mi-am pus palmele pe manutzele lui, tin minte ca erau tare moi(dubios,nu?),i-am mangaiat fata, am vorbit cu el shi chiar i-am deschis ochii sa-l privesc mai atenta!Imi amintesc faptul ca avea nishte ochi albashtrii....cum parca nu i-a avut niciodata...Sa nu mai spun de faza cea mai tare, cand a inceput sa zambeasca, bine nu atunci, pe parcrsul zilei mimica fetei era foarte zambitoare>>Wow spooky, nu?
Mie imi plac senzatiile tari, shi in primul rand o fantoma nu are ce sa-ti faca rau, nu??? Cred..............
-
yzza...chestia cu cineva decedat care este "moale" este binecunoscut in povestile din batrani.se spune ca ,daca cineva este asa trage dupa el si pe altcineva...dar nu stiu si explicatia stiintifica.
in legatura cu zona paranormala...este bine sa citesti,sa intelegi,sa iti satisfaci curiozitatile dar sa nu incerci asemenea experiente!!!
exista riscul sa agiti niste energii si spirite care sa iti faca viata un calvar si chiar tu sa o iei razna.
recunosc ca sunt pasionata de subiectele paranormale(mai putin de fantome,spiritism,etc)dar crede-ma..stai in banca ta caci este o lume putin cunoscuta si extrem de periculoasa.
sunt de acord ca este fascinanta..dar totul are o limita...
citeste "cartea tibetana a mortilor,viata dincolo de moarte,un caz de reincarnare,cristalul aceasta fiinta vie etc" ...si de ce nu chiar Lazarev care spune cate ceva despre asta.
cand esti spectator la asemenea evenimente sau te uiti la filme pare distractiv...si iti da senzatii tari.,..caci ai o cola si stai in fotoliu...dar nu cred ca ti-ai dori sa traiesti pe pielea ta fenomene tip poltergeist. -
Sunt absolut de acord cu voi!

Cred ca exista o locatie pe planeta asta unde extraterestrii stau la masa cu fantomele si beau o bere, admirand dansatoarele vampir care se rasucesc la bara iar varcolacii sunt bodyguarzii de la intrare.
Vorbesc serios, exista un asemenea loc.. dar din pacate doar in mintea noastra.. -
cozmin..mai bine taci ca sa pot sa te ascult.
daca te ducea mintea un pic si aveai notiuni elementare de religie..nimic extraordinar de altfel...intelegeai ceva din subiectul asta.
Bardo Thodol - Cartea
tibetană a morţilor
eu am citit cartea prin '90....dar f buna este si "viata dincolo de moarte" dr Aurel Popescu-Balcesti