leu-scorpion?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
30 Apr 2002, 10:21SCORPIONUL SE POTRIVESTE CEL MAI BINE CU:RAC,PESTI
ACUMA DEPINDE SI CE SIMTI TU PENTRU EL,INSA CAND MAREA DRAGOSTE VA TRECE VOR APAREA DIVERGENTE DE OPINIE.
EU ITI DORESC SA NU FIE ASA, CI CHIAR CONTRARIUL.
aNGELA -
14 Iun 2002, 13:00Buna Mihaela,
Nu-ti face probleme in legatura cu combinatia leu-scorpion. Eu si sotul meu sunt in aceasi situatie ca tine si slava Domnului suntem de 10 ani impreuna si ne intelegem destul de bine. -
23 Dec 2004, 16:28Mihaela nu stiu daca te mai intereseaza subiectul (e cam vechi) dar eu sunt scorpion si am avut partener leu. Nu o relatie usoara. Leii nu suporta sa nu aiba dreptate, sa fie pe locul doi, sunt superficiali. Au si calitati dar pt.mine a fost o relatie cu scantei.
-
28 Dec 2004, 23:29Nu stiu cum s-ar intelege alte scorpioance cu leii, dar mie mi se pare o relatie imposibila. Leii sunt f poseivi, trebuie ei sa domine totul, ei trebuie sa aibe intotdeauna dreptate, nu poti sa le faci o observatie sau sa iti exprimi parerea, cred ca sunt f dificili si nu stiu ce zodie i-ar putea suporta cu toate toanele lor. In fine, au si calitati destule, insa relatia dintre un scorpion si un leu nu este deloc usoara. Sunt chiar mai mult decat curioasa sa aflu cum poti sa stai 10 ani langa un leu, mie mi se pare imposibil
Înapoi la: Forum » Astrologie