Concret . exista cineva ?
-
0 0Buna ziua
m-am confruntat zilele trecute cu o problema. problema de fapt veche si totusi as vrea sa incerc sa o rezolv
stiu ca farmecele si diferite descantari nu se pot face online dar as vrea sa stiu daca ati apelat la astfel de persoane si in ce masura v-au ajutat
eventual si diferite detalii despre persoanele in cauza cum pot fi contactate .... pe forum sau private -
O vecina a mea, in incercarea de a-si tine sotul langa ea a fost la tot felul de vrajitoare, ea credea extrem de mult in astea, a facut garla de vraji si a "sadit" prin casa tot felul de nebunii si acum sotul ei e casatorit cu alta
)
Iar o alta, care nu stiu de unde a invatat, au ajuns-o blestemele: sotul ei e pe moarte! si e unica ei sursa de venit...
Cazuri fericite nu stiu, decat din ce mi-au mai spus altii: nu fac vraji, merg la biserici, manstiri in vizita, se spovedesc si se simt mult mai bine ca inainte de a face asta...
Parerea mea este ca fum fara foc nu iese, or fi existand vrajitoare care si reusesc, dar sunt rare si pana la urma cel ce face vrajile trebuie sa platesca pretul intr-o buna zi! De mine nu se prind farmecele si altele de genul asta, desi nu merg nici la biserica... -
si eu totpentru ajutorul divin sunt... roaga-te, du-te si vorbeste cu un preot, cumpara o candela si tine-o aprinsa permanent... torul se rezolva numai cu puterea luminii... ceilalti sunt ai intunericului... iti creezi probleme inutil... dar cine ti-a spus ca aiasa ceva... atentie... sunt si multi preoti care iti spun asa ceva ca sa te tina dependenta de ei... sa fii atenta si echilibrata...
-
Dumnezeu e stapanul acestei lumi si el decide de soarta noastra, nu vrajitoarele. Toate se pot dezlega cu ajutorul bisericii, dar informeaza-te caci nu toti preotii sunt la fel de buni.
Daca mergi la vrajitore e un pacat de moarte. In plus va incerca sa te plimbe cat mai mult si sa scoata cat mai multi bani de la tine. Unele se pricep, altele te jefuiesc doar de bani.