Concret . exista cineva ?

•  
    • 11 mesaje
    19 Mai 2005, 11:29
    0 0
    Buna ziua
    m-am confruntat zilele trecute cu o problema. problema de fapt veche si totusi as vrea sa incerc sa o rezolv
    stiu ca farmecele si diferite descantari nu se pot face online dar as vrea sa stiu daca ati apelat la astfel de persoane si in ce masura v-au ajutat
    eventual si diferite detalii despre persoanele in cauza cum pot fi contactate .... pe forum sau private
  •  
    • 1478 mesaje
    19 Mai 2005, 20:34
    0 0
    exista slube de dezlegare care cu siguranta sunt mult mai efieciente .important este sa crezi si sa vrei.
  •  
    • 1928 mesaje
    20 Mai 2005, 10:07
    0 0
    maaaaaaaaaaare, ti-e gradina doamne!
  •  
    • 1478 mesaje
    20 Mai 2005, 10:34
    0 0
    ce vrei sa spui?
  •  
    • 11 mesaje
    20 Mai 2005, 10:42
    0 0
    mersi de sfat
    stiu ca exista astfel de slujbe, stiu ca ajutorul cel mare mare vine din partea celui de sus insa mai stiu ca sunt persoane care apeleaza la mici ajutoare ca sa zic asa si vroiam si eu sa stiu de ele
  •  
    • 728 mesaje
    20 Mai 2005, 15:45
    0 0
    O vecina a mea, in incercarea de a-si tine sotul langa ea a fost la tot felul de vrajitoare, ea credea extrem de mult in astea, a facut garla de vraji si a "sadit" prin casa tot felul de nebunii si acum sotul ei e casatorit cu alta )
    Iar o alta, care nu stiu de unde a invatat, au ajuns-o blestemele: sotul ei e pe moarte! si e unica ei sursa de venit...
    Cazuri fericite nu stiu, decat din ce mi-au mai spus altii: nu fac vraji, merg la biserici, manstiri in vizita, se spovedesc si se simt mult mai bine ca inainte de a face asta...
    Parerea mea este ca fum fara foc nu iese, or fi existand vrajitoare care si reusesc, dar sunt rare si pana la urma cel ce face vrajile trebuie sa platesca pretul intr-o buna zi! De mine nu se prind farmecele si altele de genul asta, desi nu merg nici la biserica...
  •  
    • 1478 mesaje
    20 Mai 2005, 15:59
    0 0
    nu exista ajutoare mici sau mari!exista ajutor divin si atat!
    nu te juca cu focul...si fi convinsa ca aceste slujbe pe care le tin unii preoti dau roade ,sunt facute cu voia lui Dumnezeu si nu vor avea efecte negative!
  •  
    • 3354 mesaje
    14 Iun 2005, 10:31
    0 0
    si eu totpentru ajutorul divin sunt... roaga-te, du-te si vorbeste cu un preot, cumpara o candela si tine-o aprinsa permanent... torul se rezolva numai cu puterea luminii... ceilalti sunt ai intunericului... iti creezi probleme inutil... dar cine ti-a spus ca aiasa ceva... atentie... sunt si multi preoti care iti spun asa ceva ca sa te tina dependenta de ei... sa fii atenta si echilibrata...
  •  
    • 451 mesaje
    14 Iun 2005, 11:25
    0 0
    Dumnezeu e stapanul acestei lumi si el decide de soarta noastra, nu vrajitoarele. Toate se pot dezlega cu ajutorul bisericii, dar informeaza-te caci nu toti preotii sunt la fel de buni.
    Daca mergi la vrajitore e un pacat de moarte. In plus va incerca sa te plimbe cat mai mult si sa scoata cat mai multi bani de la tine. Unele se pricep, altele te jefuiesc doar de bani.