sunt tare nehotarita

•  
    • 2 mesaje
    24 Apr 2002, 21:04
    0 0
    am cunoscut un baiat acum trei luni are 25 de ani si in acest timp cit am vorbit mi-a ascuns un secret pe care eu il consider,,major,, desi el mia spus ca intre timp el m-a pregtit pentru aceasta veste: el are o fetita de 5 anisori si jumatate pentru care se lupta in prezent pentru ea la tribunal sa o poata vedea macar de 2 ori pe saptamina sau lunar,el a fost casatorit cu ea 1 an dupa care au divortat.
    sunt intr-o dilema nu stiu ce sa fac?
  •  
    • 413 mesaje
    25 Apr 2002, 01:46
    0 0
    Eu nu consider asta o greseala majora. Gindeste-te ca poate noua ca femei ne-ar fi greu sa spunem cuiva din prima asa ceva de frica sa n-o ia la goana. Lui ca barbat poate i-a fost si mai greu! A vrut sa te ia mai pe ocolite, poate nici nu a stiut cum si totul s-a prelungit. Iarta-l si ajuta-l daca il iubesti.
  •  
    • 2 mesaje
    25 Apr 2002, 12:08
    0 0
    iti multumesc foarte mult pentru sfat desi am mai vorbit intre timp cu doua prietene de ale mele, sincer ele mi-au spus ca nu este bine ce fac pentru ca voi avea de suferit, dar eu fiindca sunt mai incapatinata si nu am dat atentie sfaturilor lor mi-am luat inima in dinti pentru ca il iubesc foarte mult si m-am impacat cu el.
    am uitat un lucru sa mai spun noi suntem la aceeasi facultate el este in ultimul an si eu sunt abia in anul IV, apoi dupa ce termina imi este foarte frica sa nu plece din IASI, pentru ca are oferte in afara iasului ca executant.
    nu vreau sa fiu egoista dar eu vreau sa lucreze in IASI, desi el spune ca nu va pleca doar daca vreau eu.
    nu stiu ce sa fac, imi este foarte greu
  •  
    • 146 mesaje
    25 Apr 2002, 16:34
    0 0
    cum sa te superi pe el ca are un copil?
    va cunoasteti de-abia de 3 luni , nu mi se pare ca a trecut prea mult timp.
    daca relatia e ok, nu e in sine un motiv de suparare. parerea mea.
  •  
    • 28 mesaje
    25 Apr 2002, 18:42
    0 0
    iti multumesc foarte mult pentru sfat desi am mai vorbit intre timp cu doua prietene de ale mele, sincer ele mi-au spus ca nu este bine ce fac pentru ca voi avea de suferit, dar eu fiindca sunt mai incapatinata si nu am dat atentie sfaturilor lor mi-am luat inima in dinti pentru ca il iubesc foarte mult si m-am impacat cu el.
    am uitat un lucru sa mai spun noi suntem la aceeasi facultate el este in ultimul an si eu sunt abia in anul IV, apoi dupa ce termina imi este foarte frica sa nu plece din IASI, pentru ca are oferte in afara iasului ca executant.
    nu vreau sa fiu egoista dar eu vreau sa lucreze in IASI, desi el spune ca nu va pleca doar daca vreau eu.
    nu stiu ce sa fac, imi este foarte greu
  •  
    • 28 mesaje
    25 Apr 2002, 18:59
    0 0
    daca ma cere in casatorie eu cum sa procedez?
    nu stiu cum as putea reactiona
    parintii mei sunt foarte ,,duri,, ei nu vor intelege, nu le-am spus inca pentru ca imi este foarte frica pentru ca am sa-l pierd din cauza lor
    -stiu ca eu trebuie sa hotarasc asta, dar nu am curaj
    eu sunt foarte hotarita de a continua relatia pentru ca il iubesc foarte mult ma simt cea mai fericita linga el
  •  
    • 413 mesaje
    26 Apr 2002, 00:13
    0 0
    Daca il iubesti o sa-i iubesti precis si copilul ca doar e si el o particica din iubitul tau.
    Cit despre curaj o sa-l ai cind o sa fii pusa in situatia de a alege, stai fara grija!
  •  
    • 28 mesaje
    26 Apr 2002, 14:51
    0 0
    pot sa va mai spun ca noi facem sex neprotejat.
    intr-o seara pe cind ne-am intors de la discoteca, eu eram putin ametita pentru ca eu cum nu le am cu bautura(2 sticle de bere), cind ne-am intors acasa la el (mama lui nu era acasa era plecata la tara pentru o saptamina,)am inceput sa ne simtim si noi ca...dar, in momentul cind eu am ajuns prima la orgasm ia venit si lui momentul dar el a terminat in mine...eu am fugit la baie sa ma spal.
    acum sunt foarte speriata pentru ca pastilele sau anticonceptionale ma ingras.
  •  
    • 827 mesaje
    27 Apr 2002, 16:51
    0 0
    Cand a fost acea seara? Precizeaza-mi data. Daca stii sigur, spune-mi.
  •  
    • 28 mesaje
    29 Apr 2002, 10:42
    0 0
    buna Irina
    dupa cite imi aduc bine aminte,pe data de 11.04.2002.
    Exact dupa 2 zile ce mi s-a terminat perioada lunara.
  •  
    • 3 mesaje
    30 Apr 2002, 08:48
    0 0
    Ascuta-ti constiinta si nu vei gresi.
    Constiinta este glasul lui Dumnezeu in noi.
    Cand m-am casatorit nu mi-am ascultat constiinta iar acum sufar.

Iti doresc sa iei hotararea cea mai buna.

Angela
  •  
    • 285 mesaje
    9 Mai 2002, 18:08
    0 0
    Cred ca trebuie sa ai incredere in ceea ce simti tu pentru el.Faptul ca are un cpoil nu vad de ce te sperie doar in cazul in care nu-ti plac copii.Chiar asa iti plac copii?Cat despre sexul neprotejat in seara cu pricina la doua zile dupa menstruatie nu cred ca a fost o problema ca nu erai in perioada de ovulatie dar e bine sa ai grija daca nu ai in plan sa ramai insarcinata,e bine sa te protejezi,anticonceptionalele sunt acum intr-o mare varietate prezente pe piata si cu sfatul unui medic (chiar de la dispensarul studentesc),iti poti gasi ceea ce ti se potriveste organismului tau.Si te sfatuiesc sa nu te grabesti sa faci un copil pana nu termini facultatea ca stii bine ce greu este mai ales in sesiune chiar si fara un copil!
  •  
    • 827 mesaje
    10 Mai 2002, 19:56
    0 0
    Iarta-ma ca am uitat sa -ti raspund. Ai un mesaj privat de la mine.
  •  
    • 9 mesaje
    21 Mai 2002, 11:13
    0 0
    Daca poti sa suporti trebusoara asta,e OK!Daca nu,da-i papucii.