despre balantze

•  
    • 886 mesaje
    10 Mai 2005, 16:28
    0 0
    Hello! Ce parere aveti despre balante? Cum vi se pare zodia, cunoasteti balante, ce le reprosati, ce va place la ele, ce va fascineaza/repugna la ele, ce va displace? Sunt tare curioasa..eu una sunt balanta si tare mandra de zodia mea. Si m-am ofticat ca nu am vazut pe aici vorbindu-se si despre "noi".
  •  
    • 814 mesaje
    10 Mai 2005, 17:09
    0 0
    Bine te-am gasit dragutza balanta, eu recunosc defectele zodiei, sunt influentabila, nehotarata, imprastiata, si indulgenta cu mine insami, anii insa m-au facut sa ma pot tine in frau cata de cat. Dar sunt mandra ca sunt balanta pentru ca, se pare, nu ne certam cu nimeni, nu ne plac conflictele de nici un fel si suntem diplomate. Romantice si iubitoare de frumos nu mai zic... Dar sa stii ca eu tocmai cu o balanta nu m-am inteles, nascuta in aceeasi zi cu mine dar la 2 ani diferenta.
    Cel mai periculos pentru mine e cand imi pierd echilibrul interior, nu sunt buna de nimic. Se pare insa ca sub aceasta fragilitate se ascunde o persoana puternica . De modestie nu scria nicaieri
    Stii ceva despre balanta in relatia cu un rac?
  •  
    • 225 mesaje
    10 Mai 2005, 17:21
    0 0
    si eu tzop aici, tot balantza..nu mergem cu racii, sa stii, dragutzo deloc nu mergem..cel mai bine ne asortam cu gemenii, leii, varsatorii, sagetatorii. intr-adevar, suntem diplomate, imprastiate, influentabile si cu capul in nori, dar ne salveaza sarmul si bunul gust. eu zic ca e o zodie foarte buna, balantele se inteleg bine cu oamenii, sunt sociabile, comunica usor, sunt deschise, nu sunt ranchiunoase, sunt atente la nevoile celor din jur si sunt un factor de echilibru intr-un grup. intr-adevar, pierderea echilibrului e o problema, dar la mine se rezolva cu o muzica buna sau un film dragut sau o iesire cu prietenele. care va mai stiti balante, mai dati-va si voi cu parerea
  •  
    • 814 mesaje
    10 Mai 2005, 18:03
    0 0
    Daca ne intelegem bine cu oamenii de ce nu si cu racii? Eu ma inteleg bine cu (d)racusorul meu pentru ca sunt sustinatoarea lui in toate planurile si nu-l las sa dea inapoi.
  •  
    • 1928 mesaje
    10 Mai 2005, 18:45
    0 0
    parere faorte proasta...desi incerc sa nu categorisesc oamenii dupa zodie si sa le atribui caracteristci pe care nu le-am observat personal la respectivii. asa ca ma limitez la balantele pe care le cunosc pesonal. influentabile, au o chestie cu imaginea lor, nu neaparat rautacioase dar razbunatoare si invidioase, le place sa fie admirate si detesta sa fie altcineva in centrul atentiei, le plac banii, cu cat mai multi cu atat mai bine, si foarte, foarte egocentriste. au momente de darnicie...
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Mai 2005, 20:39
    0 0
    Da, mai...
    Subscriu la toate cele de mai sus, cu completarea ca ceea ce scoate rautatea din noi sunt prostul-gust, proasta-crestere, lauda de sine, neglijenta,lenea, prostia, ingamfarea... ma rog, toate treburile astea care ne zgarie simtul dreptatii si pe cel estetic.

Ca sa ajunga careva sa fii in centrul atentiei unei Balante, trebuie sa dea dovada de niste calitati reale, nu asa... vorbe-n vant...

Si, da, razbunatoare, rele, javre cu cine le saboteaza in mod perfid. Daca aflu ca m-a barfit careva in mod injust, s-a terminat cu ala, il fac muci si-l lipesc de pereti - am facut barbati in toata firea sa planga de furie neputincioasa - ma poti crede sau nu, te priveste.

Egocentrice - DAAAAAA!!!!!!! Ii evitam pe aia care nu ne plac, ii cultivam pe aia care ne plac, cu reciprocitate - aia ne fac complimente, noi le raspundem cu alte complimente, e un balet adevarat, de care insa ne plictisim cand se dovedeste a fi un teatru ieftin.

Banii? Iarasi da, dar nu stransi la ciorap, ci pentru a cumpara cu ei lucruri frumoase, momente frumoase etc...
  •  
    • 248 mesaje
    11 Mai 2005, 03:21
    0 0
    Donna_imobile,ai mare dreptate!Mi-ai facut caracterizarea.
    Ce parere aveti/ce stiti despre cum se inteleg balantele cu pestii?
  •  
    • 1928 mesaje
    11 Mai 2005, 08:31
    0 0
    donna, esti simpatica. postarile mele s-au referit strict la balantele pe care eu le cunosc personal. pe ele eu nu le-as ridica in slavi.
  •  
    • 437 mesaje
    11 Mai 2005, 10:02
    0 0
    Despre balante:
    Imi pare rau, donna, te simpatizez, dar nu am o parere foarte buna despre balante (discutam la modul general, nimic personal)...
    1. Femei de un erotism rafinat, totusi la pat in gama medie sau putin peste. Altfel pasionale, dar prea inclinate spre relatii sociale, ceea ce face ca sa "tenteze" persoanele din jurul lor (de sex opuus, bineinteles). Exista o tendinta naturala de a flirta, dar mai exacerbata la aceste femei. Adesea devin amante desavarsite mai ales daca barbatul este un exemplar rar (el trebuie neaparat "colectionat") dar aceasta stare nu le tine mult datorita instabilitatii native.
    2. In ciuda faptului ca se spune ca balantele sunt persoane echilibrate, personal am cunoscut numai persoane dezechilibrate, care treceau cu mare usurinta de la o stare la alta. In aceste conditii, greu de suportat ca si consoarte. In general, sunt certarete si ranchiunoase. De fiecare data cand asisti la o criza de isterie la o femeie in 7 cazuri din zece este vorba de o balanta.
    3. As spune ca exista o anumita superficialitate care caracterizeaza aceasta zodie: femeile au inclinatii spre imbracaminte (au gusturi exotice, epateaza sau chiar socheaza - si nu in sensul bun al cuvantului) la o reuniune recunosti imediat o balanta dupa cum se imbraca. Le plac adunarile sociale, unde tind sa acapareze centrul, dar nu au profunzime (nici macar in sentimente). Experienta mi-a dovedit ca ele stralucesc de la distanta, dar privite de aproape... sunt mate. Sau oricum imaginea este mult mai buna de la distanta.
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Mai 2005, 13:03
    0 0
    Aratosule, ce sa-ti fac, ai avut ghinion, n-ai cunoscut inca o Balanta desavarsita, ca mine, ca deveneai fan!

Serios vorbind acuma: nu-mi place sa fiu in centrul atentiei, chiar ma jeneaza chestia asta - iar in ceea ce priveste modul de a ma imbraca si aranja (fard, par etc), desi nu m-am scaldat niciodata in bani, am dat clasa intotdeauna prin eleganta si simplitate. ("Impecabila" este complimentul pe care mi-l adreseaza de obicei deopotriva femeile si barbatii.) Si da, recunosc, am adaugat intotdeauna un mic element deosebit (de obicei, o bijuterie cu lucratura veche, interesanta). Nu am mers cu turma niciodata - spiritul gregar este unul dintre lucrurile care imi repugna - si nici nu imi plac intrunirile largi, din simplul motiv ca in asemenea situatii nu se poate purta decat un dialog superficial, lucru pe care il consider pierdere de vreme.

Am cunoscut si eu Balante de haioasa calitate care ne fac zodia de ras - deci nu te contrazic, sunt execrabile si cumplit de penibile mai ales prin faptul ca se cred formidabile. Foarte trist.

Daca stau sa ma gandesc bine, am si eu isteriile mele - mi le declanseaza oamenii care se incapataneaza sa ma convinga sa fac un lucru cu care nu sunt de acord.

Iar in ceea ce priveste pe unii barbati-Balanta... am mai povestit eu pe-aici despre unul, superficialitatea intruchipata...
  •  
    • 225 mesaje
    11 Mai 2005, 13:52
    0 0
    Donna, imi place cum gandesti Si eu sunt la fel, nu imi place sa fiu mereu in centrul atentiei, dimpotriva, de multe ori prefer sa trec neobservata, si nu imi plac grupurile foarte mari. Cat despre vestimentatie, cred ca sunt opusul a ceea ce poate fi numit "ostentativ". Nu imi place sa epatez, sa sar in ochi de la 5 km. si nu cred ca balantele sunt stralucitoare de la distanta, dar mate la apropiere. Eu de exemplu sunt sociabila cu toata lumea, dar fixez totusi niste limite, peste care trec doar atunci cand capat incredere in cineva si simt sa merita. Abia atunci cred ca ma deschid si isi poate da cineva seama cum sunt de fapt.
  •  
    • 437 mesaje
    11 Mai 2005, 15:39
    0 0
    Va sa zica raspunsul tau era (macar in parte) pentru mine...
    Este importanta opinia mea (despre tine)? Daca as fi sadic - nu ca nu as fi! - as zice ca da, altfel nu te-ai fi ostenit sa mi-o schimbi. Oare de ce?
    Doar gandeam cu "voce tare"...
  •  
    • 410 mesaje
    11 Mai 2005, 16:16
    0 0
    si eu sunt balanta...imi place f mult zodia mea-mai putin nehotararea...atunci cand trebuie sa-mi cumpar ceva si sa aleg intre mai multe modele ii stresez pe vanzatori dar asta sunt ...altceva ce nu-mi place la mine???sunt dura cu cine nu trebuie si "ma las calcata in picioare" de cine ar merita scuipat...
  •  
    • 247 mesaje
    11 Mai 2005, 19:55
    0 0
    mda..si eu sunt balanta,dar n-as putea spune ca ma mandresc foarte tare cu acest lucru...tot timpul in acord cu starea vremii..nehotarata si confuza...mai tot timpul confuza,niciodata nu stiu ce vreau ,niciodata nu stiu incotro s-=o iau..starea de tristete generala e acasa la ea...doruri tampite si chinuitoare care nu stiu de unde provin si incotro se indreapta.drum spre perfectionare...autodistructiv aproape.sunt de cele mai multe ori satula de mine...nu de viata pe care o duc ,doar de mine.si dau dovada de multe ori de superficialitate(cel putin pe moment)si-mi dau seama de lipsurile mele si le constientizez si mai les de slabiciunile mele...impotriva carora am si obosit sa mai lupt.mi le accpt intr-un final si mi le asum.dupa care incep iar sa ma torturez "de ce sunt asa"de ce nu sunt altfel si cum sunt eui de fapt???"nu de mult s-a incehiat o relatie de-a mea..am avut langa mine un om minunat dar pe care eu l-am, iubit foarte mult ,ingrozitor de mult as spune eu dar la un moment dat am obosit.nu am mai putut sa dau doar eu nu mai puteam sa ma amagesc cu gandul ca pot iubi eu pentru doi.el ma iubea...dar si-a dat seama prea tarziu de asta...si era un barbat in toata firea pe care (vorba donnei)l-am facut sa planga.dintr-o relatie de 4 ani asta e cea mai chinuitoare amintire a mea cu el (si crede-ti -ma ca m-a facut de foarte multe ori sa plang..si plangeam pana la lesin de cele mai multe ori ,si aveam atunci senzatia ca daca musc din pereti mi-e mai usor...)in fine,cand s-a intamplat sa planga(pt ca i-am spus ca nu mai pot asa)a plans ,a plans ca un copil cu capul pe genunchii mei rugandu-ma sa raman ,sa nu plec.si eu stateam ca o stana de piatra neintelegand nimic din starea lui,rece si sarcastica.as fi vrut sa fiu cu el atunci dar oricat m-as fi chinuit nu ma puteam proiecta in prezent,mintea mea era pe undeva,,nici eu nu stiu pe unde,,as fi vrut sa-i fi putut spune ceva frumos,as fi vrut sa treaca durerea lui in mine ,sa ma doara,sa-l ajut sa pot spune ca totul va fi bine...dar n-am fost acolo cu el nu mai puteam..insa acum dupa ce a trecut ceva timp de la asta cand imi amintesc mi se face rau si nu doar psihic ci fizic chiar..ma doare imaginea si amintirea ca-mi vine sa plang in pumni si ma rog ca pt 5 minute sa fie dat timpul inapoi sa mai pot repara ceva cat de cat..dar asta nu se poate.asa ca draga aratosule poate aparent asa suntem ;superficiale in sentimente dar doar aparent,undeva acolo ramane totul si cand iese la suprafata ,crede-ma ca e ingrozitor...si noblesse oblige.va apreciez si va respectpe voi balantele care sunteti increzatoare in voi si in puterile voastre dar asta nu cred ca tine de zodie,ci de personalitatea si caracterul fiecaruia,si cum se contureazqa el pe parcurs.
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Mai 2005, 20:48
    0 0
    Aratosu', din pacate pentru ele Balantele sunt mult prea preocupate de parerea altora despre ele, au asa, o nevoie inexplicabila de a se asigura ca sunt simpatizate de cam toata lumea (nu ca tu ai fi "toata lumea", pardon! ), mai putin de oamenii pe care ii dispretuiesc, a caror opinie oricum nu face 2 bani in fata oricarui om normal la cap.
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Mai 2005, 20:58
    0 0
    animor, eu nu cred ca exista zodii mai bune sau mai rele.
    In fond, zodia in care ne nastem ne inzestreaza cu anumite caracteristici - depinde de noi sa invatam sa ne controlam slabiciunile si sa ne cultivam calitatile. La urma-urmelor, astrologii afirma ca, de fapt, exact acestea sunt lectiile de viata care ne sunt predestinate.

Mai bine o Balanta aiurita care se straduieste sa se dez-aiureasca decat, de pilda, un Leu care e varza la taote capitolele.
  •  
    • 247 mesaje
    11 Mai 2005, 21:05
    0 0
  •  
    • 247 mesaje
    11 Mai 2005, 21:23
    0 0
    in cazul asta sunt un dezastru..ca am ascendent in leusperam sa fie o zodie de pamant sa ma mai tempereze(ca sa zic asa...
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Mai 2005, 22:25
    0 0
    Cum, mah??? Si tot nemultumita esti? Pai aerul Balantei alimenteaza focul Leoaicei din tine... e marfa!

Ia sa vezi la mine cum bate vantul dintr-o parte in alta, ca-s Balanta cu ascendent in Balanta... Cineva mi-a explicat ca cica sunt Balanta "repetenta", adica in viata trecuta tot Balanta as fi fost, da' nu mi-am invatat "lectia"...
  •  
    • 1070 mesaje
    11 Mai 2005, 23:38
    0 0
    Despre femeia balanta as cam fi de acord cu domnul care se crede frumos, dar referitor la barbatii balanta...e dezastru:umbla mereu dupa 2 iepuri, sunt nemultumiti, usor influientabili, foarte superficiali...