leoaicele
-
0 0hai ca vad ca se poarta discutiile pe false probleme zodiacale. eu sunt leu, pardon leaoica. si am, nu stiu cum sa va spun, o problema mare. mie mi se pare ca leii si leoaicele sunt niste oameni tare nefericiti de felul lor... astept niste contrargumente solide si niscaiva complimente si laude ici si colo. pe rand, si nu va inghesuiti, spatiu e destul.
-
Despre leonese:
1. O zodie interesanta, femei extrem de puternice si dominatoare, totusi tandre cand iubesc, capabile de mari sacrificii, isi ocrotesc cu o grija deosebita si cu mare dragoste familia (sot, copii).
2. La pat sunt extraordinare cand iubesc cu adevarat ofera un rasfat inegalabil, desi nu exista pasiunea arzatoare a scorpioancelor. Totusi, tot ceea ce ofera asteapta sa fie returnat la schimb. Nu este o relatie comoda decat daca iti place spiritul de competitie.
3. Mare atentie la acest tip de femei. Sunt razbunatoare si crude daca le sunt inselate asteptarile. Totusi, atacul este pe fata, sportiv, dus cu onestitate, dar nu cu mai putin incrancenare, dorinta de victorie si cruzime. Nu se lasa pana nu obtin ceea ce cred ca li se cuvine. Onestitatea si integritatea si adevarul sunt valori perene ale acestei zodii.
4. Exista o anumita tendinta de lenevire, delasare specifica zodiei care alterneaza cu perioade de alerta, si vanatoare consecventa, de obtinere a telurilor propuse... -
sincer toate persoanele pe care le-am cunoscut...leoaice fiind mi-au facut o impresie nu tocmai buna!manipulatoare,cu doua fete,incercand sa fie in centrul atentiei...cu toate ca de multe ori nu reuseau...deoarece isi da lumea seama cand esti fals...cam asta e!!ehhh nu vreau sa jignesc nici o persoana(leoaica)dar eu numai peste persoane de acest fel am dat... pana acum.
-
Mai...chestia cu zodia in care esti nascut e relativa.Personalitatea unui om depinde si de alte lucruri cum ar fi educatia primita, gene,anturaj, circumstante...si lista poate continua.
Eu sunt leoaica si sunt mandra de asta,dar ma gandesc ca daca eram alta zodie...probabil as fi fost la fel de mandra.