leoaicele

•  
    • 1928 mesaje
    9 Mai 2005, 13:09
    0 0
    hai ca vad ca se poarta discutiile pe false probleme zodiacale. eu sunt leu, pardon leaoica. si am, nu stiu cum sa va spun, o problema mare. mie mi se pare ca leii si leoaicele sunt niste oameni tare nefericiti de felul lor... astept niste contrargumente solide si niscaiva complimente si laude ici si colo. pe rand, si nu va inghesuiti, spatiu e destul.
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Mai 2005, 16:31
    0 0
    Nefericiti? Mai degraba nemultumiti, ca in rest...
  •  
    • 202 mesaje
    10 Mai 2005, 08:29
    0 0
    are dreptate donna,sunt mereu nemultumite si putin mai mult egoism!

dar au suflet mare
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    10 Mai 2005, 09:34
    0 0
    Hi,
    Sunt Leoaica, sunt si eu nemultumita, in nici un caz nefericita.Dar sunt si f.incapatinata si ambitioasa.Un atu al zodiei noastre.
    O zi buna
  •  
    • 121 mesaje
    10 Mai 2005, 14:01
    0 0
    hai mey .... si eu sunt Leoaica si nu vreau sa schimb cu nici o alta zodie si imi e bine mey!

da sunt incapatanata ( recunosc! ) si usor "nemultumita" dar e ceea ce ai nevoie ca sa avansezi... fara o usoara stare de nemultumire nu am bate pasul pe loc ????
  •  
    • 202 mesaje
    10 Mai 2005, 19:21
    0 0
    draga donna, ce ai vrut sa spui cu" ca in rest...." ?
  •  
    • 83 mesaje
    10 Mai 2005, 22:11
    0 0
    Si eu Leoaica .. si daca suntem nemultumite sau nefericite de la noi ni se trage .. prea multe pretentii si un stil innascut de a complica pana si cele mai simple lucruri. Eu asa recunosc ca asa fac.
  •  
    • 1928 mesaje
    11 Mai 2005, 08:38
    0 0
    asa zice si maica-mea ca mereu sunt nemultumita... dar zau daca-ncercat vreodata sa ma multumeasca!
    fetele de unde naiba ati scos chesti asta cum ca leii sunt nemultumiti?!?
  •  
    • 437 mesaje
    11 Mai 2005, 10:16
    0 0
    Despre leonese:
    1. O zodie interesanta, femei extrem de puternice si dominatoare, totusi tandre cand iubesc, capabile de mari sacrificii, isi ocrotesc cu o grija deosebita si cu mare dragoste familia (sot, copii).
    2. La pat sunt extraordinare cand iubesc cu adevarat ofera un rasfat inegalabil, desi nu exista pasiunea arzatoare a scorpioancelor. Totusi, tot ceea ce ofera asteapta sa fie returnat la schimb. Nu este o relatie comoda decat daca iti place spiritul de competitie.
    3. Mare atentie la acest tip de femei. Sunt razbunatoare si crude daca le sunt inselate asteptarile. Totusi, atacul este pe fata, sportiv, dus cu onestitate, dar nu cu mai putin incrancenare, dorinta de victorie si cruzime. Nu se lasa pana nu obtin ceea ce cred ca li se cuvine. Onestitatea si integritatea si adevarul sunt valori perene ale acestei zodii.
    4. Exista o anumita tendinta de lenevire, delasare specifica zodiei care alterneaza cu perioade de alerta, si vanatoare consecventa, de obtinere a telurilor propuse...
  •  
    • 202 mesaje
    11 Mai 2005, 16:56
    0 0
    aratosule , aceasta e parerea ta sau ai copiat de undeva?
  •  
    • 437 mesaje
    11 Mai 2005, 17:43
    0 0
    Atunci cand copiezi de undeva trebuie indicata si sursa. Nu am indicat-o pentru ca nu am copiat. Este parerea mea proprie si personala.
  •  
    • 202 mesaje
    11 Mai 2005, 18:30
    0 0
    nu te supara, te-am intrebat pentru ca la mine ce ai scris tu se potriveste f bine si nu mi-a venit a crede ca cineva a citit atat de bine o pers in zodia leu ,in special reperul 4.
    felicitari!

linx, chiar suntem nemultumite, pentru ca intotdeauna este loc si de mai bine si de mai mult!
  •  
    • 437 mesaje
    11 Mai 2005, 18:36
    0 0
    Nu m-am suparat! Tot ce am scris am "invatat" pe propria piele. Bineinteles, nu am cunoscut toate nativele din aceasta zodie. Dar...este de datoria mea sa incerc, nu?
  •  
    • 202 mesaje
    11 Mai 2005, 18:37
    0 0
    aratosule, tu in ce zodie esti?
    desigur daca vrei imi raspunzi, nu vreau sa fiu indiscreta si sper sa nu te deranjeze intrebarea!
  •  
    • 437 mesaje
    11 Mai 2005, 18:38
    0 0
    Imi pare nespus de rau, dar nu pot da detalii. De nici un fel.
  •  
    • 202 mesaje
    11 Mai 2005, 18:44
    0 0
    nici o problema, am citit despre zodia mea destul de mult si nimeni nu a sintetizat asa de bine ca tine, putin si tot odata mult( concentrat)!
    eram doar curioasa
  •  
    • 285 mesaje
    11 Mai 2005, 19:17
    0 0
    Eu sincer nu am o parere prea buna despre leoaice...
  •  
    • 121 mesaje
    12 Mai 2005, 13:45
    0 0
    menna,

de ce?
  •  
    • 285 mesaje
    13 Mai 2005, 16:36
    0 0
    sincer toate persoanele pe care le-am cunoscut...leoaice fiind mi-au facut o impresie nu tocmai buna!manipulatoare,cu doua fete,incercand sa fie in centrul atentiei...cu toate ca de multe ori nu reuseau...deoarece isi da lumea seama cand esti fals...cam asta e!!ehhh nu vreau sa jignesc nici o persoana(leoaica)dar eu numai peste persoane de acest fel am dat... pana acum.
  •  
    • 13 mesaje
    27 Mai 2005, 14:48
    0 0
    Mai...chestia cu zodia in care esti nascut e relativa.Personalitatea unui om depinde si de alte lucruri cum ar fi educatia primita, gene,anturaj, circumstante...si lista poate continua.
    Eu sunt leoaica si sunt mandra de asta,dar ma gandesc ca daca eram alta zodie...probabil as fi fost la fel de mandra.