Berbecutele
-
0 0Dar de femeile berbec ce spuneti?Ce credeti ca le defineste?Astept pareri
-
Despre berbecutze:
Femei extrem de incapatanate/ambitioase (fac numai ceea ce cred ele de cuvinta, adesea insensibile la argumente sau logica), extrem de impulsive si orgolioase (De ex. faptul ca nu am sunat O SINGURA DATA, intr-o seara a constituit motiv de despartire) si razbunatoare. La aceste femei nici un afront nu ramane neplatit, de regula, cu varf si indesat. Au un farmec aparte sub care se ascunde un vulcan gata-gata sa erupa. Datorita firii le remarci imediat in societate, le place sa fie in centrul atentiei (ca si alte zodii) dar berbecutzele o fac ceva mai zgomotos, mai imperativ, fara subtilitati. Nu sunt stabile in relatii, nici sociale nici cu sexul opus. Rezulta o relatie cu scantei in pat ca si in picioare. Va lupta pentru a lua conducerea in cadrul cuplului pe fata. Doar daca nu reuseste, va apela la manipulare, dar, in acest caz, nu exista subtilitate, ci presiune. Cand se daruieste/daruieste ceva o face din inima si te lasa sa simti acest lucru. Tot aici as metiona ca ambitia le impinge sa-si doreasca foarte mult si pentru partener, iar daca cei doi sunt compatibili, este genul care "te ridica". In viata intima sunt femei extrovertite, in general, si sunt nabadaiase, aprinse, patimase... -
hai ca-ti zic io, linky...sunt femei la superlativ...
mai mult decat inteligente, frumoase si la propriu si la figurat...dificile, corect...dar superinteresante...si modeste din cate se observa
....iar daca acel barbat va avea rabdarea sa le inteleaga va fi mai mult decat fericit langa asa un specimen
-
Subscriu si eu la berbecute.
Dar sa stiti ca sunt foarte stabile, si familia este pe primul loc, pana in momentul in care sunt dezamagite, sau tradate.
Ma refer aici la parteneri, pentru ca pentru copiii lor nici un sacrificiu nu e prea mare. Si va spun asta pentru ca sunt si eu berbeaca, si am mai cunoscut si altele.
Despre partea cu varf si indesat, asa este. Nu lasa neplatit nici cel mai mic afront. Poate ca avem nevoie de incapatanarea asta, ca sa trecem mai usor peste greutatile vietii. -
neata trupa vesela

......nu prea stiu sa faca compromisuri si mai ales sa ierte...din pacate...sau daca iarta, nu uita clar niciodata ca au fost lovite gratuit!!!!
asta este...sunt femei cu principii care pe parcursul vietii se schimba in fct. de situatiile prin care trec, conjunctura..etc..etc.. -
Moaaaaa....! Mi se urca sangele la cap cand imi amintesc ce faze a facut soacra-mea (berbeaca) de Paste, la masa...
Pe langa faptul ca s-a protapit ca o nesimtita' in capul mesei (dupa ce i-a indicat lu' fi-su sa se aseze la celalalt capat), si-a tras scaunul pana si-a pus tzatzoaiele pe masa, si a inceput sa-mi dea indicatii pretioase despre cum sa aduc mancarea la masa si in ce farfurii!... M-a scos din sarite de-a binelea, de am inceput sa tip la ea - mi se rupe prastia daca o sa stea sa-si rumege 100 de ani otrava, n-are decat, ca s-a purtat ca o mitocanca. Iar daca are chef sa se razbune, abia astept sa-mi declare razboi - o sa ma razbun si eu (cine cunoaste Balantele stie ca razbunarea lor este mult mai subtila si merge mult mai adanc decat ii poate duce mintea pe altii).
Ia mai lasati-ma in pace cu berbeacele de genul asta - ca intre a fi centrul atentiei pentru ca esti de admirat si a fi una care se baga in seama ca o mojica, spunand si facand chestii total lipsite de gust si de tact, e o diferenta ca de la cer la pamant! -

corect dona, dar exact asa facea si mama lu' razvan, care-i leu..asa ca...nu cred ca la faze cu si despre soacra are prea mare importanta zodia

TOATE IS O APA SI-UN PAMANT SI SE MANIFESTA CA NISTE COTOCARLE!!!!
...oricum ai fost mortala...hahahaha...si eu as fi urlat la ea, ca nu degeaba mi-s BERBEACA GER-BEGET!!!!!
dar hai sa-ti vand un pont...da-te bine pe langa fiu-sau s-o puna la punct (pe care-l vede ca pe d-zeu) si-o sa-i treaca de razbunari
-
:loooooooooooooooooooooooollllllllllllll:
mai stiu eu pe unu care-a si scos-o afar' pe usa...
...
viataaaa meaaaaa...nici nu vreau sa-mi amintesc in ce scandaluri si tensiuni am trait in ultimii 3 ani din cauza ei..ma hartuia la serviciu, la telefoane, la usa, ii suna pe ai mei si le facea scandal...al meu n-a vorbit cu ea 2 luni pana m-a mancat in floricica sa ma bag intre ei si sa-i impac...ghici ce s-a intamplat...tot io am fost de vina ca nu-l las pe fiu-su s-o viziteze de parca ar avea 15 ani....
ahhhhhhhhhhhhhhhhh ca-mi vine sa urlu cand ma gandesc ca iar incepe circul
-
ce sa zic... nashpa!... las-o si tu in pace daca si ea se abtine, dar da-i peste bot daca e cazul!

Fa si tu ca mine, daca soacra face frumos, da-i un os de ros, pune-i lesa si scoate-o la plimbare!
Daca nu, NU. 
Noi am ajuns acum la NU.
Daca mai ajungem vreodata la Bravo!, ii iau o lesa noua. Si-o botnita i-as lua, dar e specie ocrotita.