serghei lazarev
-
0 1Am tot citit in ultima vreme de forum despre acest autor si cartile lui.A citit cineva?Sint intr-adevar atit de bune,adica simti ca iti schimba viata?
-
nu eram pe faza...si da eu am citit lazarev.cunosc multe persoane care au citit cartile lui si in primul moment si-au schimbat modul de gandire si de a privi lumea.
cea mai grea a fost kharma pura dupa parerea mea..restul volumelor sunt 80% exemple rupte din viata de zi cu zi.
lazarev te dirijeaza dar el nu "iti baga in traista".
totul depinde de fiecare dintre noi.eu am verificat in felul meu unele din ideile lui si am ramas surprinsa de rezultat...avea dreptate...
un lucru pot sa il spun cu certitudine..m-a apropiat mai mult de credinta,de Dumnezeu,mi-a schimbat modul de a gandi si culmea mi-a schimbat viata...in bine spun eu.
este f adevarat ca mi-a placut f mult sa citesc despre paranormal,energie,bioenergie,etc...asa ca la mine cartile lui au picat.."manusa"...
www.lazarev.ru este site-ul lui dar este in rusa.este insa acolo si varianta in engleza la prefata primului volum.
(a se folosi babelfish..sau alt motor de traducere url) -
Mi-am luat zilele trecute prima carte din serie,si aproape ca am teminat-o.Sint interesante ideile,pe unele le intuiam mai demult,dar cu altele nu sint de acord(de ex. interdictia de a compatimi pe cineva,ca pina si asta poate sa destabilizeze cimpul).
Totusi chiar si asa,cum se explica oamenii care au tot(bani,sanatate,frumusete,succes) dar care sint niste nemernici?Cunosc asemenea oameni. -
Se explica in mai multe randuri in cartile lui asta...fie ca le vor avea doar pentru o vreme, dupa care vor plati pentru faptele lor (ei sau copiii lor), fie au toate acestea pentru ca ei nu sunt atasati de valorile materiale sau fizice si atunci nu e nici un pericol sa aiba totul ca acest lucru nu ii va destabiliza...hmmm...nu cred ca m-am exprimat prea clar
... -
si eu am citit toate cartile lui si pot sa spun acelasi lucru,ca mi-au zdruncinat putin lumea mea si sistemul de valori!mai am inca mult de luptat cu mine insami, important este ca stiu pentru ce
m-am confruntat insa cu o mica problema: cand am inceput sa citesc prima carte,care din intamplare a fost cam a-7-a scrisa de el,aveam niste dureri de cap ingrozitoare si imi era somn...cum lasam cartea din mana eram fresh!as vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva.urmatoarele carti le-am parcurs cu bine...
-
Dupa ce am citit a doua lui carte am cazut intr-o depresie cumplita.
Cand am recitit-o dupa o vreme, am fost OK.
Stii, uneori karma nu-ti permite (sau iti ingreuneaza accesul la ceva anume) sa treci peste anumite praguri, pur si simplu pentru ca nu esti pregatita sa primesti o anumita informatie.
Durerea ta de cap a fost cat se poate de reala, manifestarea evidenta a expresiei "ma ia durerea de cap cand aflu asa ceva".
Ai incercat sa recitesti cartea, dupa aceea? Daca da, ai mai avut dureri de cap? -
am citit prima carte pe nerasuflate in postul Pastelui in 2000.plina de speranta ca va intelege ceva si isi va schimba destinul am dat cartea unei matusi care era f bolnava...am fost f dezamagita cand am vazut ca a inceput sa o critice...desi era o fire f calma si calda...iar dupa cateva luni s-a dus...
eu am continuat sa citesc...si desi sunt avida sa citesc ma apuca motzaiala dupa 3-4 pagini...
curiozitatea insa era prea mare asa ca nu am cedat...
dupa ce citeam cam 4 pagini..picam ca o "curca beata"...si dormeam cam 1h...
evident ca nu intelegeam de ce..dar raspunsul l-am primit cam in volumul 3 sau 4 daca imi amintesc bine:sufletul meu nu era pregatit iar eu am fortat citind.
nu regret si am citit si recitit toate cartile si uneori doar pasaje de vreo3 ori...
la un moment dat o amica f buna si f calma in general era insarcinata si se temea sa nu dea problemele ei interioare copilului.i-am zis de lazarev...a inceput sa citeasca...si daca pina atunci doc. ii recomandase somnifere usoare pt a se relaxa si a putea dormi..lazareev a devenit un alt fel de somnifer.
intre timp are un copil frumos si f linistit...asta nu pt ca asa zice ea..ci este parerea tuturor... -
yeap,am recitit-o si nu am mai patit nimic...am observat insa si alta ciudatenie: de cate ori am cate o problema, de ex atasarea de viitor,cand citesc despre aceste lucruri simt ca mi se inchid ochii si parca citesc in chineza,nu inteleg nimic!!
e clar de ce,este micul meu atasament de vina, insa ma straduiesc din rasputeri sa ma "rup"
-
concret..am vazut oameni care dupa ce au citit cartile lui au devenit mai calmi,mai rabdatori,un pic mai intelepti...iar asupra altora nu a avut nici o influenta.
pe mine m-a ajutat sa inteleg mai bine mecanismul vietii...desi la un moment dat aveam impresia ca sunt de nerecuperat(exista o clipa cand ai senzatia ca esti mai rau decat un diavol..un pacatos notoriu...)dar daca esti sincer cu tine...treci acest hop si lumea se schimba in ochii tai si in realitate.vezi totul altfel,intelegi altfel,vezi credinta cu alti ochii,incepi sa fi mai tolerant...etc
ideea de baza este sa fi in stare sa mentii mereu balanta...sa lasi orgoliul de o parte,sa nu judeci asa aspru..etc..caci "bilele albe"..nu le contorizez eu,ea sau el..ci Dumnezeu.
faptul ca am avut posibilitatea sa citesc aceste carti ma face sa ii multumesc mereu lui Dumnezeu intaii de toate pentru ca i-a daruit acestui om (Lazarev)acest har de a scrie explicit multe lucruri iar apoi multumesc pt ca am fost norocoasa sa le inteleg chiar daca nu 100%. -
Nilufera, prin "atasare de viitor" intelegi "atasarea de un viitor foarte bun"? In acest caz, inseamna ca nu este bine sa fim excesiv de optimisti?
No_ua, stii cate volume au aparut in Romania?(am citit pe site-ul lui Lazarev ca a ajuns la vol. 11)
Tu cate ai reusit sa citesti? (eu am citit doar primele 3, probabil de aceea inca n-am inteles multe lucruri) -
9 volume sunt la editura dharana..cele cu coperta neagra si icoana.
am intrebat azi daca a aparut ceva nou si mi s-a spus ca nu.stiu un domn care are o taraba cu carti si cand am avut nevoie pt cineva mi-a adus chiar si volumul 1..desi au trecut ani de cand a aparut.cel mai greu e vol 2 kharma pura.restul sunt super.
si repeta tot felul de exemple chiar si pentru aiuriti ca mine care uita repede
cu cat citesti mai multe volume cu atat ti se clarifica multe chestii si incepi sa te dumiresti.
cazuri peste cazuri si daca unele chestii par totale iesite din comun ..daca te gandesti bine ii dai dreptate.
cel putin cazurile cu tipul care are amanta si sotie,faza cu tipa care si-a facuit op. estetica si s-a ales praful de toata viata ei,cand povesteste cazul de la spital cum i s-a luat sange si a inceput vena sa pompeze invers...ramii masca!
vol 8 parca este mai clar pe religie si trepte,....
oricum eu afirm cu simt de raspundere ca mi-a schimbat viata in bine si chestii care mi se pareau de neatins au devenit reale.ce e drept am trecut si eu prin momente cand lumea imi parea neagra si ma simteam ultimul om...dar incet,incet cu sinceritate incepi sa te vezi in alta lumina.
un exemplu simplu...noi spunem deseori ca iubim oamenii din jur..dar daca ne iei la bani marunti nu ne iubim pe noi cine stie ce...si atunci vine intrebarea"cum il pot iubi eu pe cel de langa mine ca pe mine insumi..?"
asta face lazarev de fapt...arunca "pastile" de stai sa gandesti zile intregi indiferent ce faci...rotitele creierului se invart la capacitate maxima..pana ai revelatia..fiecare in felul lui.
sa fiti iubite