barbatul scorpion

•  
    • 481 mesaje
    1 Mai 2005, 14:02
    0 0
    buna evelor,as avea nevoie de mai multe informatii despre barbatii scorpion.va rog mult ajutati-ma
  •  
    • 7 mesaje
    3 Mai 2005, 13:39
    0 0
    hm... sunt maritata cu un scorpion de aproape 7 ani si 2 ani de ....tatonari ar fi apropape 10 ani . Pot sa iti spun ca latura comuna pentru toti scorpionii , ceea ce se potriveste pentru orice barbat scorpion obiectiv vorbind ... ca eu decaopar in fiecare zi alte lucruri despre mininatul meu sot ...asta e din prisma personalitatii scorpionilor , personalitate care e super puternica ...
    Deci....
    Atunci cand vad o femeie primul lucru la care sa gandesc e oare cum sa fac sa o am si pe asta , acest lucru se intampla cand nu au deja o relatie stabila , sau se afla pe terenul tatonarilor . au o imaginatie foarte bogata , sunt foarte excentrici , au un apetit sexual fantastic cosmetizat cu fel si fel de fetusuri . nu au ambitie , sunt putin lenesi ii urnesti greu, intr-un conflict intorc situatia tot timpul in vafoarea lor desi nu au dreptate...Dar caciexista si un dar .....daca esti femeia care este iubita de un scorpion ....esti o femeie fericita ! e greu intradevar sa faci sa te iubeasca , dar efortul merita caci vei fi iubita si ocrotita si pupata si alintata si tot ceea ce este mai bun tie iti este destinat ! sunt foarte familisti , fac pedracul in patru pentru a le fi lor bine si familiei lor !
    sunt multe de spus , nu munai zodia conteaza la un barbat , ci si cei 7 ani de acasa ,temperamentul , anturajul ...etc .
    apropo tu in ce zodie esti ? eu sunt in pesti !!
  •  
    • 1026 mesaje
    3 Mai 2005, 21:39
    0 1
    hehehe ce chestie..si eu sunt pesti, Dana si sotul e scorpion si tot de 10 ani ne stim..
    Adevarul e ca-i si compatibilitata mare intre cele 2 zodii.
  •  
    • 734 mesaje
    4 Mai 2005, 00:39
    0 0
    as zice ca scorpionul este intre cei mai ambitosi din zodiac.
  •  
    • 7 mesaje
    4 Mai 2005, 09:21
    0 0
    Poate ca sunt ambitiosi , nu te contrazic , dar sa stii ca multi nu prea isi duc lucrurile pana la capat ! sunt ambitiosi si se avanta in multe lucruri dar....obiectiv vorbind se culca pe o ureche de multe ori ! mai trebuie impinsi de la spate ! asa e sotul meu !
  •  
    • 40 mesaje
    4 Mai 2005, 16:23
    1 0
    Si sotul meu este scorpion. Cea mai puternica zodie. Doresc suprematia cu orice pret. Merg pana in panzele albe pentru adevar si dreptate. Va pot spune din proprie experienta ( aproape 11 ani de casnicie) ca mor cu dreptatea in mana. Le joaca ochii dupa femei ca bilele pe masa de biliard. Nu poti sa-i controlezi, sa-i subjugi. Ei au ultimul cuvant. Fac orice pentru familie. Am uitat sa va spun ca eu sunt taur. Singura zodie care nu este este compatibila cu scorpionul. Si totusi... poate noi suntem exceptia care confirma regula. Sper.
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Mai 2005, 17:22
    0 0
    Pai, pe la 28 de ani intra in vigoare ascendentul, nu mai e valabila zodia de nastere. Poate sotul tau are ascendentul in Leu sau in Balanta, daca zici ca-i asa justitiar...
  •  
    • 1450 mesaje
    4 Mai 2005, 18:53
    0 0
    mey,io nu stiu personal prea multe despre scorpioni...dar m-as tine departe eu!de ce?senzuali,sexuali[cica cei mai buni la pat ca barbati],periculosi,razbunatori,revendicativi,hmmmmmmm,muieri feriti-va!!!!
    eu am ascendentul in scorpion si se vede,mama,ce se vede!oricum,cica-s buni de tot.....la pat!vorbe,taica,vorbe!
  •  
    • 285 mesaje
    4 Mai 2005, 20:30
    2 0
    va spun din experienta proprie ca ,combinatia...GEMENI-SCORPION e cea mai dezastruoasa...nu o recomand e pierdere de vreme...
  •  
    • 67 mesaje
    5 Mai 2005, 02:02
    1 0
    buna!scorpionii?cam greu de catalogat...buni la pat ,nimic de spus dar sunt dificilii si in momentul in care convietuiesti cu un scorpion tre sa stii sa lasi de la tine...nu ai sanse sa o scoti la capat...experienta proprie prietenul meu este scorpion...
  •  
    • 40 mesaje
    5 Mai 2005, 08:49
    0 0
    Sotul meu are ascendentul tot in scorpion. Este un scorpion pur. Deci....?
  •  
    • 481 mesaje
    20 Mai 2005, 17:05
    0 0
    buna evelor am tot citit ce scrieti voi pe aici.va multumesc mult de tot ca mi-ati raspuns.a si dana 27 sunt taur asta apropo de faptul ca am mai sitit de cioneva ca e taur cu iubit scorpion
  •  
    • 2272 mesaje
    22 Mai 2005, 20:20
    2 0
    Salut fetelor,

Ce pot sa spun despre sotul meu care e scorpion e ca este foarte destept,bun la suflet,ii cam place sa fie in centrul atentiei la petreceri(ma refer in centrul atentiei la femei),scorpionii in general lucreaza mult,al meu este fidel nu cred ca m-a inselat dar sunt si barbati scorpioni care sunt afemeiati,spun asta din cazuri concrete ce mi s-au perindat prin fata ochilor,le place sa aiba ei intotdeauna dreptate,le place dreptatea,muzica la maxim.
    Si au un caracter misterios prin asta vreau sa spun ca nu-ti dai seama decat dupa un timp ce persoana super ai langa tine si ramai masca cat de super pot fi.
    Pot fi si foarte gelosi sau nu.
    Draga Valy73 mie mi-a spus odata un prieten astrolog ca pentru un taur cel mai potrivit pentru casatorie e un scorpion ca se afla pe nu stiu ce linie dreapta sau cam asa ceva;conteaza cred si ascendentul.
    Va pup,
    cori31
  •  
    • 599 mesaje
    24 Mai 2005, 08:25
    1 0
    Eu - leu (cu ascendent in leu)
    El - scorpion (ascendent in scorpion)

Super OK.

Trebuie sa inveti sa ii accepti toanele si niciodata sa nu il contrazici in public, nu conteaza care este tema discutiei ... apoi acasa totul se schimba. Daca suntem la o reuniune si in primele 5 minute se ia de gat cu vreun barbat ... atunci acela este scorpion.

In rest ... chestia cu femeile ... poate inainte de a avea o relatie stabila le fug ochii in toate partile dar dupa aceea nu cred. As zice ca sunt printre cei mai fideli (asta daca iubesc cu adevarat) dar si printre cei mai gelosi. Mare atentie la acest aspect.

Cred ca toti scorpionii sunt inteligenti dar daca in spatelor lor nu este cineva care sa ii sprijine si sa ii incurajeze nu ajung departe deoarece se plictisesc repede si renunta usor.

Aveti grija ce si cum spuneti pentr-ca nu uita niciodata si persoane mai razbunatoare nu cred ca am vazut dar au un suflet imens. E in stare sa iti dea si haina de pe el daca tu spui ca astfel te ajuta. Este de o bunatate fantastica si sunt persoane de la care poti intotdeuna sa inveti.
  •  
    • 1 mesaje
    27 Mai 2005, 17:54
    0 0
    Eu sunt in zodia fecioarei iar prietenul meu este scorpion.Dupa mine ne potrivim bine si suntem compatibili,exista si niste diferente,normal,dar in mare semanam.Poate conteaza si cei 7 ani de acasa. Mi-ar place a sa stiu dc mai exista cupluri in zodiile astea.
    V-am pupat
  •  
    • 234 mesaje
    13 Iun 2005, 11:47
    0 0
    eu va pot spune din ce am vz la altii ca nu am avut de-a face cu ac zodie (incompatib totala). Am remarcat ca exista o atractie fizica f mare intre scorpion si leu, sau scorpion si varsator. Relatiile de ac tip daca merg din start sunt de durata si potrivire perfecta din pct de ved fizic. Crd ca la fel taur scorpion fiind z opuse e ca o completare.