ea-scorpion,el-leu
-
0 1cum merge aceasta combinatie?
-
weinberger , eu desi am intalnit cam invers: ea era leu si el era scorpion sau ea varsator si tipul in scorpion , pot sa zic ca era o atr fizica f puternica, evidenta care ramane in timp indif de cearta sau neintelegeri la idei. Fiecare tine la ideea lui si nu cedeaza fiind ambele zodii fixe, dar poate asa se inteleg de ce se comporta in ac stil unul pe altul altfel cine ar intelege asa o "fixatie" a mintii daca nu cineva tot la fel?
-
nu cred ca merge combinatia... amandoi sunt dominatori si incapatanati...
o relatie fizica buna, probabil, dar din alte puncte de vedere, jale...
fratele meu este leu si am stat o vreme cu el - eu fiind scorpion - adica fara parinti... cam vreo 3 ani...
nu se poate ajunge la intelegere... dar cu un sot in leu nu stiu ce m-as face - mai ales ca eu am ascendent in leu...
nu stiu - poate trebuie si alte aspecte sa fie valabile...
oricum... mie leii barbati nu-mi plac... iar de femei... ce sa spun... e jalea si mai mare...
no offence intended, leoaicelor!!!
stiu ca voi va credeti perfecte din toate punctele de vedere...
-
Fiind semne situate la 90 de grade(cvadratura)sint in conflict , dar atractia fizica este instantanee si durabila.Si din pacate pentru leute scorpionii le fascineaza si nu le pot rezista.e o drama cu relatia asta, care uneori chiar poate sa mearga exceptional - se pare ca reprezinta o situatie particulara in zodiacul compatibilitatilor,unde este marcata special-adica fie este paradis, fie este iad, si are mult mai multe sanse daca ea este leu si el scorpion.
-
Fiind semne situate la 90 de grade(cvadratura)sint in conflict , dar atractia fizica este instantanee si durabila.Si din pacate pentru leute scorpionii le fascineaza si nu le pot rezista.e o drama cu relatia asta, care uneori chiar poate sa mearga exceptional - se pare ca reprezinta o situatie particulara in zodiacul compatibilitatilor,unde este marcata special-adica fie este paradis, fie este iad, si are mult mai multe sanse daca ea este leu si el scorpion.
-
Sa stiti ca nu e chiar asa dificil. Prietenul meu e leu, eu scorpion.
Am momente cand imi vine pur si simplu sa-i crap capul, dar majoritatea timpului il iubesc. Trebuie sa stie fiecare cum sa-l ia pe celalt.
weinberger, daca te mai intereseaza subiectul poti sa-mi scrii pe mail mirrella@eva.ro si am sa-ti povestesc mai multe despre aceste specimene numite barabtii lei. -
Da, si eu, si eu sunt curioasa sa aflu mai multe despre aceste specimene. Cu toate ca sunt casatorita cu un leu de 7 ani de zile, la noi in casa sunt f multe scantei, imi vine sa ii crap capul, cum zici si tu, insa nici sa ma despart de el nu pot. Cum vine asta, nu pot nici eu sa pricep, poate stiti voi mai multe, caci de fel sunt o fiinta care nu prea lasa loc de discutii in general, iau decizii corecte si la obicet, insa cu el nu stiu ce se intampla. Azi zic ca divortez, ca nu mai pot, si maine il iubesc de mor si tot asa.
-
7 ani???
Multi inainte, Romanitza!!!!!Multi si buni!!!
Eu sunt de 1 an si ceva cu prietenul meu si am descoperit foarte multe despre el pe aprcurs.Mi se par o adevarata enigma leii astia. Niciodata nu stiu la ce sa ma stept, niciodata nu stiu ce are in cap......merg si eu ca orbul.
E foarte orgolis, comod, snob.....astea fiind cateva din defectele pe care ler are Iubitul meu.
Daca ii zic "nu-ti lau tricoul ala ca e naspa" si-l ia, dar daca ii spun "alt model ti-ar scoate mai mult corpul in evidenta, dar ia-l pe asta daca iti place" nu il ia.
Sunt ca niste copii.
Vrea sa fie tot timpul centrul atentiei.
Dar ce sa le faci? Cineva trebuie sa-i iubeasca si pe ei!!!!!1