compatibilitati

•  
    • 12 mesaje
    6 Nov 2001, 20:35
    0 0
    Mai are rost sa te intalnesti cu o persoana care face parte dintr-o zodie care nu e compatibila cu a ta?
  •  
    • 14 mesaje
    8 Nov 2001, 10:54
    0 0
    Din punct de vedere al astrologiei nu are rost. Si intr-adevar nu mai are rost. Mai bine cauti altceva mai bun.
  •  
    • 2 mesaje
    8 Nov 2001, 11:04
    0 0
    Bineinteles, exista si compatibilitati de alt fel. Exista persoane care se inteleg fara ca zodiile lor sa fie compatibile
  •  
    • 1 mesaje
    8 Nov 2001, 13:36
    0 0
    Sunt de acord cu ligia...
    In cazul meu, daca ar trebui sa ma iau dupa zodii, nu as fi deloc compatibila cu al meu sot: eu sunt in zodia gemeni, iar el in capricorn...insa ne intelegem minunat...Suntem impreuna de aproape 5 cinci si nu am avut deloc "probleme". Suntem intr-adevar doua caractere diferite , dar ajungem la un punct comun intotdeauna, indiferent de situatie.
    Asa ca sfatul meu este: nu cautati persoana iubita in functie de compatibilitatea intre zodii, ci dupa cum este el ca om...de fapt nu trebuie cautat pt. ca il vei intalni fara sa vrei ... cand iti e sortit.
  •  
    • 270 mesaje
    8 Nov 2001, 13:45
    0 0
    sau horoscopul lui te poate ajuta sa il intelegi mai bine, sa ii decodezi reactiile; cred ca exista clar niste influente ale astrelor asupra temperamentului, caracterului unui om.
  •  
    • 5 mesaje
    8 Nov 2001, 15:12
    0 0
    Am un prieten de 3,5 ani. Din punctul de vedere al zodiilor nu sntem compatibili. Eu sunt scorpion, el fecioara. si, totusi, suntem impreuna. Ne iubim si reusim sa ajungem de fiecare data la un punct comun.
  •  
    • 157 mesaje
    8 Nov 2001, 15:32
    0 0
    important este sa stii sa iti transformi in atuuri lucrurile pe care le stii despre cel necompatibil cu tine...si sa incerci sa-i intelegi firea
  •  
    • 3 mesaje
    8 Nov 2001, 17:16
    0 0
    Da de ce nu? Chiar trebuie sa fim scalvii astrologiei? Zodiile au ascendent, descendent.etc
  •  
    • 32 mesaje
    9 Nov 2001, 12:35
    0 0
    Astrologia este o stiinta mult mai complexa decat se stie la "prima vedere". Cine ti-ai spus ca nu te potrivesti cu partenerul tau. Ti-ai calculat un astrolog tema ta natala, a partenerului si a compatibilitatii dintre cele doua teme?
    Sau doar ai citit intr-un asa zis "horoscop" dintr-o revista lucruri generale despre zodii.
    Pentru a calcula corect o tema natala este nevoie de data, ora nasterii si orasul unde te-ai nascut.
  •  
    • 1 mesaje
    9 Nov 2001, 14:37
    0 0
    fetelor ,spuneti-mi si mie pe unde trebuie sa intru,adica ce site-uri, ca sa mi se calculeze tema natala?Sunt foarte curioasa sa stiu cum ma pot influenta planetele si asezarea lor...
  •  
    • 91 mesaje
    9 Nov 2001, 16:33
    0 0
    Iti recomand www.astrocenter.com!
  •  
    • 25 mesaje
    12 Nov 2001, 12:49
    0 0
    Sunt de acord cu Crysta!
    Ce-ar fi dragele mele sa ne alegem sotii sau prietenii doar in functie de zodie sau compatibilitati astrale??? Asa ceva mi se pare imposibil! Sunt de acord ca e foarte important sa fi pe aceeasi lungime de unda, insa se poate ajunge la o intelegere comuna si fara a avea zodii compatibile.
    Ma rog, asta e punctul meu de vedere. Eu si sotul meu suntem din aceeasi zodie - "pesti" si dupa 14 ani de casatorie putem spune ca ne intelegem inca foarte bine, dar acest lucru l-am invatat pe parcursul acestor frumosi ani! la inceput eram doi copii, unul mai rasfatat decat altul si ne certam prosteste destul de des, fara probleme serioase. Si totusi eram compatibili din punct de vedere astral, nu??? Deci...vorba romanului "Ce ti-e scris...in frunte ti-e pus!" N-are rost sa cauti barbat cu cartea de astrologie in mana!
    Va pup si va marturisesc ca imi face mare placere sa palavragim aici, intre prienene. Acest site e super!!!!
  •  
    • 29 mesaje
    12 Nov 2001, 14:50
    0 0
    Draga Andreea, as vrea sa-mi descrii si mie putin barbatul Fecioara de langa tine, ca si al meu este aceeasi zodie si are un caracter destul de greu de inteles.
  •  
    • 159 mesaje
    12 Nov 2001, 15:42
    0 0
    Sunt de acord cu Crysta. Nu trebuie sa fie neaparat 2 zodii compatibile ca sa spui ca gata, totul e ok. Si si sotul meu suntem in zodii, cica necompatibile. Neintelegeri exista, fireste, dar ajungerea la un acord exista si ea de asemenea si cred ca asta conteaza. Fiecare incearca sa il inteleaga pe celalalt.
  •  
    • 32 mesaje
    12 Nov 2001, 18:22
    0 0
    pentru kali,

Nu exista asa ceva " de buna calitate". Ai nevoie de consultanta de specialite pentru a ti se intocmi "cerul nasterii". Este vorba de foarte multa munca si nu ti-l va face nimeni fara bani.
  •  
    yza
    • 1 mesaje
    13 Nov 2001, 09:03
    0 0
    Mai poti incerca si pe Fila cea de taina a Acvariei , asta daca nu te pierzi printre nenumaratele pagini si ai destula rabdare, dar iti recomand acest site, este interesant. Succes!
  •  
    • 159 mesaje
    13 Nov 2001, 12:47
    0 0
    Eldana, am vrut doar sa iti spun ca sunt de acord cu tine: acest site e super si imi place la nebunie sa vorbim asa!
  •  
    • 159 mesaje
    13 Nov 2001, 13:33
    0 0
    pentru cockie...citeste-ti te rog mesajele private!
  •  
    • 1 mesaje
    16 Nov 2001, 15:54
    0 0
    astrocenter.com
  •  
    • 8 mesaje
    19 Nov 2001, 15:35
    0 0
    bineinteles, la urma urmei fiecare din noi are un horoscop personal, care depinde de locul si ora nasterii, ascendent, planetele care sunt pozitionate in diverse case, etc.