compatibilitati
-
0 0Mai are rost sa te intalnesti cu o persoana care face parte dintr-o zodie care nu e compatibila cu a ta?
-
Sunt de acord cu ligia...
In cazul meu, daca ar trebui sa ma iau dupa zodii, nu as fi deloc compatibila cu al meu sot: eu sunt in zodia gemeni, iar el in capricorn...insa ne intelegem minunat...Suntem impreuna de aproape 5 cinci si nu am avut deloc "probleme". Suntem intr-adevar doua caractere diferite , dar ajungem la un punct comun intotdeauna, indiferent de situatie.
Asa ca sfatul meu este: nu cautati persoana iubita in functie de compatibilitatea intre zodii, ci dupa cum este el ca om...de fapt nu trebuie cautat pt. ca il vei intalni fara sa vrei ... cand iti e sortit. -
Astrologia este o stiinta mult mai complexa decat se stie la "prima vedere". Cine ti-ai spus ca nu te potrivesti cu partenerul tau. Ti-ai calculat un astrolog tema ta natala, a partenerului si a compatibilitatii dintre cele doua teme?
Sau doar ai citit intr-un asa zis "horoscop" dintr-o revista lucruri generale despre zodii.
Pentru a calcula corect o tema natala este nevoie de data, ora nasterii si orasul unde te-ai nascut. -
Sunt de acord cu Crysta!
Ce-ar fi dragele mele sa ne alegem sotii sau prietenii doar in functie de zodie sau compatibilitati astrale??? Asa ceva mi se pare imposibil! Sunt de acord ca e foarte important sa fi pe aceeasi lungime de unda, insa se poate ajunge la o intelegere comuna si fara a avea zodii compatibile.
Ma rog, asta e punctul meu de vedere. Eu si sotul meu suntem din aceeasi zodie - "pesti" si dupa 14 ani de casatorie putem spune ca ne intelegem inca foarte bine, dar acest lucru l-am invatat pe parcursul acestor frumosi ani! la inceput eram doi copii, unul mai rasfatat decat altul si ne certam prosteste destul de des, fara probleme serioase. Si totusi eram compatibili din punct de vedere astral, nu??? Deci...vorba romanului "Ce ti-e scris...in frunte ti-e pus!" N-are rost sa cauti barbat cu cartea de astrologie in mana!
Va pup si va marturisesc ca imi face mare placere sa palavragim aici, intre prienene. Acest site e super!!!! -
Sunt de acord cu Crysta. Nu trebuie sa fie neaparat 2 zodii compatibile ca sa spui ca gata, totul e ok. Si si sotul meu suntem in zodii, cica necompatibile. Neintelegeri exista, fireste, dar ajungerea la un acord exista si ea de asemenea si cred ca asta conteaza. Fiecare incearca sa il inteleaga pe celalalt.