COMBINATIA EA RAC EL GEMENI
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
19 Apr 2005, 15:220 0Eu sunt rac cu ascendent in scorpion iar el este geaman cu ascendent pesti .Rog pe cei din gemeni care au cunscut raci sau au iubit sa imi spuna cate ceva .va multumesc
-
20 Apr 2005, 09:33mama,noelle,iar ne intilnim,ai aceeasi configuratie astrala ca mine[parca am fi gemene].de gemeni,ce sa-ti spun ,zodie de aer,la fel ca varsatorii,ptr.raci o catastrofa emotionala,datorii karmice,pasiune dar multe lacrimi si deziluzii.Gemenii sunt f.posesivi,uneori autoritari,duplicitari,ambitiosi,cica ar fi si un pic curvari si mincinosi.Acum depinde si ce ascendent are tipul,fiindca dupa 40 de ani asc.ii influenteaza personalitatea.
legat de harta noastra astrala,stii care e lectia spirituala in aceasta viata:a servi si a suferi!
iti convine?mie nu! -
20 Apr 2005, 09:55EU am ascendent in scorpion si el in pesti cred ca asta este singurul motiv care ne tine uniti,in rest ...ai dreptate si sunt perfect deacord cu tine nu este corect.Da sa iti zic un secret si eu l-am facut sa planga sac ......cred ca atunci era scorpionul din mine .Sper ca nu te deranjaza ca ne intalnim des.
-
20 Apr 2005, 12:27da de unde,placerea e de partea mea!zici ca l-ai facut sa planga,felicitari,unde nu am si eu norocul asta?!dar nu se stie niciodata...acum a vorbit scorpionul din mine.te pup!
Înapoi la: Forum » Astrologie