FEMEIA RAC
-
0 0ce parere aveti despre femeia din zodia rac .
-
Mama este rac...este sensibila(cateodata scrie si poezii, deseneaza, face tot felul de chestii de artizanat) simte tot timpul nevoia sa ocroteasca si sa cocolosheasca membrii familiei, cateodata o leoaica, cateodata un iepurash fricos...nu actioneaza niciodata dupa instinct, desface firul in 7, se supara din orice si mai este si foarte posesiva. Trebuie sa recunosc ca toate mamele racoaice sunt mame devotate...cred ca de fapt asta este tzelul lor in viatza :FAMILIA.
-
Mai draga Northstar cum sa mearga ,suntem incontinuate separati aseara a venit cu demisia semnata din clubul cu pricina .Nu a mai iesit cu domnisoarele si nici nu cred ca ii mai trece prin cap momentan vrea sa ma intorc acasa si i-am spus ca ma mai gandesc poate dupa pasti,sambata mergem la parintii mei de sf.Gheorghe.Ce mai l-am dat in poienita de rac si m-am transformat intr-un adevarat scorpion dur, rece,calculat si ironic.Nu il iert de loc ii bat apropouri si il fac sa simta prin ce am trecut eu .Ma suna ca un disperat imi spune tot ce face si unde merge ...etc.,in schimb eu nu ii mai spun nimic ies cu prietenele ba chear mai mult am si admiratori si ma simt libera intelegi eram prea ingradita si satula de intrebarile "unde esti,de ce nu raspunzi la telefon ,cand vi si la lala".Nu prea ii convine dar asta e cu ajutorul vostru sincer a contat foarte mult pentru mine il aranjez eu.Si uite asa am inceput sa si pictez (eu sunt si un fel de semi pictor am doar 2anide arte),ei si chear mi-au iesit chesti tare interesante si dragute. Deci sunt bine si promit sa te tin la curent.
-
bravo,noelle,asa te vreau,sunt convinsa ca o sa mai pici in sacul cu melancolie si din ochisarii tai vor mai curge lacrimi,dar gindeste-te ca maine poate va fi mai bine si roata se intoarce intotdeauna.Eu iti doresc sarbatori fericite alaturi de parintii tai si cele 2 papusi mici la sf.Gheorghe ,iar in privinta lui,iubeste-l, dar nu te baga prea mult in c... lui.asta-i greseala cea mai mare pe care o facem noi,femeile,suntem ca niste carti deschise ptr.ei si normal ca dupa un timp nu mai prezentam interes.Pupici!