Rugaciuni
-
0 3Este adevarat ca rugaciunile ar trebui facute numai catre Dumnezeu si nu catre sfinti? Am discutat cu un preot si mi-a spus ca cel care ne ajuta este Domnul Dumnezeu, sfintii sunt omeni ca si noi, doar ca au avut fapte bune.
In plus mi s-a spus ca nu trebuie in rugaciune sa cer ceva. Ci doar sa ma rog Domnului sa aiba grija de mine. -
niciun preot ortodox...cu discernamant n ar putea spune asa ceva sa nu te rogi la Sfinti care sunt Mijlocitorii nostri la Dumnezeu. Biserica Ortodoxa acorda o mare cinste Sfintilor lui Dumnezeu, deci popa ala care ti a zis asa ceva , ori era beat..ori suferea de ebola care i a luat mintile. Un asemenea raspuns nu puteai primi decat de la sectanti, care batjocoresc alaiul de Sfinti si mai ales pe Nascatoarea de Dumnezeu- Sfanta Fecioara Maria!!!!
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: -
tocmai te ai calificat in tagma sectantilor prin afirmatia asta. Pt ca cineva care se cosidera a fi ortodox sau catolic tine dogmele Bisericii din care face parte. Nu te poti numi ortodoxa dar sa nu faci ce ti dicteaza Biserica Ortodoxa.. Pt ca atunci urmezi propriile reguli si te numesti SECTANT!
-
black.nails said: Am discutat cu un preot
Cu Preotu Ion crâşmarul sau cu Preotu Gheorghe birtarul? Că mai e şi Preotu Săndel cizmarul pe colţ, strada Apreotesei 45. Sau să fi fost pe Popa Nan?

Acest mesaj a fost editat de către mirelescu: -
anda22-7 said:Tocmai desteapto, Sfintii au ajuns Sfinti prin puterea lui Dumnezeu care i a vrednicit si i a pus Mijlocitori pt a fi de folos omenirii..Faptul ca tu ii denigrezi, nu inseamna altceva decat denigrarea lui Dumnezeu!
Sunt desteapta caci scriu corect gramatical
O sa cred ce spui cand o sa scri si tu asa -
black.nails said:
anda22-7 said:Tocmai desteapto, Sfintii au ajuns Sfinti prin puterea lui Dumnezeu care i a vrednicit si i a pus Mijlocitori pt a fi de folos omenirii..Faptul ca tu ii denigrezi, nu inseamna altceva decat denigrarea lui Dumnezeu!
Sunt desteapta caci scriu corect gramatical
O sa cred ce spui cand o sa scri si tu asa
da ai dreptate "desteapto"...doar ca esti cam varza la ortografie...sa scri= se scrie cu 2 de i !!!!
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: