Nu ma identific cu zodia mea
-
0 0Fetelor eu sunt Pesti... mai dar nu am nimik in comun cu zodia asta. Sunt ca nuca in perete. Trebuie sa calculez ceva, ascendent? Daca stiti spuneti-mi si mie... Va pup
-
Nici gand. Nu ma deranjeaza deloc dar am vazut ca se discuta pe aici teme legate de compatibilitati. Sunt subiecte la care nu am niciodata nimic de spus pentru ca nu mi se potriveste nimic. Era practic o tema de gandire pentru cei care cred in asta si care-si dirijeaza cumva inclusiv viata de cuplu. De exemplu eu am o relatie de mai bine de 4 ani cu un Berbec care merge brici si care din punct de vedere astrologic e un dezastru inca de la inceput...
-
declar cu mana pe inima ca nici eu nu mai inteleg nimic din toata treaba cu zodiile.
eu sunt sagetator si am avut o relatie cu un leu,3 ani in care ne certam si ne desparteam de 10 ori pe zi,desi se spune ca suntem perechea ideala...in zodiac.
nu mai stiu ce sa cred...probabil pt ca eram zodii de foc si ne bateam cap in cap! -
Mellinda draga ce pot eu sa iti spun este ca este foarte important ascendentul.Eu de exemplu sunt fecioara cu ascendentul in rac si am extrem de multe caracteristici din zodia racului. Pe de alta parte ma regasesc extrem de mult in zodia fecioara (exceptie face faptul ca sunt o dezordonata incurabila si nu o maniaca a ordinii si curateniei cum este catalogata aceasta zodie)Daca vrei, pot sa te ajut sa iti calculezi ascendentul.Scrie-mi pe mail! clejutza@yahoo.com.
P.S. Stie cineva ce sansa de a avea o relatie buna au o fecioara si un rac? -
Sa credeti ca exista doar 12 tipologii de oameni pentru ca sunt 12 zodii este complet eronat. Oamenii nascuti in aceesi zodie pot fi extrem de diferiti, exista gemeni care au personalitati diferite. Astrologia este foarte complexa si daca tratam la modul superficial ajungem sa tragem concluzii ca aceea mentionata mai sus. O persoana care este nascuta , sa zicem, in zodia fecioarei si are doar soarele in fecioara este complet diferita de alta persoana care are 5 sau mai multe planete in fecioara, nu mai vorbim de pozitionarea in casele astrologice si de aspectele pe care le fac. Si exemplele pot continua. In afara de amprenta astrala suntem influentati si de alti factori. Daca doi copii se nasc in acelasi timp dar in tari/medii foarte diferite desigur ca vor avea alta traiectorie in viata chiar daca la baza au aceleasi calitati/defecte.