calea de la vrajitoare la biserica - experiente

•  
    • 53 mesaje
    12 Iun 2014, 14:51
    1 0
    Buna ziua. nu am deschis subiectul asta pentru o problema anume,  ci pentru a deschide ochii fetelor de pe forum care cauta babete (pardon, doamne culte) care ghicesc in cafea , tarot etc. Am fost si eu ca voi, devenisem chiar dependenta de o doamna care imi ghicea, dezlega si rezolva probleme. La inceput toate erau bune si frumoase, mi-a zis trecutul , prezentul si un potential viitor, imi dezlega ce era de dezlegat conform spuselor ei.... Pana aici, am crezut ca in sfarsit viata mea va fi doar una roz. Doar ca nu realizam, ca in timp ce imi rezolva o problemuta pe moment si eram fericita, hop, dupa un timp, apareau altele 3. Mergeam sa le rezolv, si apareau altele 10, si cand m-am dezmeticit ca ce faceam nu era deloc bine, eram in ditamai mocirla. Chiar si atunci  imi doream sa merg la ea sa ma scoata de acolo. Era o lupta cu mine insami, pana mi-am facut curaj, am fost la biserica, m-am spovedit, m-am rugat de toti sfintii, am stat de vorba cu multi preoti, care mi-au aratat calea cea buna. Imediat dupa ce m-am spovedit, acea dependenta pur si simplu a disparut, si incet incet au inceput problemele mele si ele sa dispara. Asa am inteles, ca doar Dumnezeu este cel care te ajuta cand iti este greu, am inteles ca daca ma rog pentru ceva anume si nu imi sunt ascultate rugaciunile, inseamna ca acea dorinta nu era potrivita pentru mine, si daca acea dorinta se indeplineste, se intampla doar la momentul potrivit. As dori sa fac apel la persoanele care au trecut printr-o situatie similara cu a mea, sa impartasim experiente, poate asa deschidem ochii doritorilor de a merge la babete....Multumesc.