buan am nevoie de ajutor sfat orice se poate..

•  
    • 2 mesaje
    31 Ian 2014, 21:11
    0 0
    Am nevoie de ajutor deoarece am avut o relatie de 1 an si 7 luni din care un an de zile am stat impreuna in care totul mergea ff bine si dintr-o data neam despartit....motiv??nu stiu nici io si cred ca nici el....deoarece despartirea o fost deodata gata...knd a plecat de la mine plangea si mia spus ca ma iubeste dar nu se mai poate deci un barbat care nu mai vrea o relatie nu plange nu se mai intereseaza de fosta lui iubita pentru ca statutul asta il am in prezent....am fost la preoti am facut rugaciuni acatiste si parca pe gard...in schimb cred ca mama lui nea facut vraji pentru ca persoanele care o intreaba de ce so despartit copii ea zice:am facut ce am facut si iam desparit ca nu ma putea suporta.Eu zic ca daca nu ii convenea fata mea trebuia sa se bage de la inceput pentru ca noi 7 luni am stat la distanta el plecat io in tara....Si mai cred ca mia facut si ceva sa nu mai imi gasesc de munca cat am stat plecata in strainatate nu miam gasit de lucru am venit acasa si neam despartit si sunt 5 luni si nu miam putut gasi de lucru nici macar sa matur strada numa sa muncesc.Zilele astea am sunat la o doamna Clarvazatoare irina ioana si mia zis ca ma poate ajuta sa il aduc inapoi pe calea cea buna pentru ca suntem sortiti de la dumnezeu sa fim impreuna dar ca am avut farmece ca sa ne despartim...mia cerut f putin si mia zis ca ma ajuta..
    Ce sa fac incotro so iau???daca ati mai apelat la cineva asemanator doamnei lasati-mi un mesaj in privat daca nu vreti sa lasati public 
  •  
    • 4346 mesaje
    1 Feb 2014, 08:20
    1 0
    ti a zis ghicitoarea ca sunteti sortiti de la Dumnezeu???????? hai ca asta chiar ii buna! Ce stie asta de Dumnezeu ??!!! se pare ca nimic.
    In fine...ideea e ca indiferent cine ce ti-a facut, nu scapi de ele cu babe ghicitoare si clarvazatoare ci cu puterea Celui de Sus!
    Acum la intrebarea ce sa fac incotro s-o iau?!!! ori il alegi pe Dumnezeu , ori ajutorul diavolului. Dar asa ca fapt divers, din moment ce tu ai dubii ce sa alegi cred ca asta i raspunsul la" de ce n au functionat acatistele si rugaciunile"
  •  
    • 272 mesaje
    1 Feb 2014, 10:27
    2 0
    Reclama agramata la ghicitoare cu "duh pitonicesc".
  •  
    • 9 mesaje
    2 Feb 2014, 23:07
    0 0
    alinuta72 said:Am nevoie de ajutor deoarece am avut o relatie de 1 an si 7 luni din care un an de zile am stat impreuna in care totul mergea ff bine si dintr-o data neam despartit....motiv??nu stiu nici io si cred ca nici el....deoarece despartirea o fost deodata gata...knd a plecat de la mine plangea si mia spus ca ma iubeste dar nu se mai poate deci un barbat care nu mai vrea o relatie nu plange nu se mai intereseaza de fosta lui iubita pentru ca statutul asta il am in prezent....am fost la preoti am facut rugaciuni acatiste si parca pe gard...in schimb cred ca mama lui nea facut vraji pentru ca persoanele care o intreaba de ce so despartit copii ea zice:am facut ce am facut si iam desparit ca nu ma putea suporta.Eu zic ca daca nu ii convenea fata mea trebuia sa se bage de la inceput pentru ca noi 7 luni am stat la distanta el plecat io in tara....Si mai cred ca mia facut si ceva sa nu mai imi gasesc de munca cat am stat plecata in strainatate nu miam gasit de lucru am venit acasa si neam despartit si sunt 5 luni si nu miam putut gasi de lucru nici macar sa matur strada numa sa muncesc.Zilele astea am sunat la o doamna Clarvazatoare irina ioana si mia zis ca ma poate ajuta sa il aduc inapoi pe calea cea buna pentru ca suntem sortiti de la dumnezeu sa fim impreuna dar ca am avut farmece ca sa ne despartim...mia cerut f putin si mia zis ca ma ajuta..
    Ce sa fac incotro so iau???daca ati mai apelat la cineva asemanator doamnei lasati-mi un mesaj in privat daca nu vreti sa lasati public 

•  
    • 9 mesaje
    2 Feb 2014, 23:08
    0 0
    alinuta72 said:Am nevoie de ajutor deoarece am avut o relatie de 1 an si 7 luni din care un an de zile am stat impreuna in care totul mergea ff bine si dintr-o data neam despartit....motiv??nu stiu nici io si cred ca nici el....deoarece despartirea o fost deodata gata...knd a plecat de la mine plangea si mia spus ca ma iubeste dar nu se mai poate deci un barbat care nu mai vrea o relatie nu plange nu se mai intereseaza de fosta lui iubita pentru ca statutul asta il am in prezent....am fost la preoti am facut rugaciuni acatiste si parca pe gard...in schimb cred ca mama lui nea facut vraji pentru ca persoanele care o intreaba de ce so despartit copii ea zice:am facut ce am facut si iam desparit ca nu ma putea suporta.Eu zic ca daca nu ii convenea fata mea trebuia sa se bage de la inceput pentru ca noi 7 luni am stat la distanta el plecat io in tara....Si mai cred ca mia facut si ceva sa nu mai imi gasesc de munca cat am stat plecata in strainatate nu miam gasit de lucru am venit acasa si neam despartit si sunt 5 luni si nu miam putut gasi de lucru nici macar sa matur strada numa sa muncesc.Zilele astea am sunat la o doamna Clarvazatoare irina ioana si mia zis ca ma poate ajuta sa il aduc inapoi pe calea cea buna pentru ca suntem sortiti de la dumnezeu sa fim impreuna dar ca am avut farmece ca sa ne despartim...mia cerut f putin si mia zis ca ma ajuta..

•  
    • 9 mesaje
    2 Feb 2014, 23:12
    0 0
    eu cred ca e o mare teapa cu asa zisele clarvazatoare de pe net ..