Dragoste de Dumnezeu
-
5 0Poate ca au dreptate unele eve...Asa cum exista coltul tzoalelor, al pisicilor, al cafelelor, al calatoriilor, sa existe un colt al celor credinciosi- crestini sau ba. Ca acestia- credinciosii- sa nu mai irite pe necredinciosi. Invit deci la discutii libere pe credinciosi!
-
Ponta, dragalashule, esti baiat bun si deci iti spun ca "frumos, Ponta!" NU s-a referit la melodie...
...Ma intriga o chestie , acum mi-am dat seama ca ma intriga.
Suntem pe Eva.ro deci. Dar cine e Eva? De unde cunoastem noi numele asta Eva? Ne tot numim eve in sus si eve in jos dar Eva e nume biblic. Din biblie il stim...
... -
migaby1964 said:Ponta, dragalashule, esti baiat bun si deci iti spun ca "frumos, Ponta!" NU s-a referit la melodie...
...Ma intriga o chestie , acum mi-am dat seama ca ma intriga.
Suntem pe Eva.ro deci. Dar cine e Eva? De unde cunoastem noi numele asta Eva? Ne tot numim eve in sus si eve in jos dar Eva e nume biblic. Din biblie il stim...
...
Gaby !
Crede-ma ! am citit biblia fix de 0 ori .. Dar stiu un lucru , credinta se poarta in suflet ! nu prin numaru de adepti si nici prin mataniile facute .. Fix asa cum gandesti si faci lucrurile in viata ..
Esti una din putinele persoane cu care vorbeste partea serioasa din mine ..
-
Ponta, te voi uimi dar nu sunt o cititoare de Biblie. Tot imi spun sa ma asez pe prispa frumos si s-o citesc cum trebuie. Mai degraba ascult adica imi folosesc urechile catre vorbe si vorbitori. Mai degraba ma uit inlauntrul meu, ma ascult pe mine, ma vad pe mine si ma intreb ce parere am despre mine. Pe mine crestinismul m-a palit cum paleste o minge un jucator de fotbal in cap.
Eu stateam "bine" mersi si cand colo ma trezesc cu mingea la cap...Credinta mea crestina NU are legatura cu Biblia caci nu o prea citesc. -
Mara, de ani buni reflectez la asta. Ma intreb foarte serios daca m-am maritat de-adevaratelea.
Pare de ras, pare prosteasca intrebarea dar uite ca o pun. Si mi se pare foarte serioasa de fapt. Cand trebuie un om sa se considere casatorit, cununat? Cand are hartia? Cand un preot - indiferent de biserica, har etc- aduna barbat si femeie in biserica ( de voia lor cumva) si le citeste ceva, le pune ceva pe cap si face o anume slujba? Sau cand un barbat alege corect pe femeia lui si numai a lui si cand insasi femeia isi alege barbatul ei si numai al ei si iubindu-se cu adevarat oamenii astia CU CREDINTA merg intr-o biserica si se cununa? -
migaby1964 said:Ponta, te voi uimi dar nu sunt o cititoare de Biblie. Tot imi spun sa ma asez pe prispa frumos si s-o citesc cum trebuie. Mai degraba ascult adica imi folosesc urechile catre vorbe si vorbitori. Mai degraba ma uit inlauntrul meu, ma ascult pe mine, ma vad pe mine si ma intreb ce parere am despre mine. Pe mine crestinismul m-a palit cum paleste o minge un jucator de fotbal in cap.
Eu stateam "bine" mersi si cand colo ma trezesc cu mingea la cap...Credinta mea crestina NU are legatura cu Biblia caci nu o prea citesc.Gaby !
Pe mine considera-ma nebun .. Este dreptu fiecaruia sa-si ghideze energia si gandurile catre acele lucruri care'i fac bine sufletului sau ..
Din acest motiv eu nu voi spune nimanui ce sa faca si ce nu ... Tata mia zis sa ma joc doar cu jucaria mea ...
Si pentru ca nu ma pot abtine .. melodia se numeste """""ODA MILULUI """""
Este frumos sa sti ca din gura atator fete se aude GLORIE MIELULUI !!
Pe-semne ca stiu valoarea unui miel de calitate

Acest mesaj a fost editat de către ponta: -
migaby1964 said:Mara, de ani buni reflectez la asta. Ma intreb foarte serios daca m-am maritat de-adevaratelea.
Pare de ras, pare prosteasca intrebarea dar uite ca o pun. Si mi se pare foarte serioasa de fapt. Cand trebuie un om sa se considere casatorit, cununat? Cand are hartia? Cand un preot - indiferent de biserica, har etc- aduna barbat si femeie in biserica ( de voia lor cumva) si le citeste ceva, le pune ceva pe cap si face o anume slujba? Sau cand un barbat alege corect pe femeia lui si numai a lui si cand insasi femeia isi alege barbatul ei si numai al ei si iubindu-se cu adevarat oamenii astia CU CREDINTA merg intr-o biserica si se cununa?O persoana e considerata casatorita cand de buna voie si nesilit de nimeni se cununa in Biserica , dupa credinta crestina ( fie ea ortodoxa sau catolica ) cu o alta persoana crestina. Numai cununia crestina in fata lui Dumnezeu e considerata sacrament . Acum, ca si a ales bine sau nu partenerul de viata il priveste strict personal si o data facut pasul asta ar trebui sa stie ca actiunile lui au anumite consecinte , deci sa si asume si responsabilitatile ce ii revin.