Berbecii in dragoste?

•  
    • 143 mesaje
    7 Apr 2005, 18:57
    0 0
    Imi poate spune cineva si mie cum se comporta berbecii in dragoste?
    Cunosc doi baieti care sunt nascuti in aceasta zodie si par total diferiti...
    Imi poate spune si mie cineva?
  •  
    • 71 mesaje
    7 Apr 2005, 22:58
    0 0
    eu una sunt gemeni!prima mea mare iubire a fost un berbec cu care acum sunt doar amica.de ce nu mai suntem?pt ca aproape niciodata nu facea ceea ce zicea,mereu trebuia sa fie ca el si niciodata nu-mi dadea un raspuns concret.si acum cand vorbim la telefon am impresia ca spune numai minciuni.si am mai avut un iubit tot berbec...se pare ca am atractie la ei si ei la mine..dar asa pe moment!dupa zile lungi de amicitie in sfarsit eram impreuna...exact din acea zi nu am mai dat de el..si-a adus aminte de mine numai cand avea nevoie culmea..de telefonul prietenei mele!sunt oameni inteligenti dar cam copilarosi si lipsiti de responsabilitate la capitolul love!eu una..cum aud ca e berbec..dau in retragere
  •  
    • 10 mesaje
    9 Apr 2005, 13:28
    0 0
    eu sant varsator iar prietenul meu berbec. avem 3 ani impreuna si ne intzelegem de minune. e adevarat ca la inceput a fost un pic cam greu, multe certuri dar pana la urma le-am rezolvat si acum este totul super ok. eu il admir foarte mult, este persoana cu care pot vorbi ABSOLUT ORICE. si in legatura cu dragostea, daca este intradevar indragostit da totul pt. tine, cel putin asa este in cazul meu. daca ajungi sa-i intzelegi sa fi sigura ca totul va merge perfect si ca va fi al tau pt. totdeauna. trebuie sa-l faci sa aiba incredere in tine si sa stie ca u dai tot pt relatie...cam asta. sper ca te-am ajutat. succes cu berbecutii , a, si are o imaginatie enorma..daca sti la ce ma refer
  •  
    • 143 mesaje
    11 Apr 2005, 14:17
    0 0
    Si eu sunt gemeni si parca imi citesc povestea mea cu berbecii...unul din ei e identic cu ceea ce spuneai,nicidata nu face ceea ce spune,cat timp suntem amici e f bine,cand e vb sa fim impreuna uita de mine cu saptamanile...cu celalalt sunt doar amica foarte buna si nu ma simt absolut deloc atrasa de el chiar daca este total opus primului...