CLUBUL FEMEILOR INSELATE
-
0 0Desi nu stiu daca chiar ne-ar ajuta, cred ca ar fi util daca am impartasi din experienta (amara) a noastra.Ideea apartine lui Northstar.
Eu sunt dintre cele care au avut incredere ani de zile(vreo 21) intr-un singur barbat, care, chiar daca avea lipsuri, pe ici, pe colo, era ceea ce credeam ca reprezinta PARTENERUL meu. O vreme, in tinerete( am aproape 3
am crezut in mitul cu jumatatea, apoi am spus ca partener ideal nu exista, dar el era aproape....
Greutatile vietii ne-au uzat relatia, am ajuns indiferenti la nevoile celuilalt, mie parca mi se parea aiurea sa ma mai gandesc la iubire cnd aveam deja copii adolescenti, cu probleme de tot felul. Si atunci s-a intamplat. A aparut ea, o colega draguta, mai tanara cu 9 ani, vulnerabila dupa un divort, disponibila pentru dorintele sufletesti, dar mai ales trupesti ale lui. Zodia mea(gemeni) este tot de aer, ca si a ei(varsator), asa ca relatia a mers cam pe acelasi principiu. Doar ca ea avea mai mult timp pentru el.
De patru luni am aflat, am suferit, am discutat mult cu el, dar si cu ea, care m-a asigurat ca el ma iubeste(?). Am avut agonie si extaz, el se straduieste, dar nu stiu daca pana la urma vom reusi. Am impresia ca a ramas cu mine din comoditate. Voi ce probleme aveti?