CLUBUL FEMEILOR INSELATE

•  
    • 55 mesaje
    7 Apr 2005, 16:30
    0 0
    Desi nu stiu daca chiar ne-ar ajuta, cred ca ar fi util daca am impartasi din experienta (amara) a noastra.Ideea apartine lui Northstar.
    Eu sunt dintre cele care au avut incredere ani de zile(vreo 21) intr-un singur barbat, care, chiar daca avea lipsuri, pe ici, pe colo, era ceea ce credeam ca reprezinta PARTENERUL meu. O vreme, in tinerete( am aproape 3 am crezut in mitul cu jumatatea, apoi am spus ca partener ideal nu exista, dar el era aproape....
    Greutatile vietii ne-au uzat relatia, am ajuns indiferenti la nevoile celuilalt, mie parca mi se parea aiurea sa ma mai gandesc la iubire cnd aveam deja copii adolescenti, cu probleme de tot felul. Si atunci s-a intamplat. A aparut ea, o colega draguta, mai tanara cu 9 ani, vulnerabila dupa un divort, disponibila pentru dorintele sufletesti, dar mai ales trupesti ale lui. Zodia mea(gemeni) este tot de aer, ca si a ei(varsator), asa ca relatia a mers cam pe acelasi principiu. Doar ca ea avea mai mult timp pentru el.
    De patru luni am aflat, am suferit, am discutat mult cu el, dar si cu ea, care m-a asigurat ca el ma iubeste(?). Am avut agonie si extaz, el se straduieste, dar nu stiu daca pana la urma vom reusi. Am impresia ca a ramas cu mine din comoditate. Voi ce probleme aveti?
  •  
    • 3 mesaje
    7 Apr 2005, 17:38
    0 0
    Stiu doua cazuri de barbati care, in momentul aderarii la curenti yoga au simtit ca jumatatile nu mai sunt destul de evoluate pentru ei. Unul a revenit la familie, dar nu stiu daca a meritat efortul, pentru ca a devenit cam gelos, iar celalat este in alte sfere...
  •  
    • 119 mesaje
    30 Nov 2007, 09:56
    0 0
    astrologia te poate ajuta sa te cunosti atit pe tine cit si pe iubit/a...
    si chiar sa cunosti evolutia fiecaruia in viata....
    un astrolog-terapeut-clarvazator gasiti la tel: 0race0nuoy
    exista terapii care te pot elibera de tarele trecutului
  •  
    • 2 mesaje
    30 Ian 2008, 16:41
    0 0
    problema e ca la varsta asta simti ca ai trait degeaba cand afli asa ceva. de obicei in cuplurile casatorite la 25-30 de ani femeia este matura si-l creste pe el vreo 10-15 ani ca o mama constiincioasa iar el cand ajunge la "maturitate" pleaca la alta, ca de, nu mai poate sta la "mamica".
  •  
    • 2894 mesaje
    30 Ian 2008, 20:58
    0 0
    alo gara, topicul asta e de la 1900 toamna
  •  
    • 8 mesaje
    1 Feb 2008, 14:35
    2 0
    da este vechi subiectul dar ce numai barbatii inseala?