vraji,farmece......oriceee
-
0 0stiu ca multi vor fi cei ce ma vor critica si asa mai departe.ideea e ca nu ma intereseaza.stiu ce vreau si punct .il vreau inapoi cu orice pret si gata :)
am incercat in toate felurile omenesti si normale posibile si nimic .pentru ca avem persoane in jur care insista sa ne faca rau .am ajuns sa nici nu mai vorbim.deci intrebarea mea este.....exista cineva care a apelat la magie,vraji ,babe dinastea de leaga un barbat de tine .vreau sa-l aduc inapoi .stiu ca inca ma iubeste dar din orgoliu si pentru ca e usor influentabil a ajuns sa nici nu-mi mai vorbeasca.cine stie cu adevarat pe cineva care ma poate ajuta sa-mi lase un msj privat .dar nu tigancuse de la mica publicitate .am bani dar nu de aruncat pe geam .prefer sa-i dau cuiva care chiar ma ajuta si de la care vad rezultate -
Sfatul meu este sa nu apelati prea des la aceeasi persoana. Chiar daca nu va imprieteniti, si sunteti numai clienta fidela, exista riscul foarte mare sa afle mai multe lucruri, sa ajunga clientele sa se cunoasca intre ele ( ca, uneori, o recomanzi pe respectiva altor amice) si ghicitoarea sa stie de fapt foarte multe, fara a ghici propriu-zis.
Acest mesaj a fost editat de către Liaciocarlia: