il vreau inapoi

•  
    • 11 mesaje
    30 Nov 2013, 01:38
    0 3
    stiu ca multi vor fi cei ce ma vor critica si asa mai departe.ideea e ca nu ma intereseaza.stiu ce vreau si punct .il vreau inapoi cu orice pret si gata :)
    am incercat in toate felurile omenesti si normale posibile si nimic .pentru ca avem persoane in jur care insista sa ne faca rau .am ajuns sa nici nu mai vorbim.deci intrebarea mea este.....exista cineva care a apelat la magie,vraji ,babe dinastea de leaga un barbat de tine .vreau sa-l aduc inapoi .stiu ca inca ma iubeste dar din orgoliu si pentru ca e usor influentabil a ajuns sa nici nu-mi mai vorbeasca.cine stie cu adevarat pe cineva care ma poate ajuta sa-mi lase un msj privat .dar nu tigancuse de la mica publicitate .am bani dar nu de aruncat pe geam .prefer sa-i dau cuiva care chiar ma ajuta si de la care vad rezultate 
  •  
    • 11 mesaje
    30 Nov 2013, 01:53
    0 0
    delyadel said:stiu ca multi vor fi cei ce ma vor critica si asa mai departe.ideea e ca nu ma intereseaza.stiu ce vreau si punct .il vreau inapoi cu orice pret si gata
    am incercat in toate felurile omenesti si normale posibile si nimic .pentru ca avem persoane in jur care insista sa ne faca rau .am ajuns sa nici nu mai vorbim.deci intrebarea mea este.....exista cineva care a apelat la magie,vraji ,babe dinastea de leaga un barbat de tine .vreau sa-l aduc inapoi .stiu ca inca ma iubeste dar din orgoliu si pentru ca e usor influentabil a ajuns sa nici nu-mi mai vorbeasca.cine stie cu adevarat pe cineva care ma poate ajuta sa-mi lase un msj privat .dar nu tigancuse de la mica publicitate .am bani dar nu de aruncat pe geam .prefer sa-i dau cuiva care chiar ma ajuta si de la care vad rezultate 

•  
    • 4346 mesaje
    30 Nov 2013, 12:14
    0 0
    delyadel said:stiu ca multi vor fi cei ce ma vor critica si asa mai departe.ideea e ca nu ma intereseaza.stiu ce vreau si punct .il vreau inapoi cu orice pret si gata

O sa il ai inapoi cu pretul iadului, ca doar nu crezi ca satana te va ajuta degeaba!!!

•  
    • 293 mesaje
    30 Nov 2013, 12:34
    4 0
    Acum cativa ani buni, am dat si eu acatiste, m-am rugat etc pentru a-mi aduce iubitul de atunci inapoi. Da' cat m-am rugat, cat l-am implorat pe D-zeu, cate drumuri am facut la biserica. M-am resemnat, ca mai tarziu sa inteleg ca respectivul nu era potrivit pt mine, ca D-zeu avea alte planuri cu mine, ca nu el era jumatatea mea, ca mult mai bine a fost ca nu s-a intors la mine, as fi avut o casnicie de calvar.
  •  
    • 4346 mesaje
    30 Nov 2013, 12:46
    2 1
    asat asa e..degeaba ii ceri un lucru lui Dumnezeu..daca nu e bine pt tine....nu ti va implini cererea dar asta nu inseamna ca nu ti va da ceva mai bun in schimb...
  •  
    • 11 mesaje
    30 Nov 2013, 16:06
    0 0
    inteleeg ce spuneeti voi asa gandeam si eu si am renuntat odata de data asta nu vreau sa renunt ,orice ar fi il vreau inapoi .vreau o sansa si gata ,nu conteaza cum o obtin.
  •  
    • 4346 mesaje
    30 Nov 2013, 16:40
    1 0
    daca chiar insisti sa te "ajute " satana..da-i nainte, el sigur nu te va "lasa "la greu.
  •  
    • 11 mesaje
    30 Nov 2013, 18:09
    0 0
    nu conteaza cine ma ajuta ideea e sa primesc ajutor,sa ne impacam .nu se gaseste cineva sa-mi raspunda? sigur au fost altele in situatia mea si si-au rezolvat problema
  •  
    • 4346 mesaje
    30 Nov 2013, 19:57
    0 0
    vai cata prostie zace in tine.....
  •  
    • 11 mesaje
    1 Dec 2013, 00:18
    0 1
    numiti-ma cum vreti voi eu am postat pentru ca vreau sa aflu ceva .si nu ma intereseaza sa-mi spuneti voi nici cat de proasta sunt nici nimic .nu ma convine evitati postu meu,sunt majora pot sa iau ce decizii vreau pt mine si suletul meu ms
  •  
    • 4346 mesaje
    1 Dec 2013, 09:13
    0 0
    aici n-o sa afli nimic...dar suna la call center..0800 800 HELL...si gasesti raspuns la tot ce vrei!!!!
  •  
    • 11 mesaje
    1 Dec 2013, 10:31
    0 0
    bine anda22-7 am vazut pee toate forumurile ca esti tare "inteleapta" lasa-ma in prostia mea si vezi-ti de a le tale
  •  
    • 4346 mesaje
    1 Dec 2013, 10:57
    1 0
    ca bine zici..chiar trebuie sa fii lasata-n prostia ta..
  •  
    • 18 mesaje
    11 Dec 2013, 01:07
    0 0
    Daca il vrei inapoi, Incearca toate variantele!!! Nu conteaza ce Cale alegi, important este sa iti atingi scopul!!!
  •  
    • 4346 mesaje
    11 Dec 2013, 01:40
    0 1
    scopul tau va fi...IADUL!
  •  
    • 11 mesaje
    12 Dec 2013, 17:32
    0 1
    anda22-7 said:scopul tau va fi...IADUL!

iad pare a fi viata ta ,din moment ce singura ta preocupare e sa comentezi peste tot orice pisteaza lumea si sa critici daca tie nu-ti convine.lasa-ma pe mn cu satana cu iadu si ce o mai fi .nu ma cunosti,n-ai legatura cu mine .ce te intereseaza ce mi se intampla?e alegerea mea ,tu vezi-ti de viata ta .daca esti atat de desteapta ignora-ma

•  
    • 11 mesaje
    12 Dec 2013, 17:34
    0 0
    ancastis said:Daca il vrei inapoi, Incearca toate variantele!!! Nu conteaza ce Cale alegi, important este sa iti atingi scopul!!!

ms asa fac am incercat toate caile normale si n-am reusit decat sa sufar.sunt un om puternic si hotarat,nu vreau sa renunt asa ca scopul scuza mijloacele voi face orice e necesar sa obtin ce-mi dorescpovestea e mai unga daca ai stii tot sigur ai intelege,oricum ms totusi de intelegere si de sfat  

•  
    • 4346 mesaje
    12 Dec 2013, 18:27
    1 0
    delyadel said:
    ancastis said:Daca il vrei inapoi, Incearca toate variantele!!! Nu conteaza ce Cale alegi, important este sa iti atingi scopul!!!

ms asa fac am incercat toate caile normale si n-am reusit decat sa sufar.sunt un om puternic si hotarat,nu vreau sa renunt asa ca scopul scuza mijloacele voi face orice e necesar sa obtin ce-mi dorescpovestea e mai unga daca ai stii tot sigur ai intelege,oricum ms totusi de intelegere si de sfat  

stai linistita ca vei obtine....

PS. un om puternic cum sustii ca esti..nu recurge la astfel de cai..deci nu esti nimik altceva decat o carpa de sters pe jos...

Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: 12 Dec 2013, 19:22
  •  
    • 11 mesaje
    16 Dec 2013, 18:28
    1 0
    anda as putea sa te jignesc ,sa te injur ....dar nu merita efortu,plus ca nu-mi sta in caracter.mai bine te ignor ,esti prea proasta sa fi bagata in seama
  •  
    • 4346 mesaje
    17 Dec 2013, 12:21
    0 0
    da si tu esti desteapta...de semnalizezi mai ceva ca semaforul!!!