il vreau inapoi
-
0 3stiu ca multi vor fi cei ce ma vor critica si asa mai departe.ideea e ca nu ma intereseaza.stiu ce vreau si punct .il vreau inapoi cu orice pret si gata :)
am incercat in toate felurile omenesti si normale posibile si nimic .pentru ca avem persoane in jur care insista sa ne faca rau .am ajuns sa nici nu mai vorbim.deci intrebarea mea este.....exista cineva care a apelat la magie,vraji ,babe dinastea de leaga un barbat de tine .vreau sa-l aduc inapoi .stiu ca inca ma iubeste dar din orgoliu si pentru ca e usor influentabil a ajuns sa nici nu-mi mai vorbeasca.cine stie cu adevarat pe cineva care ma poate ajuta sa-mi lase un msj privat .dar nu tigancuse de la mica publicitate .am bani dar nu de aruncat pe geam .prefer sa-i dau cuiva care chiar ma ajuta si de la care vad rezultate -
delyadel said:stiu ca multi vor fi cei ce ma vor critica si asa mai departe.ideea e ca nu ma intereseaza.stiu ce vreau si punct .il vreau inapoi cu orice pret si gata

am incercat in toate felurile omenesti si normale posibile si nimic .pentru ca avem persoane in jur care insista sa ne faca rau .am ajuns sa nici nu mai vorbim.deci intrebarea mea este.....exista cineva care a apelat la magie,vraji ,babe dinastea de leaga un barbat de tine .vreau sa-l aduc inapoi .stiu ca inca ma iubeste dar din orgoliu si pentru ca e usor influentabil a ajuns sa nici nu-mi mai vorbeasca.cine stie cu adevarat pe cineva care ma poate ajuta sa-mi lase un msj privat .dar nu tigancuse de la mica publicitate .am bani dar nu de aruncat pe geam .prefer sa-i dau cuiva care chiar ma ajuta si de la care vad rezultate -
delyadel said:stiu ca multi vor fi cei ce ma vor critica si asa mai departe.ideea e ca nu ma intereseaza.stiu ce vreau si punct .il vreau inapoi cu orice pret si gata

am incercat in toate felurile omenesti si normale posibile si nimic .pentru ca avem persoane in jur care insista sa ne faca rau .am ajuns sa nici nu mai vorbim.deci intrebarea mea este.....exista cineva care a apelat la magie,vraji ,babe dinastea de leaga un barbat de tine .vreau sa-l aduc inapoi .stiu ca inca ma iubeste dar din orgoliu si pentru ca e usor influentabil a ajuns sa nici nu-mi mai vorbeasca.cine stie cu adevarat pe cineva care ma poate ajuta sa-mi lase un msj privat .dar nu tigancuse de la mica publicitate .am bani dar nu de aruncat pe geam .prefer sa-i dau cuiva care chiar ma ajuta si de la care vad rezultateO sa il ai inapoi cu pretul iadului, ca doar nu crezi ca satana te va ajuta degeaba!!!
-
Acum cativa ani buni, am dat si eu acatiste, m-am rugat etc pentru a-mi aduce iubitul de atunci inapoi. Da' cat m-am rugat, cat l-am implorat pe D-zeu, cate drumuri am facut la biserica. M-am resemnat, ca mai tarziu sa inteleg ca respectivul nu era potrivit pt mine, ca D-zeu avea alte planuri cu mine, ca nu el era jumatatea mea, ca mult mai bine a fost ca nu s-a intors la mine, as fi avut o casnicie de calvar.
-
anda22-7 said:scopul tau va fi...IADUL!
iad pare a fi viata ta ,din moment ce singura ta preocupare e sa comentezi peste tot orice pisteaza lumea si sa critici daca tie nu-ti convine.lasa-ma pe mn cu satana cu iadu si ce o mai fi .nu ma cunosti,n-ai legatura cu mine .ce te intereseaza ce mi se intampla?e alegerea mea ,tu vezi-ti de viata ta .daca esti atat de desteapta ignora-ma
-
ancastis said:Daca il vrei inapoi, Incearca toate variantele!!! Nu conteaza ce Cale alegi, important este sa iti atingi scopul!!!
ms
asa fac
am incercat toate caile normale si n-am reusit decat sa sufar.sunt un om puternic si hotarat,nu vreau sa renunt asa ca scopul scuza mijloacele
voi face orice e necesar sa obtin ce-mi doresc
povestea e mai unga daca ai stii tot sigur ai intelege,oricum ms totusi de intelegere si de sfat
-
delyadel said:
ancastis said:Daca il vrei inapoi, Incearca toate variantele!!! Nu conteaza ce Cale alegi, important este sa iti atingi scopul!!!
ms
asa fac
am incercat toate caile normale si n-am reusit decat sa sufar.sunt un om puternic si hotarat,nu vreau sa renunt asa ca scopul scuza mijloacele
voi face orice e necesar sa obtin ce-mi doresc
povestea e mai unga daca ai stii tot sigur ai intelege,oricum ms totusi de intelegere si de sfat
stai linistita ca vei obtine....
PS. un om puternic cum sustii ca esti..nu recurge la astfel de cai..deci nu esti nimik altceva decat o carpa de sters pe jos...
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: