preot
-
0 0As avea o intrebare...Și as fi recunoscătoare daca puteti sa ma ajutați...aseară am visat ca eram în biserică împreună cu preotul meu...si ca vroiam să imi schimb religia. Dar nu mai imi amintesc dacă îi ceream vreun sfat legat de asta. Imi mai amintesc ca am venit după un timp înapoi la el si ca vroiam sa trec din nou la religia mea.( ortodoxa) Și el mi.a zis ca nu se poate. Cum se poate interpreta visul ăsta?
-
beatrrice said:As avea o intrebare...Și as fi recunoscătoare daca puteti sa ma ajutați...aseară am visat ca eram în biserică împreună cu preotul meu...si ca vroiam să imi schimb religia. Dar nu mai imi amintesc dacă îi ceream vreun sfat legat de asta. Imi mai amintesc ca am venit după un timp înapoi la el si ca vroiam sa trec din nou la religia mea.( ortodoxa) Și el mi.a zis ca nu se poate. Cum se poate interpreta visul ăsta?
Oh! De ce ar vrea cineva să părăsească religia ortodoxă? Ai totul în ea. Frumuseţea frumuseţelor acolo e. Găseşti asta în altă parte?
http://www.youtube.com/watch?v=fWLp5MLR8Xk
Oricum pari troll. Dacă nu eşti, exprimarea "preotul meu" descoperă o relaţie duhovnic-fiică duhovnicească, aşadar ai pe cine să-ntrebi. Apelul la autoritate în acest caz e cel mai potrivit.
Citeşte "Despre înşelare" de Briancianinov.
-
beatrrice said:Ma interesa interpretarea visului. Nu a zis nimeni ca as adopta alta religie.

Soro, a fi ortodox, a-L iubi pe Dumnezeul Treimic prin urmare, nu înseamnă numai o iscălitură opţională pe formularele oficiale, mai implică şi câteva acţiuni de interes personal: lectură duhovnicească (cărţi "despre înşelarea" vrăjmaşului PRIN VISE au scris cam toţi sfinţii părinţi), grupuri de CATEHEZĂ, dese întrebări către duhovnic, mărturisirea, isteţimea, nu tonţeala (şi isteţimea e un "must have" ortodox) ş.a.
Dacă nu eşti trol, cu toate că pari unul, ştii ceea ce ştie orice ortodox, şi anume "să nu te încrezi viselor, căci prin ele poate veni înşelarea", cu atât mai mult, ce răspuns crezi că poate să-ţi dea Săftica din Galaţi şi Mireleasca din Crăcănaţi?
Dacă totuşi vrei interpretări, citeşte "pilda lucrătorilor de vie" din Evanghelia lui Matei. De ce nu te-a mai primit "preotul tău" înapoi? Odată lepădându-te de ortodoxie, nu i-ai mai dat Stăpânului Viei ale Sale roade, iar "împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei".
Nu orice vis vine de Sus, soro. Unele vise vin de la îmbuibarea pântecului (adică din tihna trupului), altele de la amăgitorul omului, celelalte din faptele zilei, din negura subconştientului etc.
Acest mesaj a fost editat de către mirelescu: -
religiile protestante vin de la satana...ei au scos tot ce a lasat Dumnzeu, iertarea pacatelor, spovada, impartasirea, Evangheliile au fost rastalmacite, iar cuvantarea de care spui n are nicio treaba cu slujba reala. care la noi crestinii ortodcsi si catolici e de fapt Sf Liturghie adica ( Jertfa nesangeroasa reinnoita al lui Cristos )