Gemenii si dragostea
-
0 0Stiu ca s-a mai discutat infidelitatea gemenilor cu ceva timp in urma, dar ce m-ar interesa pe mine este cum sunt gemenii in dragoste, cum sunt ei intr-o relatie mai degraba?Sunt afectuosi, reci, atenti, egoisti...?Ce parere aveti (din experinetele voastre sau din auzite)?
V-am pupat! -
Din cati gemeni cunosc, iti pot spune ca sunt capriciosi, energici, incapatinati, prea putin perseverenti. Asta in general.
Cei cativa barbati gemeni pe care-i cunosc sunt de treaba. In cuplu sunt devotati chiar dupa ce a disparut scanteia, deci nu stiu de infidelitati sau poate le ascund bine, ei stiu.(Am exemplul meu, care sunt geamana si, desi lucrurile nu au mers totdeauna roz in casnicia mea, nu am calcat "stramb". -
Prietenul meu este geaman, si vreau sa-ti spun ca m-am obisnuit greu cu felul lui de a iubi o femeie. Mi-a spus ca ma iubeste de-abia dupa 1 an si ceva, e foarte orgolios.Cu romantismul sta prost, dar in adancul lui e un foarte mare sensibil. Cand mai da Domnul si-mi spune vreun cuvant sensibil, se inroseste tot. Imi demonstreaza mai mult prin fapte, nu-i plac cuvintele pompoase. Cu infidelitatea si mie mi-a fost teama, avand in vedere istoricul lor, dar pana acum nu mi-a dat nici un motiv sa cred ca ma inseala.Sau poate se ascunde foarte bine, mai stii..
-
gemenii sunt cei mai tari! parerea mea
Ma enerveaza la ei ca sunt mereu altfel, dar asta ma si incita la culme! sunt super inteligenti, am cunoscut destui barbati gemeni, si despre nici unul nu pot spune ca era prost..chiar fara sa fie cultivati, au o inteligenta nativa. sunt mereu pusi pe sotii, gata sa te surprinda, sa iti testeze reactia, sa te lase cu gura cascata. din pacate, trec foarte usor de la bucurie la melancolie si te zapacesc. Nu sunt ahtiati dupa sex, ei se indragostesc mai mult cu capul. deci ca femeie, nu tre' sa te chinuiesti prea mult cu aranjatul, ca oricum sunt mult mai atenti la ce spui decat la felul in care ti-ai asortat fusta cu pantofii. Eu nu m-am plictisit niciodata cu un geaman, dar de multe ori m-a deranjat superficialitatea lor si inconsecventa. daca ai rabdare insa si mai inchizi ochii, numai de bine
-
subscriu fetelor..si mai adaug ceva...gemenii sunt posesivi si gelosi.ce e al lor este numai al lor..
sunt timizi ..sub o aparenta rece...sunt mereu in cautarea noului..se plictisesc repede cand gasesc sau intrezaresc raspunsul si le plac surprizele placute.
vor sa stie tot si traiesc din curiozitate.
cand se simt in largul lor sunt veseli si prietenosi.nu le plac discutiile puerile...cauta oamenii care sa ii inteleaga si sa ii asculte dar in acelasi timp li se topeste inima cand dau de cineva trist si cu probleme.au o minte agitata dar un suflet cald de copil.
un geaman cauta mereu pe cineva care sa il tina electrizat cu subiecte interesante(pt .el)..cauta ceva nou...
evident totul de pinde de educatie caci sunt gemeni f stabili..
e greu sa tii pasul cu mintea lor curioasa..dar exact cum a spus o alta eva..nu te gandi ca pleaca dupa aventuri nocturne...
i se pare ciudat sa te superi pe el atata timp cat cauta aventuri mentale si nu sexuale...
-
gemenii
nu sunt insistenti oricat de mult si-ar dori ceva , spun o data si bine si asteapta rezultatul chiar daca aparent afiseaza calmul , indiferenta , daca nu spun nimic inseamna ca nu vor , daca nu raspund la o intrebare e sigur nu , nu prea exista poate , ma mai gandesc , stie mereu ce vrea si ce nu
chiar daca se arata nehotarati , in acelasi timp nu reactioneaza pozitiv la insistentele altora , gasesc chiar ceva suspect daca continui astfel . doar in timp te convingi daca isi dorea sau nu ceva , orice ar fi
si da ce e al lor e al lor
cea mai mare surpriza pentru ei este sa-i provoci permanent la o discutie interesanta , sa faci o afirmatie la care nu s-ar fi gandit pe care o va tine minte si peste ani si chair te va cita