Clarvazatoare Medium
-
2 2Consultatii clarviziune - www.clarvazatoareacristina.com
-
Paranormal.Cristina said:Draga Anda22-7,
Nu ghicesc in cioburi sau in carti. Nu cred in asa ceva si nici nu promovez prostia. Daca ai fost tu la asa ceva, treaba ta! Sunt o clarvazatoare-medium, daca ai auzit de asa ceva! Invata sa te documentezi si dupa arunca cu noroi! Numai bine!Daca ai fost tu la asa ceva, treaba ta!- hai ca esti chiar" funny"
Sunt o clarvazatoare-medium, daca ai auzit de asa ceva! Invata sa te documentezi si dupa arunca cu noroi!- clarvazatoare medium sau nu, harul ti e tot de la satana, prin urmare cara te ca mi insulti inteligenta!
-
tu du te la sectantii tai....ca amandoua aveti acelasi "stapan"
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: -
Buna fetelor! Nu stiu ce credeti voi sau ce experiente ati avut, dar, pana acum ceva ani, eu nu credeam in persoanele care ghicesc. Dar, dupa ce am cunoscut-o pe Catalina...parerea mea s-a schimbat total. De atitia ani...vreo 10....ma ajuta cu sfaturile ei. Ghiceste in carti, in tarot (carti diferite de primele), are clarviziune, face terapii cu lumina etc.... E o tipa deosebita, e romanca
si e foarte directa si sincera...ceeea ce apreciez foarte mult! Daca va intereseaza...puteti sa o sunati si sa va convingeti...tel ei e 0766758711. Bafta -
Eu m-am imprietenit cu o asa zisa liber profesionista in arte divinatorii. Mare greseala am facut!
Impresionata de situatia ei materiala precara, de faptul ca parea a fi cat de cat educata , si de operatia pe care o suferise, am incercat sa o ajut. Dincolo de plata etalarilor cu carti de tarot, rune, si cafea, o ajutam material. Am devenit oarecum confidenta ei, si sincer, cu cat trecea timpul cu atat ma inspaimanta mai tare, si am inceput sa ma simt mai vulnerabila. Domnisorica, facea mai multi bani din povesti de viata impresionante, dar care , cu cat stateai mai mult in preajma ei, realizai ca au multe neconcordante, adica erau numai povesti. Dar ce este mai grav este faptul ca odata ce apucai sa ii zici una alta despre tine, ori incerca sa te manipuleze subtil, sau direct amenintare ( ii spun sotului tau, ii spun familiei etc).
Sfatul meu este sa nu apelati prea des la aceeasi persoana. Chiar daca nu va imprieteniti, si sunteti numai clienta fidela, exista riscul foarte mare sa afle mai multe lucruri, sa ajunga clientele sa se cunoasca intre ele ( ca, uneori, o recomanzi pe respectiva altor amice) si ghicitoarea sa stie de fapt foarte multe, fara a ghici propriu-zis.
Acest mesaj a fost editat de către Liaciocarlia: