Barbatul LEU
-
0 0Sunt curioasa sa aflu parerea voastra despre barbatii din aceasta zodie!
Eu cunosc un singur exemplar si as vrea sa aflu mai multe despre ei...
va pup! -
si eu cunosc un singur leu,adica pe prietenul meu,suntem impreuna de un an jumate si il cunosc foarte bine!
ce as putea sa-ti spun?intr-o prima faza doar iti dau de inteles ca te-ar place si sunt cam misteriosi,dar le sta bine
apoi,cu timpul,dupa ce ajung sa aiba incredere in tine isi dau drumul sentimentelor,daca un leu iti spune din prima intalnire "te iubesc" probabil minte!iubirea la ei vine cu timpul dar nu o sa regreti ca ai avut rabdare deoarece vei deveni centrul universului lor si o sa te simti cea mai iubita! o sa iti dea beep la fiecare ora fixa....chiar 12 beepuri la ora 12
eu zic ca merita.....partea lor mai putin buna e ca sunt gelosi,posesivi si le place sa fie centrul atentiei daca poti sa accepti asta,merita sa incerci!
succes!
p.s ce am scris mai sus are un caracter subiectiv! -
da,intr-adevar,leul minte cu cea mai mare nonsalanta posibila,chiar privindu-te in ochi si jurandu-se ca spune adevarul!Este un actor foarte talentat!
Mai stiu ca atunci cand se razbuna,o face foarte urat,stie sa-ti atinga punctul care te doare cel mai tare...
Dar au si calitati:este foarte iubaret,desi peste noapte se poate schimba total.
Dupa o relatie de 3 ani minunati s-a schimbat aproape peste noapte!!!!
Fetelor?ce zodii sunteti voi,care ati avut relatii cu un leu?vreau sa stiu compatibilitatea dintre voi...
va pup! -
Eu sunt capricorn si chiar ultima "relatie " pe care am avut-o a fost cu un leu... Doamne in ce hal am fost mintita !!!! am crezut ca am destula experienta si ma pricep cat de cat la oameni, dar leii nu au scrupule.. Unde mai pui ca exista si arianta extrema de leu ... cel care mai si bate de rupe ....Bineinteles este foarte importanta educatia dar se pare ca in cazul leului, ca sa dea roade educatia, ar trebui sa isi faca copilaria la Paris cu bona .......
-
vad ca nu suntem prea impresionate de lei.
Eu,sagetator fiind,afirm ca nu prea m-am inteles cu el,era foarte orgolios si autoritar.
Si in zodiac ne este scris ca suntem perechea ideala...
Dar parerea mea este ca atunci cand iubeste,un leu iubeste cu adevarat.Ne-am despartit de un an si jumatate si inca ma mai suna obsesiv,chiar daca este implicat intr-o relatie.Probabil am fost prima lui iubire,el sigur a fost pentru mine...
va pup si mai astept pareri -
Buna babyk.
M-ai facut sa rid.
Sa stii ca la noi nu e asa, al meu leu e chiar sincer.Si daca incearca sa minta il prind usor.Nu stie sa minta.Probabil ca asa a fost educat.Mai are un dezavantaj, eu ca si Leu (sau Leoiaca )ma cunosc destul de bine si stiu destul de bine cu se comporta un Leu in toate situatiile.Daca vrei ma mai vorbim , de Lei , pe mail la avy42@hotmail.com