Bea apa

•  
    • 1 mesaje
    27 Sep 2013, 07:40
    0 0
    buna dimineata, am avut un prieten timp de 3 ani de zile...acum nu mai suntem impreuna doar simpli prieteni...dar nedumerirea mea este urmatoarea...de cate ori vine la mine primul lucru pe care il face  este sa bea apa , ceea ce inainte nu facea acest lucru ....mi-se pare destul de straniu .... si imediat am si eu o stare destul de ciudata .....nu mai stiu ce sa cred ....s-au am luat-o eu razna....va multumesc...
  •  
    • 4346 mesaje
    28 Sep 2013, 18:27
    0 0
    ai luat o si tu razna!
  •  
    • 5609 mesaje
    29 Sep 2013, 11:34
    3 0
    natty1954 said:buna dimineata, am avut un prieten timp de 3 ani de zile...acum nu mai suntem impreuna doar simpli prieteni...dar nedumerirea mea este urmatoarea...de cate ori vine la mine primul lucru pe care il face  este sa bea apa , ceea ce inainte nu facea acest lucru ....mi-se pare destul de straniu .... si imediat am si eu o stare destul de ciudata .....nu mai stiu ce sa cred ....s-au am luat-o eu razna....va multumesc...

Baiatul ala este bolonav. Ori are diabet ori are inceput de diabet si nu stie inca...asa s-ar explica setea asta.
    Sa mearga sa-si faca analize medicale!
    Si tu nu ar trebuii sa ai reactii ciudate, ca omul nu a cerut decta un pahar cu apa, nu ti-a cerut alcool sau sex!
    Fii intelegatoare si ajuta-l, eventual ia-l de mana si du-l la medic, are n evoie de analize urgente!