rugaciuni pentru gasirea partenerului.

•  
    • 21 mesaje
    20 Aug 2013, 20:10
    3 1
    Buna,ma intrebam daca stie careva rugaciuni pentru gasirea unui partener compatibil,pentru o relatoe de lunga durata,eventual pentru casatorie..
    Sunt de fel o persoana credincioasa si ma rog in fiecare zi sa-mi lumineze Dumnezeu mintea in orice decizii iau, mai ales cand vine vorba de relatii si dragoste.
    De aceea apez la voi sa-mi recomandati ce rugaciuni stiti voi de acest fel,care v-au ajutat pe voi ca poate poate ma vor ajuta si pe mine.Multam.
    Acest mesaj a fost editat de către Mirage01: 22 Aug 2013, 11:03
  •  
    • 157 mesaje
    21 Aug 2013, 12:20
    8 0
    Eu am citit Acatistul Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nicolae si mi-au fost de folos.
  •  
    • 157 mesaje
    21 Aug 2013, 12:20
    3 1
    Eu am citit Acatistul Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nicolae si mi-au fost de folos.
  •  
    • 4346 mesaje
    22 Aug 2013, 03:09
    2 8
    vrei partener compatibil pt ce mai exact? relatie care sa duca la casatorie intr un final? sau partener pt futai fara sa te legi la cap? pt ca daca optezi pt varianta a 2 a nu i vad rostul rugaciunii!!!!
  •  
    • 21 mesaje
    22 Aug 2013, 10:43
    2 1
    Nu Anda,as vrea sa intalnesc un barbat pentru o relatie stabila,eu nu stiu acu' cate or veni aici rugandu-se sa-si gaseasca pe unu' pt aventuri,dar nah daca tu asta intelegi treaba ta.
  •  
    • 4346 mesaje
    22 Aug 2013, 10:52
    1 0
    Mirage01 said:Buna,ma intrebam daca stie careva rugaciuni pentru gasirea unui partener compatibil,nu neaparat pentru casatorie.
    Sunt de fel o persoana credincioasa si ma rog in fiecare zi sa-mi lumineze Dumnezeu mintea in orice decizii iau, mai ales cand vine vorba de relatii si dragoste.
    De aceea apez la voi sa-mi recomandati ce rugaciuni stiti voi de acest fel,care v-au ajutat pe voi ca poate poate ma vor ajuta si pe mine.Multam.

deci vrei partener compatibil pt relatie serioasa care sa duca in final la CASATORIEsau aceasi relatie serioasa doar pt convietuire?? eu asta am intrebat!!!!
  •  
    • 21 mesaje
    22 Aug 2013, 11:08
    0 0

am editat sa nu mai aiba loc interpretari.

Acest mesaj a fost editat de către Mirage01: 22 Aug 2013, 11:13
  •  
    • 4346 mesaje
    22 Aug 2013, 11:19
    3 1
    Iti recomand sa tii o novena la Sf Anton de Padova in acest scop. Iar pe langa rugaciunile novenei poti adauga si rugaciunea de intentie!!!

Rugăciune pentru o căsătorie fericită

Sfinte Antoane, tu ai îndrumat pe atâţia tineri pe drumul vieţii şi le-ai dobândit ajutor de la Dumnezeu ca să poată întemeia o familie fericită şi astfel să aibă parte de o viaţă frumoasă. Ştiu că şi viitorul meu este în mâinile lui Dumnezeu, stăpânul cerului şi al pământului, dar teama de primejdiile care mă înconjoară - uneltirile celor răi, farmecele, descântecele - mă fac uneori să mă clatin în credinţă. De aceea alerg la ajutorul tău. Toţi cei care şi-au încredinţat viitorul în mâinile tale au fost călăuziţi pe drumul cel bun.

Dobândeşte-mi de la Dumnezeu răbdare ca să nu mă pripesc în alegerea mea; credinţă, ca să descopăr mereu voinţa lui; supunere la această voinţă şi seriozitate în pregătirea mea pentru viaţa de familie.

Întăreşte-mi convingerea că Dumnezeu nu părăseşte făpturile sale şi le conduce prin providenţa sa. Domnul nostru Isus Cristos ne-a învăţat: "Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea lui şi toate celelalte vor veni pe deasupra" (Mt 5, 35).

Bunul meu mijlocitor, eu sunt dispus să duc o viaţă cinstită şi supusă voinţei lui Dumnezeu. Fereşte-mă de orice rău şi ajută-mă să-mi găsesc un tovarăş credincios (o tovarăşă credincioasă), pentru ca astfel, amândoi să fim fericiţi pe drumul vieţii şi să ajungem să ne bucurăm de slava cerească. Amin.
  •  
    • 143 mesaje
    22 Aug 2013, 17:42
    2 0
    Mirage01 said:Buna,ma intrebam daca stie careva rugaciuni pentru gasirea unui partener compatibil,pentru o relatoe de lunga durata,eventual pentru casatorie..

bre dute la un popa sa intrebi nu cere sfaturi pe forumuri aici gasesti tot felu de nebuni si tot felu de sfaturi ciudate lumea a inebunit de cind cu etnobotanicele care mai de care se cred divini,experti in sfaturi psihologi etc )
    dute la un preot bun si cere citeva sfaturi popa in biserica de asta e spus sa vb EL se bucura cind vin oameni la el sa vb despre D-zeu ...... nu mai baga in seama toate nasoalele

•  
    • 4346 mesaje
    22 Aug 2013, 17:58
    2 0
    tu esti  singurul  de pe aici caruia i s a afumat creierul de la atatea etnobotanice....habar nu ai pe ce lume esti!!
    Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: 22 Aug 2013, 19:26
  •  
    • 456 mesaje
    5 Sep 2014, 21:01
    0 2
    Mirage01 said:Buna,ma intrebam daca stie careva rugaciuni pentru gasirea unui partener compatibil,pentru o relatoe de lunga durata,eventual pentru casatorie..

"da doamne si mie o bucata de ...."

spus de vreo 10 ori, sera pe--nserat.