Rugaciuni ajutatoare
-
14 2RUGACIUNE IMPOTRIVA FARMECELOR SI BANTUIRII DUHURILOR RELE ----------------- Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si duhurile necurate nu-mi dau pace, dar intru Tine imi pun toata nadejdea si pazei Tale ma incredintez intreg (intreaga), ca Tu cunosti pricina raului care ma bantuie si esti dezlegarea tuturor legaturilor necurate. La Tine toti perii capului meu sunt numarati. De Tine toti demonii stiu si se cutremura. Deci pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, sa indepartezi de la mine orice duh necurat si orice rau pierzator de suflet, scotandu-ma pe mine biruitor peste toata facatura diavoleasca, sub acoperamantul dreptei Tale si intru crucea Ta cea atotizbavitoare. Ca Tu esti intarirea si scaparea noastra in veci, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava Iti inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.
-
RUGACIUNE PENTRU INDEPARTAREA DUHURILOR RELE DIN CASA-------------------------- Se face mai intai sfintirea cea mica a apei. (Cand se savarseste Sfintirea cea mica a apei? - In biserica, de regula la fiecare zi intai a lunii, iar in case, oricand cer credinciosii, mai ales in zilele de miercuri si vineri dimineata. Cand preotii, potrivit hotararilor Sf. Sinod merg sa boteze casele credinciosilor, acestia sunt datori sa-i primeasca pe preoti cu bucurie si cu dragoste, deoarece preotii aduc binecuvantarea si ajutorul lui Dumnezeu asupra casei si a familiei lor, prin apa sfintita cu care-i stropesc. ------------------------Domnului sa ne rugam. Doamne miluieste! -------------------------- Doamne, Dumnezeul mantuirii noastre, Fiul Dumnezeului celui viu, Care Te porti pe heruvimi; Cel ce esti mai presus decat toata incepatoria si stapania si puterea si domnia; Tu, cel mare si infricosator peste toti care sunt imprejurul Tau; Cel ce ai asezat cerul deasupra noastra si ai facut pamantul cu taria Ta si ai indreptat lumea cu intelepciunea Ta; Care cutremuri din temelie cele de sub cer, incat si stalpii lor se clatina; Cel ce zici soarelui si nu rasare, ascunzandu-se dupa stele; Care ameninti marea si o usuci pe ea; a Carui manie topeste stapaniile si puterile, si din pricina Caruia pietrele s-au sfaramat; Care ai zdrobit portile cele de arama si zavoarele cele de fier le-ai rupt, pe cel tare l-ai legat si pe slujitorii lui i-ai risipit; pe tiran cu crucea Ta l-ai doborat si pe balaur cu undita intruparii Tale l-ai prins si cu lanturi l-ai legat in intunericul iadului. -----------------------------------------------------------Tu, Doamne, intarirea celor ce-si pun nadejdea in Tine, zidul cel tare al celor ce si-au pus increderea in Tine, departeaza, izgoneste si imprastie toata lucrarea diavoleasca, toata navalirea satanei, toata ban-tuiala puterii celei potrivnice de la casa aceasta si de la cei ce locuiesc in ea, care poarta semnul crucii Tale celei biruitoare si infricosatoare impotriva demonilor, si care cheama numele Tau cel sfant.---------------------------------------- Asa, Doamne, Care ai izgonit legiunea de demoni si ai poruncit duhului celui surd si mut si necurat sa iasa din omul cel cuprins de el si sa nu se mai intoarca; Cel ce ai nimicit toata tabara vrajmasilor nostri cei nevazuti, iar credinciosilor ce Te cunosc pe Tine le-ai zis: iata, va dau voua putere sa calcati peste serpi si peste scorpii si peste toata puterea vrajmasului, insuti, Stapane, pazeste pe toti care sunt in casa aceasta de toata vatamarea si ispita, izbavindu-i de frica de noapte, de sageata ce zboara ziua, de lucrul ce umbla in intuneric, de intalnirea cu demonul de amiaza, pentru ca robii Tai si roabele Tale si pruncii, indulcindu-se de ajutorul Tau si cu tabara ingereasca fiind paziti, toti ca unul, intr-un gand, cu credinta sa cante: Domnul este ajutorul meu si nu ma voi teme de ce-mi va face mie omul. Si iarasi: nu ma voi teme de rau, pentru ca Tu cu mine esti.---------------------------------------------------------------- Caci Tu esti, Dumnezeule, intarirea mea, Stapanitor tare, Domn al pacii, Tata al veacului ce va sa fie, si imparatia Ta este imparatia vesnica. Ca a Ta, a Unuia, este imparatia si puterea si slava, impreuna cu Parintele Tau cel fara de inceput si cu Preasfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Acest mesaj a fost editat de către lil78: -
RUGACIUNE CATRE SFANTUL ANTON (pentru obtinerea unui loc de munca)
Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei nevoiasi si săraci, ajută-mă să-mi procur pâinea cea de toate zilele. Iată în ce greutăti mă aflu eu (si familia mea). Nu stiu ce să fac si încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de sperantă si în sufletul meu si mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.
Stiu că Dumnezeu, care orânduieste toate, cunoaste starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în fata lui. De aceea cer sprijinul tău. Vin cu toată încrederea la tine, Sfinte Antoane! Ai milă de mine (si de familia mea). Luminează mintea si miscă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situatia mea: fă-i să înteleagă greutătile în care mă zbat eu (si familia mea).
Locul de muncă potrivit înseamnă pentru mine câstigarea celor necesare existentei mele (si a familiei). De aceea te rog ajută-mă să găsesc un serviciu potrivit, ca să trăiesc cinstit din munca mea. Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini. Amin.
-
RUGACIUNE DE LASARE IN VOIA LUI DUMNEZEU
In mainile milostivirii Tale celei mari, o, Dumnezeul meu, incredintez sufletul si trupul meu, simtirile si graiurile mele, sfaturile si gandurile mele, lucrurile si toate cele trebuincioase ale trupului si sufletului meu. Iar Tu, deci, binecuvinteaza-ma, miluieste-ma si ma izbaveste de tot raul, ca petrecand viata fara de pacat, in toate zilele vietii mele, sa ajung la viata cea vesnica cu Sfintii Tai, in Imparatia Ta si cu dansii sa Te slavesc in veci. Amin -
RUGACIUNE IN VREME DE NECAZ
O, Dumnezeule Mare, mantuieste-ma de toate relele. O, Dumnezeule Mare, care ai harazit magaiere tuturor Sfintilor, harazeste-mi-o si mie, care ajuti si sprijini toate lucrarile, ajuta-ma si sprijina-ma in toate nevoile, scapa-ma de toate primejdiile, de toti dusmanii vazuti si nevazuti. In numele Tatalui care a creeat lumea, in numele Fiului care a rascumparat-o, in numele Sfantului Duh care a implinit legea in toata a ei desavarsire. Binecuvantarea lui Dumnezeu Tatal care cu cuvantul a zidit lumea, sa fie pururea cu mine! Binecuvantarea Domnului Issus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, sa fie pururea cu mine! Bincuvantarea Sfantului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, sa fie pururea cu mine!
Doamne, norii grei ai nenorocirilor si ai supararilor se abat asupra capului meu si intristarile sfasietoare ma coplesesc, dar ma mangai ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza. Plin(a) de nadejde in dragostea si bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj, caci numai cu ajutorul Tau voi reusi. La tine, dar Preabunule Doamne, alerg si ma rog: vino grabnic si ma mantuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mantuit si pe Petru cel ce venea pe apa; intinde-mi mana ca si lui si mai presus Doamne da-mi sanatate si..........(se spune o singura dorinta).
Doamne, ai mila si nu zabovi si primeste cu bunatatea Ta rugaciunea mea ce o fac catre Tine, apara-ma cu Harul Tau si ajuta-ma sa fiu statornic in angajamentul ce-l iau fata de Tine: de a da o bucata de paine la saraci si de a ma ruga pentru cei aflati in primejdii sau suferinta si pentru mantuirea tuturor oamenilor. Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste dusmanii mei cunoscuti....(se spune numele) si necunoscuti si indreapta-i cu ganduri bune spre mine si spre toti ai casei mele. Tu Doamne, doresti ca omul sa traiasca in unire si dragoste pe pamant. Fa-i si pe cei ce ma asupresc, ma urasc, ma chinuiesc, ma napastuiesc, ma descurajeaza, ma desconsidera, sa cunoasca milostivirea Ta si lumineaza-le Tu, Doamne, inima lor si fa-o primitoare de dragoste, ca sa traim in deplina unire, cu inima curata si ne iarta noua greselile, precum iertam celor ce ne gresesc noua
AMIN
-
RUGACIUNE DE PROTECTIE
1. Se spune Tatal Nostru
2. Cerere: Tata Ceresc te rog curata/umple/imbraca-mi toate celulele corpului meu in Lumina Ta alba-argintie si cea galben-opalina a Sfintei Treimi.
3. Tata Ceresc permite-i Fiului Tau IIsus Hristos sa fie cu mine.
Iisuse Hristoase, Fii cu mine,
Iisuse Hristoase, Fii in mine,
IIsuse Hristoase, Fii in fata mea,
Iisuse Hristoase, Fii in spatele meu,
IIsuse Hristoase, Fii in dreapta mea,
Iisuse Hristoase, Fii in stanga mea,
Iisuse Hristoase, Fii deasupra mea,
IIsuse Hristoase, Fii dedesubtul meu,
IIsuse Hristoase, Fii imprejurul meu.
Iisuse Hristoase, astazi, nimeni si nimic sa nu-mi poate face rau,
Iisuse Hristoase, fa ca tot ce fac astazi sa fac bine si la nimeni rau,
Iisuse Hristoase, inmulteste-mi putinul pe care il am ca sa ii pot indestula si pe altii,
Iisuse Hristoase,……….alte afirmatii/cereri
4. Se spune Tatal Nostru
-
RUGACIUNE DE DEZLEGARE - SFANTUL CIPRIAN
Sfantul Mucenic Ciprian a fost vrajitor dar s-a intors de la mestesugul vrajitoresc la cunostinta dumnezeiasca, aratandu-se lumii doctor prea intelept, daruind tamaduiri celor ce-l cinstesc!
Biserica Zlatari din Capitala (vis-a-vis de CEC pe Calea Victoriei) avand hramul “Nasterea Maicii Domnului” adaposteste, in fata Sfantului Altar, racla cu mana dreapta a Sfantului Mucenic Ciprian la care vin sa se inchine si sa-si caute leac foarte multi oameni. Sfantul Ciprian este considerat grabnic ajutator impotriva vrajitoriei.
Rugaciunea lui este una dintre cele mai puternice. Este praznuit in fiecare an in data de 2 octombrie.
RUGACIUNEA SF. CIPRIAN
Stapane Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti; Imparatul imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie. Tu, Cel ce locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecelui; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. Si dezleaga pe robul Tau (numele) impreuna cu toate ale casei lui de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice.
Impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri toata lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile satanicesti si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea Prea Sfantului Tau nume.
Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul slujitorul Tau si dezleaga pe robul Tau (numele) de toate legaturile satanei si daca este legat in cer, sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasare, sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.
Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarama si distruge, acum, lucrarile magiei, iar pe robul Tau (numele) pazeste-l cu toti ai casei lui, de toate uneltirile diavolesti. Zdrobeste, cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, toate puterile potrivnicilor. Pustieste, distruge si departeaza, pentru totdeauna, toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele).
Asa, Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul slujitorul Tau si pe robul Tau cu toti ai casei lui, si dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si gresalele, stiute si nestiute, pentru Sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci.
AMIN -
RUGACIUNEA SOTILOR
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, dulcele nostru Mantuitor, Cel ce ne-ai invatat pe noi sa ne rugam intotdeauna unul pentru altul, ca asa implinind legea sfanta ne vom invrednici de mila Ta. Cauta cu indurare spre casnicia noastra si pazeste de orice caderi primejdioase, de vreajmasii vazuti si nevazuti pe sotul meu (sotia mea) pe care mi l ai daruit (mi ai daruit
a petrece cu buna intelegere impreuna pana la sfarsit.
Daruieste-i sanatate, putere si deplina intelepciune luminata de sus, ca sa-si poate indeplini toate indatoririle sale, in toate zilele acestei vieti, dupa voia si poruncile Tale. Apara-l si pazeste-l pe el (pe ea) de ispitele pe care n-ar reusi sa le poarte si sa le invinga. Intareste-l (
in dreapta credinta, in nadejde puternica si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele buna si sa ne intocmim toata viata noastra dupa Dumnezeiestile Tale asezaminte si porunci.
Doamne, mult milostive, auzi-ne pe noi, care cu umilinta ne rugam Tie si trimite binecuvantarea Ta divina, in fiinta, in casnicia noastra si in toate lucrurile noastre bune, ca al Tau este a ne auzi si milui pe noi, Dumnezeul nostru si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.
AMIN
* aceasta rugaciune se citeste odata cu cele ale diminetii
Acest mesaj a fost editat de către lil78: -
RUGACIUNE PENTRU CEI DIN INCHISORI
Dumnezeule, intru tot indurate, cel ce pe Manase prin rugaciune L-ai slobozit din legaturi si din amare inchisori, pe robii Tai (numele) care prin noi acum se roaga, din inchisoare slobozeste-i si din tot raul si primejdia izbaveste-i, ca un iubitor de oameni. Ca un izvor al indurarii si noian al bunatatii, Hristoase Dumnezeule, nu trece cu vederea pe cei ce sunt in suparari si in nevoi si care cu credinta Te cheama pe Tine, ci ca un indurat, miluieste-i si din inchisoare degraba slobozeste-i, ca sa cante Tie: Aliluia.
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ai slobozit pe iubitul Tau Apostol Petru din legaturi si din temnita, fara nicio vatamare, cu umilinta ne rugam Tie: Primeste cu milostivire si rugaciunea aceasta pentru iertareapacatelor robilor Tai (numele), ce sunt inchisi in temnita si cu rugaciunile aceluia, ca un iubitor de oameni, cu dreapta Ta cea intru tot puternica, din tot raul si primejdia izbaveste-i si-i slobozeste, ca bun si iubitor de oameni Dumnezeu esti si Tie marire iti inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, in vecii vecilor.
Amin -
RUGACIUNE IN VREME DE NECAZ SI NEFERICIRE
Doamne, norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc. Dar, desi sufar, nu cartesc impotriva Ta, Preabunule, caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita, pe care sunt intemeiate nadejdiile mele. Tu cunosti, Dumnezeule, pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea. Desi sufar, dar stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza. Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj si cred, ca avand ajutorul Tau voi iesi biruitor.
Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor, carmuieste si corabia vietii mele, cea izbita de valurile ispitelor, spre liman linistit. Intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si a fericirii, pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale.
Amin -
RUGACIUNE PENTRU IZBAVIREA DE BOALA
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primeste smerita mea rugaciune pentru iertarea pacatelor mele si ca un indurat, stinge cu dreapta Ta cea atotputernica focul ce m-a cuprins. Inceteaza-mi boala si cu milostivirea Ta ridica-ma din patul durerii, intru slava Numelui Tau. Ca Tu esti Doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin
-
RUGACIUNE PENTRU DUSMANI
Doamne, Cel ce Te-ai rugat pentru rastignitorii Tai, Iubitorule de suflete, si ai poruncit si robilorTai sa se roage pentru vrajmasi, iarta pe cei ce ne urasc si ne apasa pe noi. Indeparteaza-ne de la orice rautate si viclesug, indreptandu-ne catre viata cea cu dragoste frateasca si lucratoare de bine. Pentru aceea, cu smerenie ne rugam si intr-un gand Te slavim pe Tine, Unule, Iubitorule de oameni.
Amin
-
RUGACIUNE IN CAZ DE BOLI MOLIPSITOARE
Intristare si durere ne-a inconjurat pe noi oamenii si chinurile iadului ne-au aflat pe noi, Mantuitorule si umbra mortii ne-a acoperit pentru pacatele noastre, Iubitorule de oameni si inainte de vreme ne lipsim de viata si nu ne pricepem ce vom face. Numai catre Tine, Doctorul Sufletelor si al trupurilor si la adancul indurarii Tale cazand, cu zdrobire de inima si cu umilinta, strigam: Izvorule al vietii, miluieste-ne si pazeste poporul Tau cel deznadajduit, pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, ca un Indurat. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh
Viitorul pacatelor acum ne-a ajuns, valurile bolilor acum ne inconjoara, neincetate dureri ne cufunda, intristari si dureri ne-au aflat pe noi ticalosii. Apostoli ai Domnului! Tinde-ti mana de ajutor, cu rugaciunile voastre. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Fiind loviti, Fecioara, cu dureri grele si neincetate, toti la Tine cadem. Cu acoperamentul Tau cel puternic mantuieste-ne pe toti, Preacurata, indura-Te Maica Dumnezeiasca si mantuieste-ne de ciuma si de boala cea cumplita si vindeca-ne durerile, mantuitoarea noastra.
Amin -
RUGACIUNE PENTRU CEI CE SE CASATORESC
Stapane, Doamne, Dumnezeul nostru, sfintitorul nuntii celei de taina si preacurate, pazitorul nestricaciunii si chivernisitorul cel bun al celor lumesti. Cela ce din inceput ai zidit pe om si L-ai pus ca pe un imparat fapturii si ai zis: "Nu este bine sa fie omul singur pe pamant, sa-i facem ajutor dupa dansul" si pentru aceasta ai poruncit, sa lase omul pe tatal sau si pe mama sa si sa se lipeasca la sotia sa ( sotul sau ) si sa fie amandoi un trup, iar pe cei ce Dumnezeu i-a impreunat, omul sa nu-i desparta; insuti Stapane, trimite darul Tau cel ceresc si peste mine nevrednicul robul Tau ( nevrednica roaba Ta) si binecuvanteaza casatoria pe care astazi o intemeiem inaintea fetei Tale preasfintite. Curateste toate pacatele mele, iarta-mi toate faradelegile, dezleaga-mi toate greselile cele de voie si fara de voie; uneste gandurile, cugetele si inimile noastre in dragoste nefatarnica si in credinta nestramutata; indrepteaza pasii nostri in cararile Tale, pentru ca sa facem pururea voia Ta cea sfanta. Umple casa noastra de toate bunatatile cele de pamant si ne invredniceste sa petrecem impreuna vietuirea noastra fara de prihana, ca sa sporim spre tot lucrul bun si Tie bineplacut. Pazaste-ne intru toate zilele vietii noastre, ca sa implinim cu inima curata poruncile Tale si sa laudam si sa preamarim preacinstitul si de mare cuviinta numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.
Amin
-
O rugaciune care va linisteste si va ajuta, se va face timp de 9 marti,de cate 10 ori,avand o lumanare sfintita aprinsa..
Sfanta Marie,ma indreptez plin de incredere catre Tine,cerandu-Ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.
Sper a-Ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune,te rog cu umilinta sa imi aduci liniste in durerea si tristetile mele.
In numele negraitei rugaciuni si bucurii care Ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa Ta din Betlania,Te implor roaga-Te pentru mine si familia mea ca sa-L pastram pe Dumnezeu in inima,astfel incat sa ne invrednicim in a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum(se spune dorinta).Te implor,Ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutati,precum ai infrant balaurul care sade la picioarele Tale.
TATAL NOSTRU
Bucura-Te marie,cea plina de dar,
Domnul este cu Tine!
Binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat este Rodul pantecului Tau,care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre,Iisus Hristos!
Sfanta Marie,Maica de Dumnezeu,roaga-Te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin