Credeti in coincidente?
-
0 0Evelor, voi credeti in coincidente?
Am auzit pe cineva spunand ca ceva ce se intampla de 3 ori nu mai este coincidenta.
Atunci cand parca tot universul conspira la realizarea unor lucruri atat de bizare in mod repetat iar tu intuiesti sau refuzi sa crezi ca raspunsul este mereu :COINCIDENTA!, este posibil sa nu fie pura coincidenta? -
Mdea..ma agatam si eu de coincidentele astea. Dar incep sa cred ca totul are loc doar in mintea mea. Adica imi doresc ceva atat de mult, incat am impresia ca vad semne peste tot. Dar..nu se stie..nimic nu este intamplator. Poate ca ti se arata ceva de mai multe ori, sa iei o decizie corecta. Habar n'am
-
am eu o chestie...prima data e prima data, tratezi cu indiferenta, chestiile se intampla, a doua oara e pentru ca prima oara n-ai deschis ochii destul de bine si n-ai profitat de intamplare. asta e pentru ca asa a fost sa fie. sau daca nu profiti e pentru ca nu a fost sa fie si trebuia sa te convingi. a treia oara pur si simplu nu se intampla de la sine...trebuie provocata.
-
Eu nu cred ..in coincidente.Consider ..ca nimic nu este intamplator.Intamplarile fie bune..fie rele..din mana lui Dumnezeu ne vin...si ele ne vin cu un scop.Ex:cele bune vin cu scopul de a vedea ca suntem iubiti de Dumnezeu....si ne vrea fericiti..iar cele rele..sunt menite sa vina cu scopul de a ne indrepta de la un drum gresit..sau de a ne face sa vedem ca am gresit...si de ce nu spre a ne apropia de credinta..Ce parere aveti..gresesc?
-
Si eu cred ca nimic nu este intamplator si ca tot ceea ce se intampla, se intampla cu un scop anume.
Pe mine ma scot din minti acele "semne", lucruri care se intampla exact cand trebuie sau cand nu trebuie!
Oare cat o sa-mi mai repet ca nu sunt decat simple coicidente????
Doream sa aud si parerile voastre pentru ca incepeam sa cred ca sunt nebuna, ca vad semne acolo unde toata lumea spune ca sunt coincidente. Atatea coincidente?!? -
Uite..sa luom ca ex
estinul.Se spune ca in momentul in care noi venim pe lume..venim deja cu un destin....si in mod normal..ar trebui sa nu fie nici o problema....sa ne urmam linistite drumul,sa fim fericite..si sa ne intalnim soarta.Dar..pe parcurs,pot aparea anumiti factori vitregi..care ne pot schimba destinul...Ex:vraji,anumite influente negative...intrigi...Vedeti voi.....Dumnezeu..imi arata tot felul de semne...dar pe care eu nu le vad..sau prefer sa le ignor.Intrebarea era in felul urmator:semnele aste ..nu erau menite cu scopul de-mi a arata..ca m-am ratacit..sau ca undeva am facut o greseala si trebuie sa ma schimb,k semne au fost slava Domnului....!Si inc-o intrebare:in conditiile astea..se poate schimba destinul meu?Eu cred ca da!Voi ,ce parere aveti?