Molifte, Maslu Bucuresti
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
1 Iul 2013, 22:350 0Am fost la o ghicitoare care mi-a explicat ca au cazut niste farmece facute asupra familiei mele si pe mine. M-a sfatuit sa merg timp de 9 vineri la rand la biserica. Acum nu stiu exact, banuiesc ca se refera ori la Molifte, ori la Maslu, ori la ambele. As dori sa le intreb pe cele care au mai facut acest lucru care sunt conditiile (spovedanie mai inainte sau se poate si fara, discutie cu preotul sau merge oricum, post sau nu, etc), dar mai ales care sunt bisericile din Bucuresti la care se fac si se citesc aceste lucruri. Am cautat pe net, dar raspunsurile erau din 2009, 2010... Banuiesc ca lucrurile s-au schimbat intre timp.
Multumesc. -
2 Iul 2013, 00:16Stiam ca la biserica Sf. Ciprian se fac slujbele Sf. Vasile ,mai intreaba si tu un preot.
Acest mesaj a fost editat de către RodicaRodi: 2 Iul 2013, 00:17 -
2 Iul 2013, 10:55
anda22-7 said:pai daca ai fost la ghicitoare la ce te mai duci la biserica?
O fi fost ghicitoarea maritata cu vre un popa

-
2 Iul 2013, 12:57
cris.zuza.81 said:Am fost la o ghicitoare care mi-a explicat ca au cazut niste farmece facute asupra familiei mele si pe mine. M-a sfatuit sa merg timp de 9 vineri la rand la biserica. Acum nu stiu exact, banuiesc ca se refera ori la Molifte, ori la Maslu, ori la ambele. As dori sa le intreb pe cele care au mai facut acest lucru care sunt conditiile (spovedanie mai inainte sau se poate si fara, discutie cu preotul sau merge oricum, post sau nu, etc), dar mai ales care sunt bisericile din Bucuresti la care se fac si se citesc aceste lucruri. Am cautat pe net, dar raspunsurile erau din 2009, 2010... Banuiesc ca lucrurile s-au schimbat intre timp.
Multumesc.Si cum se manifesta farmecele ?

:0
Înapoi la: Forum » Astrologie