ce credeti ca reprezintA visul meu????

•  
    • 11 mesaje
    28 Iun 2013, 21:54
    0 0
    se facea ca eram intr-un avion alb dar singura..avionul zbura..la un momentdat am inceput sa privesc pe fereastra avionului si am vazut oameni ..care uni erau beti .alti mergeau si dupa ce am privit pe fereastra se facea ca nu mai eram in avion ci pe drum intr-un oras necunoscut ..ma uitam in jurul meu.afara era soare frummos si mergand pe drum am ajuns la o intersectie unde semaforul arata culoarea rosu .stiam ca diincolo de intersectie era o tara islamica ..nu am tinut cont ca semaforul era rosu si am tranversat ..si am visat ca in tara aia eram la bratul unui barbat inalt slabut nui vedeam fata dar stiam ca ave bani eram bogati ..on jurul nostru am vazut lume multa saraca cu haine lungi negre cum poarta musulmani.in vis stiu ca am stat cu barbatul acela in jur de cinci ani ..dar mi s-a facut goame si am inceput sa cer paine la oameni dar nimeni nu avea paine in tara aia ..si uitandu-ma prin miltime lam vazut pe sotul meu imbracat in negru facea afaceri murdare atunci mam dus l el m-a luat de gat si zice hai acasa dar aveam un cppil de patru ani care era facut cu narbatul din vis ..si am iesit don tara aia oare are vreo semnificatie???