PROBLEME CU BERBECI
-
0 0Ce probleme eveti cu berbecii, fie ei copii sau adulti? Eu am 2, un sot si un copil, si nu incetez sa ma minunez de ei. Zodia mea este gemeni.
-
Soacra-mea e Berbec. Nu stiu daca de la asta i se trag curiozitatea maladiva si lipsa de tact cu care incearca sa afle si sa organizeze tot ceea ce facem noi in fiecare zi, dar zau...
Sa dea sfaturi se pricepe, dar ea insasi nu prea da in branci cu treburile, nu zic ca nu e buna gospodina, dar daca are cum sa convinga pe cineva sa faca ceva in locul ei, e fericita...
Pentru ca ai zis ca te intereseaza numai problemele cu berbecii, ma opresc aici. Ca madam soacra-mea are si calitati, normal!
In rest, nu-s cum se face, dar nu imi amintesc sa mai fii avut de-a face cu Berbeci, in afara de o colega de scoala... ehei... purtam cordeluta si sortulet pepit pe vremea aia!
-
Problema e ca in sufletul lui mare(al sotului) a mai incaput cineva o perioada(varsatoare) asa ca, compatibilitate-compatibilitate, dar cu limite... In ceea ce priveste copilul, se apropie de adolescenta si imi face surprize permanent. Ca si copil mic a fost relativ cuminte si la locul lui, dar acum nu ne mai prea intelegem, mai ales cu scoala si cu efortul pe care trebuie sa il faca( la anul va avea capacitate). Mi-e teama de un esec al lui,dar si ca daca insist ii pot face rau...
-
Da, problema cu soacra e valabila.
Ce pot eu sa va mai spun celor interesate, ca exista o diversitate de berbeci pana la urma, iar comportamentul lor depinde si de educatie. Cu copilul cred ca mult mai bine este sa-i ocupi timpul pe care-l are la dispozitie cu activitati utile si care ii plac(au o foarte mare energie si capacitate de efort, pot face mai multe lucruri decat ceilalti)
iar cu sotul cred ca trebuie discutat serios. Un berbec adevarat apreciaza mai mult lucrurile spuse transant, in fata decat sa afle de la altcineva.
vezi si horocopul de pe 121.ro, afli mai multe detalii.
Succes! -
Dap, se spune ca adolescenta este o perioada dificila pt berbeci. SI cica o copilarie nu prea normala ii poate traumatiza mai mult sau mai putin. Acu'..nu stiu. Sunt berbec si sunt mandra
Dar asta depinde de fiecare, nu neaparat de zodie. (Trebuie sa recunosc...ii scot peri albi mamei
. NU'mi convine nimic, fac exact pe dos daca urla la mine. Nu stiu de ce. Asa'mi vine. In schimb daca'mi vorbeste frumos, ma simt vinovata si sunt cuminte
) -
Donna, cu trecerea timpului, nu au cum sa devina mai coerente... Adevarul e ca mi-e mila de soacra-mea(scorpion) gandindu-ma la asta, mai ales ca nu e corect. Cand era, cat de cat, tare pe pozitie, trebuia sa ii suport toanele, acum are o venerabila varsta si nu se cade sa o contrazic. Oare eu tot asa o sa fiu ca soacra?
Despre cum l-a educat pe berbecul de fiu, am retineri. L-a facut dependent de ea si prea sensibil la eternul feminin (din pacate am aflat asta cam tarziu). Oricum, daca ar stii adevarul despre comportamentul lui in cuplu probabil ca ar fi de partea mea(dar ma incalzeste?) A fost prea indulgenta la greselile lui. -
am avut si eu o prietena in berbec dar ne intelegeam f bine si era f sincera, comunicativa si deschisa si stilul berbecului de a face totul imediat si vedea pe urma ce iese...sau se descurca pe moment daca intra in incurcaturi din cz impulsivitatii. Cred ca iti trebuie destula inteligenta ca sa iti poti permite asa ceva, spre deosebire de zodiile pasive care se gandesc un an pana fac ceva si in destule cazuri tot haios iese....eu am o parere buna de ac zodie. Si poti conta pe ei sa faca treburile imediat -unchiul meu e tot in berbec si nu pierde timpul, la varsta lui rezolva lucrurile in timp record datorita stilului impulsiv al zodiei, nu te plictisesti cu ac pers si sunt si de incredere.
-
Buna! Si eu tot berbec sunt, cand eram adolescenta intr-adevar nu suportam sa mi se spuna ce sa fac, imi placea sa fiu lasata in pace sa gandesc, sa iau decizii asta in ceea ce ma privea (nu ma bagam in viata altora si nici acum nu o fac)si chiar daca greseam pentru mine nu era un capat de tara ... ieseam din incurcatura. Nu imi permit sa trag o concluzie despre adolescentii berbeci dar cred ca au o personalitate puternica, si in nici un caz daca le spui ce si cum sa faca ...or sa si faca(daca vine din partea parintilor este si mai grav ...poate daca acestia sunt un exemplu bun pentru ei); spun asta pentru ca intotdeauna am admirat la randul meu persoanele puternice, sigure pe ele, si care au reusit in viata (ce presupune asta pentru fiecare in parte).Nu cred ca iti este usor daca ma gadesc la mine cand eram mica ...mama tipa iar eu ieseam din casa, in legatura cu invatatul daca o faceam ca-mi spunea ea aveam impresia ca nu o fac pentru mine, deci ideal era sa taca...mama a inteles asta dar mai tarziu (cand eram deja la facultate). Nu cred ca este bine sa stai cu gura pe el, sa-l supraveghezi dar din umbra ...