IMENSA PUTERE A GANDULUI

•  
    • 552 mesaje
    31 Mar 2005, 20:12
    0 0
    Evelor,am citit k daca reusesti sa-ti canalizezi intreaga energie intr-o anumiya directie(gen,realizarea unei dorinte),Doar cu imensa putere a gandului,o poti face sa devina realitate.Trebiue doar sa crezi cu toata puterea si intreg universul te va "asculta" si va face posibila realizarea ei...
    Ce ziceti de asta?Credeti?Ati incercat?
  •  
    • 404 mesaje
    1 Apr 2005, 10:01
    0 0
    Da ,da, da , asa este!E super!!!
  •  
    • 1377 mesaje
    1 Apr 2005, 13:45
    0 0
    nu mai stiu unde am citit, cu muuult timp in urma, ceva care mi-a placut. suna cam asa:

cine seamana un gand culege un obicei,
    cine seamana un obicei culege un caracter,
    cine seamana un caracter culege un destin,

cine seamana vant, culege furtuna.

pe de alta parte, atunci cand credem ca am descoperit ceva extraordinar, care ne face fericiti, credem ca am gasit garantia fericirii. intre a spune ca ceva e posibil si realizarea lucrului respectiv este distanta ca de la cer la pamant... e nevoie de munca multa - de FAPTA, ca sa faci ceva. cuvintele sau gandurile despre acea fapta nu sunt de ajuns...
    asa ca cine se asteapta ca doar spunand sau gandind ceva, poti avea rezultat peste noapte, se inseala - e nevoie de munca, rabdare, perseverenta, entuziasm, incredere

da e fain ce spuneti voi acolo
    m-ati facut sa zambesc
  •  
    • 32 mesaje
    5 Apr 2005, 09:43
    0 0
    CRED IN PUTEREA GANDULUI! EU AM REUSIT CEVA CAND NIMENI NU CREDEA CA E POSIBIL DECAT IN ANII BUNI DE TRATAMENT... E VORBA DE SANATATEA MEA...POATE VA POVESTESC INTR-O ZI!
  •  
    • 364 mesaje
    7 Apr 2005, 19:35
    0 0
    Interesant subiectul! Poate il dezvoltam!
  •  
    • 74 mesaje
    8 Apr 2005, 00:19
    0 0
    Scumpelor Eve,mare dreptate aveti!S-a constat (nu de catre mine)ci de catre oamenii stintifici ca un om care gandeste pozitiv,datorita energiei pe care o emana,atrage catre sine tot energie pozitiva,apoi apar in destinul sau evenimente fericite,cum ar fi rezolvarea unei probleme,sau o dorinta (pe care tu o gandeai nerealizabila),un succes in cariera sau un venit frumusel in buget.Dar ei spun ...si tind sa le dau dreptate...ca nu numai gandul este important,ci si faptele noastre de zi cu zi,cuvantul pe care-l scoti din gura,etc.Citeam intr-o carte ca in momentul in care rostesti o rugaciune,daca esti conectat cu toate simturiile tale acolo...deschizi niste canale de energie catre astral....care apoi se intorc inapoi...doar ca vin cu o intensitate mult mai mare.Cu permisiunea voastra ,am sa va mai scriu un mesaj in care vreau sa va povestesc ce parere au oamenii de stinta de la NASA.
  •  
    • 74 mesaje
    8 Apr 2005, 00:35
    0 0
    Dupa cum bine stiti,pamantul la fel ca si corpul uman are o aura.Datorita energiilor negative pe care le trimitem noi prin gandirea negativa,faptele noastre (sa nu mai vb de vrajitoarele care fac magie neagra)..aceasta aura apamantului s-a fisurat destul de mult.Se spune ca pamantul nu ar putea rezista fara aceasta protectie numita:aura.Ei spun ca din cauza asta si nu numai(aici ne referim si la evenimentele astrale si terestre(uragane,cutremure,eclipse.etc)unele chiar reusind sa schimbe intr-o oare care masura traiectoria pamantului de pe orbita,ei au constat ca timpul se micsoreaza(asta insemnand ca din cauza acestei micsorari..ziua la un moment dat sa devina timp de 7 ore)prin urmare un om,in acest interval de timp ar primi atatea informatii si evenimente intr-un timp asa de scurt,incat creierul uman nu ar rezista.Apio mai spun ca daca pana in 2011,nu reusim sa refacem aura pamantului prin rugaciuni,ganduri pozitive,fapte bune,vor muri cca trei sferturi din populatia teresta...cum credeti ca vor muri?..INEBUNIND,datorita energiei mult prea mare.Asa ca.....cu cat gandim mai pozitiv,facem mai multe fapte bune...de fapt ne facem bine....noua!Va multumesc ca ati avut rabdarea si amabilitatea sa cititi ceea ce am scris.Astept pareri!
  •  
    • 552 mesaje
    9 Apr 2005, 23:01
    0 0
    Evelor,sunt de acord in totalitate cu ce spneti voi,insa,am o intrebare.Sa luam drept exemplu k eu il iubesc pe X de mor dar el pe mine...nu prea.Am citit in mai multe carti k solutia e urmatoarea:te gandesti la el intens,vizualizezi ceea ce-ti doresti sa traiesti alaturi de el si el va simtii asta..."undele"trimise de tine vor ajunge exact la destinatie.
    Well,vin si va intreb:nu e asta doar o autosugestioare.din care tot eu ies in in pierdere(ma refer strict la exemplul meu),dezvoltand o obsesie pt X?Iar daca la el nu vor ajunge ganduriile mele..eu voi fi inamorata pana peste cap(k doar am vista si mi-am hranit sperantele,nu?)si suferinta va fi muuult mai mare decat daca ramai cat de cat cu picioarele pe pamant...
    ce parere aveti?
  •  
    • 74 mesaje
    10 Apr 2005, 00:41
    0 0
    Rossana...draga,eu am incercat si merge...dar trebuie sa crezi din tot sufletul...poti face asta si cu un dusman(il vizualizezi si il rogi frumos sa te ierte spunandu-i ca si tu il ierti,apoi imagineaza-ti cum dai mana cu el,va strangeti in brate si el zambeste)repetand procedeul...vei reusi...sunt sigura!Isus spune aca ati avea credinta cat un bob de mustar..ati putea muta muntii din loc"In concluzie...trebuie sa crezi cu convingere ca vei reusi!
  •  
    • 552 mesaje
    10 Apr 2005, 01:05
    0 0
    kiara27,nu-ti poti inchipui ce bine mi-au facut vorbele tale.Deci,sa inteleg,k ai incercat si la tine a reusit...asta imi da sperante mari...acum,cand ma gasesc intr-un moment critic,in care mi le pierdusem de tot.
    Deci,sa cred in continuare in ceva ce pare foarte putin probabil?sa am curajul sa fac asta?si dc,da,invata-ma,te rog,s-o fac cum trebuie pt k gandurile mele sa se"lipeasca" de el.
    iti multumesc anticipat!!!
  •  
    • 415 mesaje
    10 Apr 2005, 07:24
    0 0
    meindate rog sune ce ai faxcut!
  •  
    • 74 mesaje
    10 Apr 2005, 18:55
    0 0
    Sigur ,Rossana,am sa incerc pe cat pot sa te ajut!Primul lucru pe care trebuie sa-l faci ..este urmatorul:incepe -ti ziua asezandu-te in fata oglinzii si spunandu-tie acum inainte lucrurile se vor schimba in bine.Fii insa convinsa de asta.Vizualizeaza-te reusind sa-ti atingi obiectivul stabilit.tot ceea ce poti sa-ti imaginezi poti si sa infaptuiesti.Imagineaza-ti cum esti impreuna cu el,va imbratisati,radeti..sunteti fericiti. umple-ti mintea cu imagine impreuna...si lasa-ti sufletul si imaginatia libere,nu le incatusa cu intrebari ca:oare voi reusi?nu cumva ma amagesc singura,oare el chiar simte vibratiile transmise de mine?Nu!Tot ceea ce tu trebuie sa faci este sa te vizualizezi cum esti fericita..si atunci chiar in real ..dupa un timp(fara ca macar sa stii cand s-a intamplat)vei fi fericita..cu cine crezi?...cu EL!Si mai trebuie sa-ti faci un program de inregistrare psihica.Pe o coala de hartie ,dupa ce ai scris titluROGRAM DE INREGISTRARE PSIHICA!scrii:Sunt calma si perfect echilibrata.Voi gasi in mine raspunsul la orice intrebare.Nu-mi este teama de nimic:nici de trecut,nici de prezent ,nici de viitor.Inteligenta infinita a sufletului meu,ma calauzeste mereu.Sufletul meu se umple de pace si iubire.Anulez toate informatiile false si nebenefice mie(frica,esecul,indoiala,dezamagirea)Fac noi inregistrari de fericire alaturi de x,daca acest lucru imi este permis de Tatal meu din ceruri.Sunt un magnet irezistibil la tot ce-mi apartine in mod divin.Ma impac cu mine si sunt libera sa-mi urmez fericita calea".Asta am facut si eu...sper ca si tu sa reusesti.Faci asta in fiecare zi ,insoti-te de rugaciuni...Asta tine de tine...mai departe de Dumnezeu!pupici!
  •  
    • 552 mesaje
    10 Apr 2005, 20:34
    0 0
    kiara,iti multumesc inca o data pt ajutorul tau!
    mi-ar place sa-mi impartasesti povestea ta,cum ai procedat tu,dar,mai ales,CAT A DURAT...mi-ar place sa vb si pe private...esti o persoana deosebita..si ai aparut k o raza de lumina acum cand chiar nu mai vedem nici o urma de lumina...sa fie o coincidentza?nu cred!apropo,crezi in semne?
    te pupic si abia astept sa mai vb!
  •  
    • 74 mesaje
    12 Apr 2005, 01:29
    0 0
    Da...scumpa,numai ca acum e prea tarziu..ma retrag pe taramil viselor...dar am sa revin!Te pupik!Pana atunci fi optimista....nu stii niciodata ce-ti aduce ziua de maine!Daca gandesti optimist..cu siguranta ceva bun!