clarviziune , astrograma , parapshiolog, adevar

•  
    • 2 mesaje
    2 Apr 2013, 11:24
    0 1
    daca aveti vreo problema ,intrebare, de orice fel , vi-o recomand pe sorina

nu practica ''magie'' , ''vrajitorie'' si alte practici pagane folosite de excroci , vorbeste cu peste 11 mii de oameni , mai multe impresii vi le puteti face aici http://sorinaghicittarot.ro/

•  
    • 2838 mesaje
    2 Apr 2013, 11:34
    0 0
    Daca tot vorbeste cu 11 mii de oameni si vede clar ia intreab-o: cand iese soarele pe aici?Ghici,ghici ghici ......
  •  
    • 2 mesaje
    2 Apr 2013, 13:45
    0 0
    da te cred si eu ca esti sceptic/a la cati sarlatani exista care cauta doar sa se umple de bani .
    (cand cand am vorbit prima oara cu ea ,nu credeam nimic din domeniul asta , zodii astrologie tarot romi cu magicieni si spiridusi , am repezit-o cu tot felu de intrebari Care e culoarea ochilor mei , Ce am mancat azi dimineata etc , pana mi-a dat un raspuns cu care am ramas socata )

acum nu incerc sa te conving sau sa te oblig pe tine sa apelezi neaparat la ea , poate tu chiar nu ai nevoie de astfel de forte externe , esti in perfecta armonie cu universul , tie iti merge totul cum iti doresti tu esti fericit/a implinit/a te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si iti multumesti ca existi nu ai niciun fel de intrebare nelamurire in privinta evenimentelor care ti s'au intamplat sau se intampla
    site-ul dabia a fost deschis ea lucreaza cu oamenii de peste 20 de ani o sa te rog sa revii peste ceva timp cand or sa fie mai multe comentarii , sper sa gasesti macar unul negativ la adresa ei sau lasa chiar tu unul o sa-ti para rau ca esti singurul/a cu acel mesaj.

•  
    • 4346 mesaje
    2 Apr 2013, 18:07
    1 1
    didicluj said:daca aveti vreo problema ,intrebare, de orice fel , vi-o recomand pe sorina

nu practica ''magie'' , ''vrajitorie'' si alte practici pagane folosite de excroci , vorbeste cu peste 11 mii de oameni , mai multe impresii vi le puteti face aici http://sorinaghicittarot.ro/

da "ghicitul in tarot" la care categorie se situeaza???? la har de la Dumnezeu?????

Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: 2 Apr 2013, 18:08
  •  
    • 47 mesaje
    9 Iul 2014, 13:49
    0 0

Sfatul meu este sa nu apelati prea des la aceeasi persoana. Chiar daca nu va imprieteniti, si sunteti numai clienta fidela, exista riscul foarte mare sa afle mai multe lucruri, sa ajunga clientele sa se cunoasca intre ele ( ca, uneori, o recomanzi pe respectiva altor amice) si ghicitoarea sa stie de fapt foarte multe, fara a ghici propriu-zis.

Acest mesaj a fost editat de către Liaciocarlia: 24 Iul 2014, 00:43